...

04 december 2021

 

Wageningen vechtpartij met knuppels

WAGENINGEN – In Wageningen heeft vrijdagmiddag een vechtpartij met knuppels, messen en een schep plaatsgevonden. Hierbij zijn 3 gewonden gevallen, meldt de politie. Het trio is met snijwonden naar het ziekenhuis gebracht. Er zijn 2 personen aangehouden.

Volgens een woordvoerder van de politie was een aanrijding tussen 2 auto’s op de Hollandseweg de aanleiding voor de vechtpartij. Op beelden verspreid via Twitter is te zien dat personen elkaar na het ongeval te lijf gaan met meerdere voorwerpen.

https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2116919/VIDEO-3-gewonden-na-vechtpartij-met-knuppels-en-schep-in-Wageningen

Zie link voor een filmpje…
Jezus zijn de mensen hier van God Los ofzo?

Gvd…ze zijn echt kneitergek geworden!

 

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Na 44 jaar weer naar buiten en de wereld zien in deze tijd

Gerelateerde berichten