web analytics
...
Maatschappij & Psyche

Wageningen vechtpartij met knuppels

WAGENINGEN – In Wageningen heeft vrijdagmiddag een vechtpartij met knuppels, messen en een schep plaatsgevonden. Hierbij zijn 3 gewonden gevallen, meldt de politie. Het trio is met snijwonden naar het ziekenhuis gebracht. Er zijn 2 personen aangehouden.

Volgens een woordvoerder van de politie was een aanrijding tussen 2 auto’s op de Hollandseweg de aanleiding voor de vechtpartij. Op beelden verspreid via Twitter is te zien dat personen elkaar na het ongeval te lijf gaan met meerdere voorwerpen.

https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2116919/VIDEO-3-gewonden-na-vechtpartij-met-knuppels-en-schep-in-Wageningen

Zie link voor een filmpje…
Jezus zijn de mensen hier van God Los ofzo?

Gvd…ze zijn echt kneitergek geworden!

 

Lees ook:   ’Binnen twee minuten van spinnenfobie af’

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept