web analytics

Trump zegt dat enorme US Covid-cijfers te wijten zijn aan testen, maar FAKE NEWS-media zullen het niet vertellen

‘Heeft iemand ventilatoren nodig?’ Trump zegt dat enorme US Covid-cijfers te wijten zijn aan testen, maar FAKE NEWS-media zullen het niet vertellen

President Donald Trump heeft getweet dat het hoge aantal gevallen van Covid-19 in de VS eigenlijk een goede zaak is, omdat het te wijten is aan uitgebreide tests, maar de ‘nepnieuwsmedia’ weigert het dalende sterftecijfer te dekken.

“Cases, Cases, Cases! Als we niet zoveel en zo succesvol hadden getest, zouden we heel weinig gevallen hebben. Als je 40.000.000 mensen test, zul je veel gevallen hebben die, zonder de tests (zoals andere landen), niet elke avond op het Fake Evening News zouden verschijnen ‘, twitterde de president zaterdag.

Hij vervolgde: “Op een bepaalde manier geeft ons enorme testsucces de Fake News Media alles wat ze willen, CASES. Ondertussen dalen de sterfgevallen en het zeer belangrijke sterftecijfer. Dat hoor je niet van het nepnieuws en dat zal je ook nooit doen. Heeft iemand ventilatoren nodig ??? ‘

De tweets van Trump volgen de Covid-19-gevallen in de VS die donderdag met meer dan 55.000 zijn gestegen, een nieuw dagelijks wereldwijd record. De VS hebben in totaal meer dan 2,8 miljoen gevallen geregistreerd en ongeveer 130.000 doden.

Staten zoals Florida hebben ook een recordstijging gezien van Covid-19-infecties – meer dan 11.000 nieuwe uit de zonnige staat die vrijdag zijn gemeld – waardoor gouverneurs terugliepen op plannen om hun blokkades te beëindigen.

OOK OP RT.COMBurgemeester van LA waarschuwt burgers om de plannen van Vier juli om ‘levens te redden’ te annuleren, maar steunt de protesten van Black Lives MatterHet sterftecijfer door coronavirus is echter gedaald. Hoewel de statistieken over het virus dagelijks veranderen en sommige experts een voorspelde piek in het aantal doden hebben voorspeld, is het virus gestegen van duizenden levens per dag in april tot ongeveer 600 per dag nu, op basis van de cijfers die in de afgelopen weken.

Lees ook:   Gezondheid en kruiden

De president heeft betoogd dat de stijging van de gevallen eerder rechtstreeks verband houdt met uitgebreide tests.

“Testen is een tweesnijdend zwaard – Laat ons er slecht uitzien, maar fijn om te hebben !!!” zei hij op  twitter

https://www.rt.com/usa/493837-trump-coronavirus-testing-fake-news/

Gerelateerde artikelen

Back to top button