10 mei 2021

 

Glas beweegt uit zichzelf over tafel presentator

Glas beweegt uit zichzelf over tafel presentator

In een ochtendprogramma in Honduras hebben zich bovennatuurlijke krachten laten zien. Tenminste, als we de beelden mogen geloven. De presentatoren werden daar opgeschrikt door een glas dat uit zichzelf over de tafel bewoog – live op televisie.

Presentator Carlos Molina van het ontbijtprogramma Primera Edicion was samen met zijn co-host aan het presenteren, toen het glas ineens uit zichzelf begon te schuiven. Daily Mail meldt dat Molina heeft verklaard dat de tafel niet scheef stond en dat er ook geen water op tafel lag waardoor het glas kon verplaatsen. Volgens hem ligt de oorzaak bij een bovennatuurlijke bron.

PRANK?
,,Seconden voordat het gebeurde had ik rillingen over m’n rug,” verklaarde hij. Kijkers van het programma van de Centraal Amerikaanse televisiezender Teleceiba speculeerden dat het om een prank zou gaan. Dat schrijft Daily Mail.

,,Kijk, kijk!” zegt hij in het filmpje. ,,De tafel staat recht. Er is geen helling.” Later zei hij: ,,Het heeft me getraumatiseerd. Ik probeerde daarna het glas te pakken, maar het zat vast aan de tafel.” Co-host Pablo Zapata liet weten het net niet gezien te hebben toen het gebeurde, maar tijdens de reclame zag hij het moment terug op camera en was in shock.

 

https://www.metronieuws.nl/koffiepauze/2015/12/glas-beweegt-uit-zichzelf-over-tafel-presentator

 

*SLIK*

Lees ook:   Na overlijden toch vader worden

Gerelateerde berichten