web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

OPEN BRIEF AAN ONZE HERMANDAD

OPEN BRIEF AAN ONZE HERMANDAD

Geachte dames en heren,
Mag ik mij richten tot de, mede geel dragende, ordetroepen van Mark Rutte die zich vandaag van hun slechtste kant hebben laten zien.
Ik was altijd in de veronderstelling dat een agent, ook wel populair benaamd als wout, juut, smeris of boomknuffelaar met een lasergun, over enig verstandelijk vermogen moest beschikken, en niet te vergeten empatisch inschattingsvermogen om penibele situaties niet te laten escaleren.
Vandaag hebben wij, in de vorm van het korps haaglanden, kunnen zien dat niets minder waar is, en dat men slechts gewetenloos hoeft te kunnen hakken om voor de functie van agent in aanmerking te kunnen komen.
Als ware helden, waarschijnlijk naar Frans voorbeeld, werd er soms met wel 6 man op 1 een geel hesje dragende Nederlander ingeslagen, en het trieste hierbij is dat het vaak Nederlanders waren die de strijdbare leeftijd reeds ver gepasseerd zijn.
Als er dan zo’n drang bestaat onder het korps om lekker ongestraft mensen in elkaar te mogen meppen, waarom zien wij jullie helden dan nooit bij massale protesten die gevoerd worden onder dekking van Turkse vlaggen, of ontbreekt elk spoor van jullie als er weer eens sprake is van overlast veroorzakend Marokkaans straattuig.
Nee het is uiteraard makkelijker, en veiliger voor de helden van onze politiekorpsen, om onder het goedkeurende oog van dictator Rutte oprecht bezorgde burgers de typhus te slaan.
Ik snap dat de indoctrinatie die standaard vanuit de opleiding meegegeven wordt, de mogelijkheid tot helder denken ernstig vertroebeld, maar die gele hesjes die jullie vandaag in een vlaag van machtswellust en tirannieke razernij lekker hier en daar wat gebroken botten hebben bezorgd, zijn de personen waar jullie maandag weer jullie brood en groente bij halen. Het zijn de personen waar jullie, indien aanwezig, weer je kinderen bij afleveren zodat jullie achter je werkplek, een boom, weer kunnen gaan staan laseren.
Bedenk dat iedere blauwe plek of gebroken bot gedragen wordt door je buurman of buurvrouw, door je vader of moeder, en ja zelfs in sommige situaties door je eigen kinderen.
Deze personen staan namelijk daar op straat in gele hesjes gehuld, om onbaatzuchtig ook te zorgen dat jullie straks nog een leefbaar leven in Nederland hebben, en als dank daarvoor worden ze door jullie de touwtering geslagen.
Verwacht ik nu dat mijn oproep enig inzicht of zelflerend vermogen bij jullie zal implementeren? Nee want daarvoor zijn de talrijke voorbeelden op fb over de arrogantie van oom agent te veelzeggend. Waar ik echter stilletjes wel op reken is dat jullie slim genoeg zullen zijn om van het Nederlandse volk nooit meer enige sympathie te verwachten als jullie weer eens ontevreden zijn met jullie cao, want het laatste restje goodwill bij de gewone man of vrouw in de straat hebben jullie vandaag voorgoed verspeeld.

Lees ook eens:   Trauma na kanker

Michel Mulder

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥