web analytics

Ouders van 12-jarige groepsverkrachters Duitsland weigeren hulp: ‘Zoons weten van niets’

Ouders van 12-jarige groepsverkrachters Duitsland weigeren hulp: ‘Zoons weten van niets’

12 jaar oud en dan al verkrachten?
Wat is er mis met de mensheid tegenwoordig en wat is er mis met een supersonische trap in het kruis van 12 jarigen?

Scheelt weer kinderbijslag nml.

Een groep Bulgaarse jongens wordt ervan verdacht vrijdagavond in het centrum van de Duitse plaats Mülheim een 18-jarig meisje te hebben verkracht. Met drie 14-jarigen en twee 12-jarigen zijn de verdachten extreem (zo niet ziekelijk) jong. De ouders van twee vermeende daders, beiden 12, weigeren echter alle hulp en nemen hun kinderen in bescherming.

Het vijftal was zeer gewelddadig bij de verkrachting van de jonge vrouw en zouden het misbruik ook gefilmd hebben. Ze lokten het slachtoffer de bosjes in, sloegen haar meerdere keren in het gezicht en dwongen haar tot orale seks. ,,Er was geweld in het spel, grof geweld”, aldus een politiewoordvoerder. Het slachtoffer werd gevonden door omwonenden, toen honden onophoudelijk begonnen te blaffen. De daders sloegen op de vlucht.

De vrouw werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. Op basis van het door haar verstrekte signalement kwam de politie de jeugdige daders snel op het spoor. In afwachting van het onderzoek moesten de drie 14-jarigen na een nacht in de cel op vrije voeten worden gesteld. De Duitse wet laat strafrechtelijke vervolging van de twee jongsten niet toe. Ondertoezichtstelling is alleen mogelijk als de ouders de zorg voor hun kroost niet aankunnen.

Hulp geweigerd
De knaapjes (!!!?¿) werden daarom overgedragen aan hun respectievelijke opvoeders. Hen werd aangeraden hun zoons tot aan de grote vakantie niet meer naar school te sturen. Maandag ging jeugdzorg bij de ouders van de jongens langs om hulp aan te bieden. Die poging strandde bij de voordeur, waar het niet verder kwam dan een kort gesprek. De ouders weigeren elke vorm van hulp, schrijft de Duitse krant Bild.

Lees ook:   Domme, domme zwarte Piet

Een verslaggever van de krant confronteerde de moeder van een van de jongens met de beschuldigingen die haar zoon boven het hoofd hangen. ,,Mijn zoon zit op school’’, antwoordde de moeder met behulp van een tolk. ,,Voor zover ik weet, heeft hij er niets mee te maken’’, reageerde ze op vragen over de groepsverkrachting. Haar zoon zou later zijn gearriveerd en niets van de zaak afweten. (Het lijkt me als ouder zijnde verdomd moeilijk om je kind te zien als zijnde een dader…maar keep an open mind aub! Wow…)

Daags na zijn vrijlating is een van de 14-jarige verdachten weer aangehouden. Hij was al twee keer eerder bij een geval van seksueel misbruik betrokken en vormt mogelijk een gevaar voor de samenleving. In het licht van de gruwelijke verkrachtingszaak opperde het hoofd van politievakbond GdP om de leeftijd voor strafrechtelijke verantwoordelijkheid te verlagen naar 12 jaar. De Duitse vereniging van rechters ziet daar echter geen heil in.

Hoe komt men zo jong tot zulke daden?
Waar komt dat vandaan, zijn die kinderen misschien zelf seksueel misbruikt?
Teveel tv gekeken? Misdaad e.d!
En misschien zijn mensen uit die landen wel heel anders op het gebied van seksualiteit.
Misschien moet men straffen daar eens op aanpassen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button