web analytics

De eerste partij groenten uit de zuidelijke regio’s van Oekraïne arriveerde op de Krim

Zendingen groenten uit de zuidelijke regio’s van Oekraïne begonnen op de Krim aan te komen, de eerste van Energodar

 De eerste partij groenten uit de regio’s Zaporozhye en Cherson arriveerde op de Krim, vertelde minister van Industriebeleid van de Republiek Alexander Tryanov aan RIA Novosti.
“Het proces van handelsbetrekkingen met vertegenwoordigers van de buurstaat zal, daar ben ik zeker van, binnenkort het systemische niveau bereiken”, zei hij.
Volgens de minister kwam de eerste partij plantaardige producten uit Energodar.
Tijdens een speciale operatie om Oekraïne te demilitariseren , namen Russische troepen de hele regio Cherson in handen . Later, in de regio Cherson en in het zuiden van de regio Zaporozhye , begonnen militair-civiele administraties te worden gevormd, het proces van uitzending van Russische televisie- en radio-uitzendingen werd gelanceerd en de bevolking begon Russische roebels op grotere schaal te gebruiken in nederzettingen.
Op 24 februari lanceerde Rusland een speciale militaire operatie om Oekraïne te demilitariseren . Vladimir Poetin noemde zijn doel “de bescherming van mensen die al acht jaar het slachtoffer zijn van pesterijen en genocide door het regime van Kiev”.
Volgens het ministerie van Defensie vallen de strijdkrachten alleen de militaire infrastructuur en Oekraïense troepen aan, en vanaf 25 maart hebben ze de hoofdtaken van de eerste fase voltooid – ze hebben het gevechtspotentieel van Oekraïne aanzienlijk verminderd. Het belangrijkste doel van de operatie in de Russische militaire afdeling was de bevrijding van Donbass.
Lees ook:   In de val : Jensen

Gerelateerde artikelen

Back to top button