web analytics

Bill Gates betrapt op toegeven dat ‘schone energie’ een WEF ‘Great Reset’-zwendel is

Bill Gates werd betrapt toen hij toegaf dat de agenda voor klimaatverandering een zwendel van het World Economic Forum is in een nieuw opgedoken video waarin hij opschept dat zijn term ‘ schone energie’ met succes ‘de geest van mensen heeft verknoeid ‘.

Volgens Gates, die sprak voor een publiek uit zijn kring, zouden wind-, zonne-, batterijtechnologie en andere hernieuwbare energiebronnen in de mode kunnen zijn, en zouden ze waardevolle bronnen van inkomsten kunnen zijn voor de toch al stinkend rijke elite, maar ze zijn niet in staat klimaatverandering op te lossen.

Zoals je kunt zien in de videobeelden , is het feit dat hernieuwbare energie niet echt in staat is om de klimaatverandering op te lossen, ondanks dat het aan ons wordt verkocht als de remedie voor de zogenaamde door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde, hysterisch grappig voor Bill Gates.

Bill Gates werd betrapt toen hij toegaf dat de agenda voor klimaatverandering een gigantische zwendel is voor de Nieuwe Wereldorde in een nieuw opgedoken video waarin hij opschept dat de term ‘schone energie’ ‘mensen in de war heeft gebracht’. ”

Volgens Gates, die in 2018 voor een publiek uit zijn binnenste kring sprak, zijn wind-, zonne-, batterijtechnologie en andere hernieuwbare energiebronnen misschien in de mode, maar ze zijn NIET in staat om klimaatverandering op te lossen.

Waarom vindt Gates het zo grappig? Misschien omdat hij een fortuin verdient met deze zogenaamde “schone energie” -bronnen en profiteert van de goedgelovige massa’s met hun “verknoeide geest”.

Dus nu we hebben dat Gates heeft toegegeven dat schone energie oplichterij is, hoe verdedigt de niet-gekozen tsaar voor de wereldgezondheid zijn plannen om mensen te dwingen te stoppen met het eten van vlees en zijn nepvlees te gaan consumeren?

Lees ook:   ANALYSE: Rusland wint, Amerika vernietigt zichzelf... bereid je voor op EXTREME ARMOEDE terwijl 50-jarig economisch sprookje implodeert

Zoals Joe Rogan opmerkte , zou Bill Gates eigenlijk niemand de les moeten lezen over een gezond dieet.

Er is natuurlijk een duidelijk financieel motief voor Gates ‘plan om mensen zijn nepvoedsel te laten consumeren, net zoals er was geweest met zijn Covid-‘investeringen’. Dit is de man die toegaf dat hij president Trump had opgedragen de mogelijke bijwerkingen van de nieuwe Covid-vaccinaties niet te onderzoeken.

Verdomde dingen, ik weet zeker dat je het daarmee eens zult zijn. Maar Gates heeft een geschiedenis van – verdacht genoeg – grote wereldrampen een stap voor te zijn. En profiteren van hen wanneer ze aankomen.

De afgelopen jaren heeft Gates grote delen van de Amerikaanse en internationale landbouwgrond opgekocht. Vorig jaar werd Gates de grootste particuliere eigenaar van landbouwgrond in de VS.

De mede-oprichter van Microsoft wordt beschouwd als de grootste particuliere eigenaar van landbouwgrond in het land met zo’n 269.000 hectare in tientallen staten, volgens de editie van vorig jaar van het Land Report 100 , een jaarlijks onderzoek onder de grootste landeigenaren van het land.

Verdacht, na Gates’ snelle aankoop van het grootste deel van Amerika’s landbouwgrond, begonnen voedselproductiefaciliteiten tot de grond toe af te branden . Zou de man die de pandemie “voorspelde” en handig aanwezig was om ervan te profiteren, ook de voedselcrisis kunnen “voorspellen”?

Als u dit jaar goed hebt opgelet, weet u dat Nederland het experimenteerterrein van het World Economic Forum is geweest, waar brute Great Reset-maatregelen zijn uitgerold door een volledig omgekochte en betaalde regering die namens het WEF werkt. .

Kunnen ze, gezien de hoeveelheid pijn en lijden die de “schone energie”-beleidsmaatregelen van de Grote Reset de gewone mensen aandoen, echt worden gerechtvaardigd door de elite die ze ons opdringt?

Lees ook:   Londen - Targeted Individuals en Brexit

Als je je herinnert dat Bill Gates vier jaar geleden met zijn vrienden lachte over hoe ‘schone energie’ niet eens de zogenaamde klimaatcrisis zal oplossen, dan is er maar één antwoord mogelijk.

The Great Reset is oplichterij, hoe je het ook bekijkt.

 

Bron

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button