web analytics

Empathie, emotioneel gewichtstoename en liefdeshandvatten

Empathen zijn degenen die de emotie met de grootste intensiteit kunnen voelen. Ze zijn in staat om van iemand te houden vanuit het diepst van hun hart. Maar wanneer deze mensen het emotionele gewicht van anderen gaan dragen, ontwikkelt zich het liefdeshandvat.

c227b93de01ed197aae96271306f1cff via Angel-Wings

De liefdeshandvatten van empathie

Deze mensen zijn de heilige mensen en wijze wezens van onze samenleving. Ze vinden het gemakkelijk om mensen te ‘lezen’ omdat ze leugens meteen kunnen detecteren. Deze kwaliteit helpt hen ook bij het adviseren van anderen. Hun buitengewone vermogen om hun omgeving aan te voelen, draagt ​​ertoe bij dat ze de beste raadgever worden die je maar kunt hopen te krijgen. En hun vermogen om de omgeving waar te nemen, is tweerichtingsverkeer. Hoezeer ze hun omgeving ook kunnen beïnvloeden, ze worden er evenzeer door beïnvloed. Hun liefde is zo sterk dat hun hele lichaam, geest en ziel de dupe worden van de daad van hun hart.

Het leven van een empath is niet gemakkelijk om te leven. Hun dwang om de emotie te voelen maakt hun leven meer zenuwslopend. Bovenstaande ervaren zij in meerdere situaties. Het kan de woede van de baas zijn of het gevecht van de partner of de ellende van een vriend. Ook zij voelen de behoefte om op deze ellende in te spelen. Ze dragen de emotionele bagage van anderen, afhankelijk van de situatie.

Het echte probleem komt op de voorgrond wanneer deze emotionele bagage zich manifesteert in de vorm van een fysieke of mentale aandoening. Hier is iets met deze mensen. Wanneer ze het gevoel hebben dat ze niet beantwoord worden met de emoties, wordt hun zelfbeschermingsmechanisme geactiveerd. Het ontwikkelt zich in hun kinderjaren en het helpt hen een weg te banen voor hun emoties. Wanneer deze mensen hun emotionele bagage niet kunnen kanaliseren, ontwikkelt hun mechanisme lovehandles.

De geboorte van een empathie

Een empaat wordt geboren vanwege het lijden dat hij doormaakt in zijn jeugd. Een kind realiseert zich op dat moment niet dat hij meer van zijn omgeving houdt dan wat goed voor hem is. Dit vermogen komt voort uit het tweede chakra dat het fysieke en energetische lichaam verbindt.

Lees ook:   Officiële statistieken van landen tonen aan dat lockdown geen effect heeft

Wanneer dit patroon niet de juiste aandacht krijgt, manifesteert het zich in de vorm van gewichtstoename die het eerst naar voren komt rond de taille. Wanneer deze tekens onbeheerd worden achtergelaten, komen ze tot op de heupen. Het fungeert als een waarschuwing dat het gevoel moet worden bijgewoond.

Relationele gezondheid serieus nemen 

De gewichtstoename is een teken dat de empaat de buitenlandse emotionele bagage niet kan kanaliseren. Dit is waar een empath op dat moment mee te maken heeft. Hij/zij moet het vermogen ontwikkelen om lief te hebben zonder het vertrouwen te verliezen en tegelijkertijd de liefde voor zichzelf te versterken. Ze hoeven alleen maar voor hun eigen lichamelijke en geestelijke gezondheid te zorgen als ze willen dat de dingen de algemene gang van zaken krijgen.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button