web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & Psyche

Marihuana en spiritualiteit: een korte geschiedenis

Marihuana en spiritualiteit: een korte geschiedenis

fd4bd0f0a980b5a25f643493299c5802 AnGel-WinGs.nl

Spiritualiteit en marihuana zijn twee onderwerpen waar niet vaak over gesproken wordt in hetzelfde gesprek. Het spirituele gebruik van marihuana bestaat echter al vele eeuwen. Vandaag gaan we het hebben over het gebruik van cannabis voor spirituele doeleinden. Als dit je interesse wekt, blijf dan alsjeblieft in de buurt voor meer informatie. Je zult er misschien versteld van staan ​​hoe lang marihuana al in religies wordt gebruikt.

Het spirituele gebruik van cannabis

Het gebruik van marihuana voor spirituele doeleinden wordt al eeuwenlang door veel Indiaanse stammen gebruikt. Het is ook door andere culturen over de hele wereld in verschillende perioden gebruikt. In het oude China werd cannabis bijvoorbeeld als een heilig kruid beschouwd. In moderne tijden wordt marihuana nog steeds gebruikt in de hindoeïstische en rastafari-religies.
Cannabis heeft al bijna net zo lang een plaats in religie als mensen op aarde. Spiritueel gebruik van de plant is op vergelijkbare manieren gebruikt in de vele culturen van de wereld. De effecten van marihuana tijdens spirituele rituelen

In veel religies wordt cannabis gebruikt om meditatie en ontspanning op te wekken. Sommigen geloven dat het hen helpt om contact te maken met het universum en hun spirituele lichaam hun fysieke lichaam te laten verlaten. Dit trance-achtige effect wordt door verschillende religies vaak beschreven als een spiritueel ontwaken.
Degenen die de kunst van meditatie onder de knie hebben, gebruiken cannabis om nog hogere niveaus van meditatie te bereiken. Door in deze verhoogde staat te zijn, kunnen deelnemers meer openhartig worden. Enkele van de effecten die in verband zijn gebracht met spiritueel gebruik van marihuana zijn de volgende.

  • De eliminatie van alle angsten
  • De eliminatie van egoïstische verlangens
  • Verhoogd vermogen om waarzeggerij te oefenen
  • Inspireert een staat van natuurlijke gelukzaligheid
  • Brengt een gevoel van welzijn teweeg
Lees ook eens:   How to Stop Other People From Destroying Your Inner Peace Ralph Smart

Het gevoel je lichaam te verlaten is in verband gebracht met de chemicaliën in cannabis. THC is een chemische stof die psychologische effecten kan veroorzaken. Cannabis staat al lang bekend om zijn hallucinogene eigenschappen. Deze effecten zijn direct gekoppeld aan het spirituele gebruik van de plant.

Het gebruik van spirituele marihuana
Nu je meer weet over de spirituele effecten van cannabis, laten we eens kijken naar enkele van de toepassingen.
De belangrijkste toepassingen van marihuana voor spirituele doeleinden zijn meditatie, rituelen en ceremonies. Terwijl sommigen om deze redenen nog steeds cannabis gebruiken, gebruiken veel mensen tegenwoordig marihuana om spirituele verlichting te verbeteren. Hieronder staat een lijst van een paar groepen die in het verleden hebben meegeholpen met het gebruik van cannabis voor spirituele doeleinden.

  • Taoïsten: Het eerste bekende gebruik van marihuana voor spirituele doeleinden werd geregistreerd in China. Mensen die het taoïsme beoefenden, een oud geloofssysteem, gebruikten cannabis tijdens rituelen. Ze zouden cannabis verbranden als wierook. Naast massarituelen gebruikten taoïstische priesters het kruid om te communiceren met zowel goede als kwade geesten.
  • Zoroastriërs: In het Midden-Oosten gebruikte een groep die bekend staat als de Zoroastriërs marihuana en schreef erover in heilige tekst.
  • Boeddhisten: Boeddhisten gebruiken cannabis al lang voor religieuze doeleinden. Hun gebruik van cannabis werd gebruikt om spirituele verlichting te bereiken.
Lees ook eens:   Nooit meer pijn bij de tandarts

Het risico van het gebruik van marihuana voor spirituele doeleinden Er zijn veel dingen die worden beschermd onder de vrijheid van godsdienst, en marihuana is daar niet een van. De federale regering classificeert momenteel marihuana als een Schedule I-stof. Dit betekent dat op federaal niveau marihuana niet is goedgekeurd voor medisch gebruik en om andere redenen niet legaal is om te bezitten. Hoewel cannabis in Oklahoma is gelegaliseerd voor medisch gebruik, kan de federale overheid nog steeds boetes en andere juridische stappen opleggen. Dit plaatst degenen die marihuana gebruiken of afgeven op wankele grond. Als je vragen hebt over het juridische aspect van marihuana, neem dan contact op met een marihuana-advocaat. Zij kunnen u informeren over uw rechten en u advies geven voor de toekomst. Ten slotte

Vergroot deze afbeeldingKlik om op ware grootte te zien
Marihuana en spiritualiteit: een korte geschiedenis Buzzsharer

Zoals je kunt zien, wordt marihuana al eeuwenlang voor spirituele doeleinden gebruikt. Het wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt om beoefenaars te helpen een hoger niveau van verlichting te bereiken. Hoewel het is goedgekeurd voor medisch gebruik in Oklahoma, moet je een marihuana-advocaat raadplegen als je juridische vragen hebt. Bent u een marihuana-onderneming of denkt u erover om uw eigen apotheek te starten? U hebt een goede advocaat nodig om uw hand vast te houden en u door de fijne lijn tussen de federale en staatswetten te leiden. Je wilt niet zomaar in je eentje het modderige water in. U heeft een advocaat nodig om u conform te maken. 

Lees ook eens:   Nierstichting maakt idem misbruik giften/ NL is corrupt!

https://dreamcatcherreality.com/marijuana-and-spirituality-a-brief-history/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥