...
Reincarnatie

Het celgeheugen onthult de geheimen van vorige levens

Het celgeheugen onthult de geheimen van vorige levens

Reincarnation

 

Het leven van ieder van ons is veelzijdig en uniek. Soms hoor je zelfs in alledaagse communicatie: “Nou, kan dit echt gebeuren?!” ‘Wat heeft iemand een interessant lot, niets dan karma!’ Een van ons probeert de redenen voor de omstandigheden te achterhalen, om te begrijpen hoe deze of die gebeurtenis precies is gebeurd. En iemand die geen reden vindt, beschermt zichzelf tegen het onverklaarbare. Alles wat een persoon niet begrijpt, kan door hem worden gezien als iets angstaanjagends en informatie wordt opgeslagen in een diepe doos van het onderbewustzijn. Hoe te leren begrijpen wat er werkelijk gebeurt? Waarom krijgen sommige levensgebeurtenissen op een bepaalde manier vorm? Je hoort vaak: “Alle antwoorden zitten in ons.”

En dit is heel logisch: feit is dat de belangrijkste en eerste informatie over een persoon zich op cellulair niveau bevindt, in het geheugen van lichaamscellen. Celgeheugen – verbinding met het verleden? Het concept “cellulair geheugen” komt vaak niet alleen in de medische literatuur voor. Cellulair geheugen wordt nu beschouwd als een uitgebreide kennis van de lichaamscellen over de toestand van de ziel zelf en de manifestatie ervan op fysiek niveau. Komt tot incarnatie, “vestigend” in een nieuw lichaam, brengt de ziel haar geheugen en kennis van de goddelijke essentie over naar alle cellen van het lichaam. Op deze manier wordt alles wat de ziel weet – de ervaring van levensgebeurtenissen op verschillende plaatsen en tijdsintervallen, evenals de herinnering aan haar schepping – ‘voorgeschreven’ in de cellen. Soms is het moeilijk erin te geloven, totdat we zelf met iets ongewoons worden geconfronteerd dat buiten het bereik van een bekend leven valt. De manifestatie van cellulair geheugen hoeft niet ver te gaan. Het komt voor dat we, gewoon op straat wandelen of dagelijkse activiteiten doen, plotseling een bekende melodie horen en nu lijken we door ruimte en tijd te worden getransporteerd, waarbij we gevoelens, emoties en gebeurtenissen herinneren die worden geassocieerd met gedenkwaardige geluiden. “Maar zo werkt het menselijk geheugen!” – U kunt in dit geval bezwaar maken.

Dit is waar, alleen zulke reizen door herinneringen leiden soms tot een heel ander leven, plaats en tijd …

1. Deja Vu of morfologische resonantie

Het fenomeen ‘al gezien’ heeft in de wetenschappelijke wereld nog geen eenduidige verklaring. Maar het feit is dat duizenden mensen toestanden ervaren van herkenning van een plaats , object of fenomeen dat ze voorheen niet kenden. Dit is een manifestatie van ons cellulaire geheugen, wanneer de fijne structuur van het bewustzijn reageert op een langlevende gebeurtenis. Op het moment dat iemand op de plek staat waar hij bijvoorbeeld al in een van zijn levens is geweest, vindt de activering plaats van die structuren die op dat moment ‘leefden’.

Er is een “morfologische resonantie” op cellulair niveau, die onmiddellijk wordt waargenomen door het onderbewustzijn van de mens en zich vervolgens manifesteert in bewustzijn. Daarom kan een persoon, als opgewonden, herhalen: “Ik was hier! Ik weet zeker dat ik hier was! ‘ Er zijn veel vergelijkbare bevestigingen. De sluier van geheimhouding kan worden geopend met behulp van oefeningen en reizen naar vorige levens , waar het blijkt dat – ja, in feite was de persoon niet alleen op deze plek, maar leefde hij ook zijn volgende incarnatie. ‘ Mijn hele leven wilde ik Londen bezoeken, hoewel ik niet begreep waarom. Eenmaal daar voelde ik me bijna thuis, het leek mij dat dit mijn geboorteplaats was. Ik herinnerde mezelf constant – dit is onmogelijk, maar al snel kon ik niet negeren dat ik altijd wist waar ik was. Ik herinner me vooral de dag dat ik bij een huis stopte en klaar was om te zweren dat er een bar zou moeten zijn. Een gevoel van diepste nostalgie greep me en de gedachte flitste door mijn hoofd: ‘Er is niet langer mijn favoriete bar.’ Omdat ik me niet kon verzetten, vroeg ik naar dit huis in de stad en ze vertelden me dat er drie generaties geleden echt een bar was.

Lees ook:   Bekende dubbelgangers? Of vorig leven...

Toen ik terugkwam van de reis, lieten de gedachten over de reden voor mijn gevoelens in Londen me niet los. Na de onderdompeling in vorige levens te hebben bezocht, ontdekte ik dat ik ongeveer drie eeuwen geleden zelf de eigenaar van deze bar was … ” Een dergelijk fenomeen kan niet alleen optreden met betrekking tot plaatsen en objecten. Dit gebeurt heel vaak in relaties met mensen. Weet u wanneer uit een volledig korte communicatie met een persoon blijkt dat u hem al duizenden jaren kent? Wanneer woorden zelf worden gekozen, weet je wat je moet zeggen en voel je je comfortabel en ontspannen in zijn aanwezigheid. Dit gaat misschien niet noodzakelijk over een langdurige relatie. Dergelijke ontmoetingen zijn misschien van korte duur, maar het algemene en belangrijkste is dat er een ‘herkenning’ is van de subtiele structuren van deze persoon. En we kunnen aannemen dat zo’n bijeenkomst veel belangrijker is dan alleen een gesprek.

‘Mijn hele leven zijn mijn ontmoetingen en kennissen met mensen op de een of andere manier bijzonder geweest. Ik ontmoet een man en na een uur wil ik me met hem gedragen als een broer of zus. Dit was vooral merkbaar in mijn relaties met mannen – in een maand of twee wisten we bijna alle perioden van het gezinsleven en een deel te leven. Ik heb altijd het gevoel gehad dat dit alles niet zomaar was. Ik begon mijn vorige levens te bestuderen en verdreef mijn twijfels.

Al mijn stormachtige relaties waren met die zielen die ik al meer dan eens had gekend. En natuurlijk ontmoetten we elkaar in dit leven opnieuw om elkaar liefde te leren. Ik herinner me ook mijn ontmoeting met mijn inmiddels goede vriend. Op het moment dat ik haar voor het eerst zag, waren er geen gedachten of flitsen in mijn hoofd, gewoon een vreemde gelukzaligheid binnenin.

En pas toen kwam ik erachter – we delen niet alleen de belangrijkste dingen die in het leven gebeuren. Onze ziel zit in dezelfde verwante groep , en bijvoorbeeld in een vorig leven waren we ook vrienden, alleen onze jurken waren veel langer en mooier dan nu . ”

Do you believe in reincarnation? Then, who are you in the past?

2. Moedervlekken

Bedenk of er bizarre moedervlekken of vormen op je lichaam zijn? Elke persoon heeft moedervlekken of moedervlekken. Sommige zijn volledig onzichtbaar en soms hebben ze een bijzondere vorm. Vanuit medisch oogpunt – dit is slechts de groei van pigmentcellen. Maar wat als je er vanaf de andere kant naar kijkt? Talrijke studies van vorige levens suggereren dat moedervlekken en moedervlekken niets meer zijn dan sporen van andere incarnaties. De waarde van moedervlekken is voor iedereen individueel. Maar vaak zeggen ze dat er in een vorig leven vaker een fysiek effect op dit gebied op het lichaam werd gemaakt – dit effect bleek fataal te zijn. ‘ Ik arriveerde aan het begin van de 19e eeuw op het continent, dat nu de Verenigde Staten van Amerika is. In die tijd was ik een indiaan – een dappere man en mijn leven was gevuld met tragische en opwindende gebeurtenissen. In een van de gevechten met een naburige stam raakte ik gewond aan het rechterbeen, net onder de knie.

De wond was niet dodelijk, maar ik kon de bloeding niet aan en stierf door bloedverlies, liggend tussen mijn mede-stamleden … Toen ik terugkeerde van een reis naar mijn vorige leven, was ik verrast om me te herinneren dat ik een moedervlek op mijn been had. Een paarse plek die eruitziet als een open wond enkele centimeters onder de rechterknie . ‘ Het spoor dat overblijft van zo’n verwonding wordt door de cellen zo ‘onthouden’ dat het in het daaropvolgende leven een bepaalde lading in zich blijft dragen. Wat zo’n spoor precies kan zeggen, is een puur individueel antwoord. Maar aangezien de herinnering aan de ziel zich toch in zo’n bijzonder patroon op het lichaam manifesteerde, heeft dit noodzakelijkerwijs een bron van belangrijke informatie.

3. “Alle problemen van het hoofd”, of psychosomatische ziekten

In de medische praktijk zijn er vaak gevallen waarin de oorzaak van de ziekte onbekend blijft. Een persoon heeft pijn, kan niet normaal bewegen of ademen en artsen halen hun schouders op: “Alles is in orde met u, de tests en de toestand van de organen zijn normaal …” Zoals de praktijk van het duiken in vorige levens laat zien, zijn de antwoorden daar te vinden. Het trauma en de emotionele schok die de ziel in een vorig leven heeft ervaren, kunnen in haar geheugen blijven en doorgaan naar de volgende incarnatie. Dit kan het gevolg zijn van een levendige indruk van de ervaring, en kan ook de noodzaak betekenen om deze ervaring op een andere manier te beleven. Welnu, de cellen van het lichaam in een nieuw leven, op de een of andere manier, zullen de afdruk dragen en herinneren aan een gebeurtenis uit het verleden. En hier zijn er zulke heldere toestanden wanneer een persoon gezond is voor artsen, maar in werkelijkheid lijdt hij. “ Dit probleem kwelde me vanaf mijn vijftiende: drie of vier keer per week, mijn keel was plotseling krap, waardoor mijn ademhaling bijna volledig werd geblokkeerd. Gedurende deze vijftien jaar ging ik naar acht artsen en zes psychiaters, doorliep allerlei onderzoeken, maar ik kon geen fysieke of psychologische redenen vinden. Alle experts kwamen tot dezelfde conclusie: “psychosomatische stoornis”. Met andere woorden: ‘we geven het op’. Ik was al wanhopig om mijn aanvallen te herstellen of op de een of andere manier te verlichten, toen ik hoorde over de mogelijkheid om naar vorige levens te reizen en zo de oorzaken van mijn aandoeningen te achterhalen. Ik kwam terecht in een primitieve Afrikaanse stam. Ik was ook een vrouw. Eens, op weg naar water naar een beek, hoorde ik een geritsel en een laag, woest gegrom van achteren. Ik draaide me om en zag slechts een paar meter van mezelf, klaar voor de sprong van de leeuw. Voordat ik bang kon worden of om hulp kon roepen, sprong een enorm beest, sloeg me neer en scheurde mijn keel met zijn scherpe hoektanden. Mijn ziel verliet onmiddellijk het lichaam en ik herinnerde me duidelijk hoe ik de lucht in steeg en de leeuw zag kijken … Na de sessie voelde ik een zekere ontlading. De volgende maand kwamen de convulsies slechts tweemaal voor en verdwenen nu volledig. Ik heb het lijden weggedaan waarmee ik meer dan 15 jaar heb geleefd . ” Natuurlijk is niet alles op het fysieke vlak “in orde”.

Lees ook:   Zielsleeftijden

Cellen ‘imiteren’ niet alleen de symptomen uit het verleden, maar kunnen ook veranderingen ondergaan, waardoor ze een ziekte vormen. Dit neemt niet weg dat het celgeheugen een rol speelt. Alleen een bekwame combinatie van genezingsprocessen zowel op het subtiele niveau als op het fysieke niveau leidt tot een completere reiniging van de moeilijke herinnering aan ervaringen uit het verleden. Waarom moet je dit allemaal weten? Het herinneren van vorige levens , het vernieuwen van zijn mobiele geheugen, een persoon brengt een geaccumuleerde lading die zichzelf of andere manier negatief kunnen manifesteren op het fysieke lichaam en gebeurtenissen in het leven. Door met cellulair geheugen te werken, activeert een persoon de sjabloon die zijn ziel kent en onthoudt. Dit is een herinnering aan de staat van lichtheid en balans, wanneer alle processen in het lichaam en in de omringende ruimte in harmonie verlopen. De ziel brengt niet alleen de herinnering aan verwondingen en onervaren ervaringen tot leven, ze herinnert zich dat ze deel uitmaakt van het goddelijke geheel. Door middel van berichten in de vorm van situaties, ontmoetingen met mensen, eventuele fysieke manifestaties, spreekt de ziel tot een persoon. Ze vestigt de aandacht op wat voor hem belangrijk is. Om er precies achter te komen wat je ziel wil zeggen, hoef je je alleen maar tot jezelf te wenden, kijk, en je kunt zeker de boodschap van je ziel zien.

Источник – Институт Реинкарнационики: https://journal.reincarnationics.com/kletochnaya-pamyat-raskryvaet-tajny-proshlyh-zhiznej/

Gerelateerde artikelen

Back to top button