web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorMaatschappij & Psyche

‘Frankenstein’-achtig monster is ontdekt na een FBI-inval in een oud lichaamdonatiecentrum

fb7b49d93a90aa4267684cf146f896b8 AnGel-WinGs.nlEen ‘Frankenstein’-achtig monster is ontdekt na een FBI-inval in een oud lichaamdonatiecentrum in Arizona dat zich bezighield met illegale handel in menselijke lichaamsdelen. NBC News meldde dat de politie de grimmige ontdekking deed van talloze uiteengereten lichaamsdelen die op een ‘Frankenstein’-achtige manier aan elkaar waren genaaid in het Biological Resource Center in Arizona in 2014.Er zijn echter pas nieuwe details van de zaak naar voren gekomen omdat gerechtelijke documenten zijn vrijgegeven. Er werd onthuld dat FBI-agenten emmers vol armen en benen vonden, evenals menselijke resten die aan de muur waren opgehangen.

De politie stuitte ook op een koelbox met mannelijke genitaliën en een vrouwenhoofd dat op de romp van een man was genaaid.

Na de ontdekking spanden familieleden van de overledene een rechtszaak aan tegen de medewerkers van het centrum omdat ze lichaamsdelen hadden misbruikt die ‘uitsluitend voor medische en wetenschappelijke doeleinden’ waren geschonken.
Mark Cwynar, voormalig assistent-speciaal agent van de Phoenix FBI, deed zijn verhaal in de rechtbank nadat hij de bloedstollende plek had ontdekt: “Ik zag een groot bovenlichaam waarvan het hoofd was verwijderd en vervangen door een kleiner hoofd dat op een ‘Frankenstein’-manier aan elkaar was genaaid.
“Ik zag lichaamsdelen op elkaar gestapeld door de hele faciliteit zonder duidelijke identificatie om aan te geven van welke lichamen ze kwamen of van wie ze waren.”
De heer Cwynar vertelde ook hoe hij talloze ‘geïnfecteerde hoofden’ had gevonden.
Een prijslijst die in 2013 werd verkregen en was opgenomen in een burgerlijke rechtbank, onthulde hoe het lichaam van een hele man zonder schouders of hoofd je $ 2.900 (£ 2.333) zou kosten en een hele ruggengraat $ 950 (£ 764) zou kosten.
The Evening Standard meldde dat een van de 30 eisers, Troy Harp, in 2012 en 2013 zowel de lichamen van zijn moeder als zijn grootmoeder schonk. Credit: ABC15 Arizona/YouTube De heer Harp was in de veronderstelling dat hun stoffelijk overschot zou helpen bij het onderzoek naar kanker en leukemie in plaats van te worden gebruikt winst maken.

Lees ook eens:  Bestelbusje rijdt in op voetgangers London Bridge: meerdere doden

“Dit is een horrorverhaal. Het is gewoon ongelooflijk”, vertelde hij aan nieuwszender KMOV4, volgens The Evening Standard.
Hij voegde eraan toe: “Wie bij hun volle verstand… Het is absoluut walgelijk.”
Meer details blijven naar boven komen nadat de voormalige eigenaar van de faciliteit, Stephen Gore, een gevangenisstraf van een jaar en een proeftijd van vier jaar kreeg nadat hij in 2015 schuldig had gepleit, volgens 12 News.
Gwen Aloai, die geschokt was toen ze de lichaamsdelen van haar man in verschillende staten aantrof, vertelde de outlet: “Mijn hart is gebroken. Je leert deze mensen tijdens het proces kennen. Mensen die ik nooit eerder heb gekend, de andere eisers en er zijn een aantal aardige, lieve, lieve mensen waar volledig misbruik van is gemaakt.”

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥