25 januari 2022

 

Vaccinaties & bedrog

Niet-gelovige ouder:
‘Ik laat mijn dochters niet inenten’

Kinderen vanwege een geloofsovertuiging niet laten inenten, dat is de laatste tijd enorm in het nieuws. Maar ook een steeds groter wordende groep niet-gelovige ouders weigert vaccinaties. Door Frankema (52) noemt het zelfs ‘gif’.

“Ik kwam voor ’t eerst in aanraking met inenten toen mijn oudste net was geboren. Dat was een kwetsbaar moment. Je staat als kersverse moeder stijf van de hormonen en wil niets liever dan je kindje zo goed mogelijk beschermen. En dan valt de folder van het RIVM op de mat. Ik las over allerlei angstaanjagende dingen die mijn kind zonder inentingen kon krijgen, maar niets over wat er nou eigenlijk precies wordt ingespoten. Ik wilde weten wat er in vaccins zit. Toen ik een artikel uit het tijdschrift Onkruid onder ogen kreeg, werd het mij duidelijk. Er stond in dat vaccins niet alleen uit verzwakte ziekteverwekkers bestonden, maar ook allerlei chemische stoffen bevatten. Dit kan niet waar zijn, dacht ik. Wilden ze dat bij mijn kindje inspuiten?
De arts van het consultatiebureau zei dat het inderdaad klopte, maar toen ik doorvroeg hoe ik er dan zeker van kon zijn dat het veilig is, kreeg ik te horen dat ik veel te kritisch was. ‘Zou u het inspuiten bij uw eigen kind?’ vroeg ik de arts. Het antwoord vond ik ontluisterend: ‘Ja, dat zou ik doen, want dát is ons beleid.’ Maar beleid is voor mij geen reden! Vaccineren is geen verplichting, het is een keuze. Ik wilde alleen dat doen wat goed was voor mijn kind en gif inspuiten voelde niet goed. Ik ben nooit meer een consultatiebureau binnen geweest.
Weerstand
Zelf ben ik als kind wel ingeënt en mijn keuze stuitte dan ook nogal op weerstand uit mijn omgeving. Ik kreeg enorm de wind van voren van goede vrienden en van familie, maar ik hield me staande.

In het begin werd ik veroordeeld door familie en vrienden. Ze werden boos en vonden mij een onverantwoordelijke moeder. Maar naarmate ik me meer in de materie verdiepte en hen mijn keuze ook beter kon uitleggen, groeide het begrip. Daarbij zagen ze dat mijn kinderen geen last hadden van allergieën, oorontstekingen en leer- of gedragsproblemen. Ze wilden weten hoe dat toch mogelijk was…

Lees ook:   Sportief dansen!

Talloze onderzoeken
Marina Conyn, arts en hoofd van het Rijksvaccinatieprogramma van het RIVM:
“Wel of niet vaccineren: het blijft een moeilijke discussie. Natuurlijk willen alle ouders het beste voor hun kind. Het uitgangspunt van het RIVM is dat ons vaccinatieprogramma vrijwillig, maar niet vrijblijvend is. Niet inenten kan voor iedereen enorme consequenties met zich meebrengen. De overheid ziet het als verantwoordelijkheid mensen zo goed mogelijk in hun keuze te begeleiden. Sinds het vaccinatieprogramma is gelanceerd in 1957, voelen wij een voortdurende verantwoordelijkheid om dit zo veilig en goed mogelijk uit te voeren, onderbouwd door talloze wetenschappelijke onderzoeken.”

Lees het hele verhaal in VROUW magazine.
Is het aan de moeder om te bepalen of haar kind wordt ingeënt? Zouden deze vaders en moeders eigenlijk niet verplicht moeten worden om hun kinderen alsnog te laten inenten of hebben zij dit recht gewoon?

[divider]
https://www.telegraaf.nl/vrouw/mama/kinderen/21830541/___Ik_laat_mijn_dochters_niet_inenten___.html?page=1

[divider]

https://www.niburu.nl/gezondheid/5216-steeds-meer-ouders-weigeren-vaccinaties

Een arts van het consultatiebureau bevestigde dat er inderdaad allerlei chemische stoffen in vaccins zitten, maar toen Frankema vroeg hoe ze er zeker van kon zijn dat vaccineren veilig is, kreeg ze te horen dat ze veel te kritisch was. (Noot, kritisch betekend gewoon lastig! In hun ogen dan!)

Reactie van iemand: Uit via via betrouwbare bron weet ik dat de zgn. “koninklijke familie” ook geen injecties neemt ! Dit wetende is het dan genoeg ? Alle prinsjes en prinsesjes zijn niet ingeënt ook hun ouders en grootouders niet, ik denk dat we dan genoeg weten of niet soms ? Stop in vredesnaam met die prikken !

Groetjes Pietje

[divider]

https://www.anarchiel.com/display/ach_ja_moet_kunnen_toch

Huisartsen verdienen flink aan de Mexicaanse griepprik omdat minister Klink de dokter zo’n acht euro per injectie betaalt. “Ik hou er netto een wereldreis aan over, er is voor honderden miljoenen euro’s over de balk gegooid.”
Even voor de duidelijkheid, Ab K. betaalt die acht euro per injectie niet, dat doet u. Tel daarbij de kosten van de ruim 30 miljoen vaccins die door deze van belangen verstrengelde topmisdadiger bij zijn vriendjes besteld zijn en u kunt zelf berekenen dat u behoorlijk wat geld kwijt bent geweest aan het hele vaccinatiecircus. En dat “terugverdienen” terwijl het virus spontaan verdwenen lijkt, ik denk het niet.

https://www.wanttoknow.nl/overige/vaccinaties-we-vinden-het-kennelijk-allemaal-best/comment-page-1/

https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/wat-je-niet-verteld-wordt-over-vaccinaties/

Gerelateerde berichten