web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Pentagon-studie: griepprik verhoogt het risico op het krijgen van coronavirus

Pentagon-studie: griepprik verhoogt het risico op het krijgen van coronavirus

Op 12 maart 2020 hielden Anderson Cooper en Dr. Sanjay Gupta een wereldwijd stadhuis over “Corona Facts and Fears”. Tijdens de discussie zei Anderson tegen het kijkerspubliek: “En nogmaals, als je je zorgen maakt over het coronavirus en je hebt geen griepprik gekregen … dan zou je een griepprik moeten krijgen.” Afgezien van de veiligheid en werkzaamheid van griepvaccinatie, beweert Anderson dat de griepprik mensen zal helpen om COVID-19 op afstand te bestrijden? Het korte antwoord is nee. In feite bewijzen de resultaten van veel peer-reviewed, gepubliceerde onderzoeken dat Anderson’s aanbeveling misschien wel het slechtste advies was dat hij het publiek had kunnen geven.

Pentagon-studie: griepprik verhoogt het risico op het vangen van coronavirus | Bewerking openbaarmaking

Pentagon-studie: griepprik verhoogt het risico op het vangen van coronavirus | Bewerking openbaarmaking

Bij het doorzoeken van literatuur is de enige studie die we hebben kunnen vinden om griepschoten en coronavirus te beoordelen een studie uit het Amerikaanse Pentagon uit 2020 waarin werd vastgesteld dat de griepprik de risico’s van coronavirus met 36% VERHOGEN. “Het ontvangen van griepvaccinatie kan het risico op andere respiratoire virussen verhogen, een fenomeen dat bekend staat als” virusinterferentie … “van vaccin afgeleide” virusinterferentie was significant geassocieerd met coronavirus … “Hier zijn de bevindingen: 2020 Pentagon-studie: griepvaccins verhogen het risico op coronavirus door 36%

Pentagon-studie: griepprik verhoogt het risico op het vangen van coronavirus | Bewerking openbaarmaking

Bij het specifiek onderzoeken van niet-influenzavirussen was de kans op coronavirus bij gevaccineerde personen significant hoger in vergelijking met niet-gevaccineerde personen met een odds ratio (verband tussen blootstelling en uitkomst) van 1,36. Met andere woorden, de gevaccineerden hadden 36% meer kans op coronavirus. Veel andere onderzoeken suggereren het verhoogde risico op virale luchtweginfecties door de griepprik: 2018 CDC-studie: griepschoten verhogen het risico op niet-griep acute luchtwegaandoeningen (ARI) bij kinderen. Deze CDC-ondersteunde studie concludeerde een verhoogd risico op acute respiratoire aandoeningen (ARI) bij kinderen <18 jaar veroorzaakt door niet-influenza respiratoire pathogenen na vaccinatie tegen influenza in vergelijking met niet-gevaccineerde kinderen in dezelfde periode.

Lees ook:   Elke dag het nieuws

Pentagon-studie: griepprik verhoogt het risico op het vangen van coronavirus | Bewerking openbaarmaking
Australische studie uit 2011: griepprik verdubbelde het risico op niet-influenza virale infecties en verhoogde het grieprisico met 73%. Een prospectieve case-control studie bij gezonde jonge Australische kinderen wees uit dat seizoensgebonden griepprikken hun risico op ziekte door niet-influenzavirusinfecties verdubbelden. In totaal verhoogde het vaccin het risico op virusgerelateerde acute luchtwegaandoeningen, waaronder influenza, met 73%. Hong Kong-onderzoek uit 2012: griepprikken verhoogden het risico op luchtweginfecties zonder griep 4,4 keer en verdrievoudigde griepinfecties. Een gerandomiseerde, placebogecontroleerde studie bij kinderen in Hong Kong wees uit dat griepprikken het risico op niet-influenza virale ARI’s vervijfvoudigden (OR 4.91, CI 1.04–8.14) en, inclusief influenza, het algehele virale ARI-risico verdrievoudigden (OR 3.17, CI 1.04 —9.83). Studie 2017:

Pentagon-studie: griepprik verhoogt het risico op het vangen van coronavirus | Bewerking openbaarmaking

Pentagon-studie: griepprik verhoogt het risico op het vangen van coronavirus | Bewerking openbaarmaking

Gevaccineerde kinderen hebben 5,9 meer kans op longontsteking en 30,1 keer meer de diagnose allergische rhinitis dan niet-gevaccineerde kinderen. Gevaccineerde kinderen hadden 30,1 keer meer kans op de diagnose allergische rhinitis en 5,9 keer meer kans op de diagnose longontsteking dan bij niet-gevaccineerde kinderen. Onderzoek uit 2014: Influenza-gevaccineerde kinderen hadden 1,6 keer meer kans dan niet-gevaccineerde kinderen om een ​​’influenza-achtige ziekte’ (ILI) zonder influenza te hebben. Nog meer gepubliceerde wetenschap

Kijk via de link op de website naar andere foto’s

https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/06/pentagon-study-flu-shot-raises-risk-of.html

Ik blijf erbij dat er vage dingen in een griepvaccin zitten.
Bewust.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien