web analytics
11:11 Dubbele getallen
Reincarnatie

Is reïncarnatie echt?: Wetenschappers hebben 6 “bewijzen” aangehaald die de transmigratie van zielen bevestigen

Wetenschappers hebben 6 “bewijzen” gepresenteerd die het bestaan ​​van reïncarnatie bevestigen. In het bijzonder kunnen vreemde dromen wijzen op de transmigratie van zielen.

4bac17195f594eaab3377c09133ca9c7 AnGel-WinGs.nl

Veel oude beschavingen geloofden in reïncarnatie, dus bereidden ze de doden voor op de “reis”. Ondanks het feit dat de transmigratie van zielen meer verband hield met eenvoudige mythologie, hebben wetenschappers bewijs gevonden dat dit echt is. Momenteel gelooft minstens 51% van de wereldbevolking dat er een vorm van leven na de dood is. Bovendien weet zeker 7% zeker dat zij degenen zijn die al gereïncarneerd zijn. Dit maakt het geloof in reïncarnatie praktisch een feit.

Wanneer deze gebeurtenis wordt opgevat als een evolutionair proces van zielsenergie, wordt geconcludeerd dat sommige mensen in vorige levens verschillende dingen hebben meegemaakt. Ze worden weerspiegeld in de geest.

BEWIJS VAN REINCARNATIE

De meeste persoonlijke aspecten, ervaringen en capaciteiten van het huidige leven zijn een weerspiegeling van wat al is geleefd. Hoe meer een mens zich ontwikkelt, hoe beter hij voorbereid is op bepaalde ervaringen en meer spirituele ervaring opdoet. Iedereen heeft in meer of mindere mate dit proces doorgemaakt en bepaalde gebeurtenissen meegemaakt.

Een bewijsstuk zijn vreemde dromen , meestal ononderbroken, die op het eerste gezicht nergens op lijken te slaan. Ze kunnen echter een weerspiegeling zijn van ervaringen uit vorige levens. Als een soort fobie, angst of probleem. Dit is de reden waarom veel mensen beweren een plaats of iemand te kennen zonder deze zelfs maar te zien.

Lees ook eens:  VVD Vermoeiende Vervelende Decadenten

Vervolgens is intuïtie , die verband houdt met het vermogen om de bewuste en onbewuste geest in balans te houden. Zo kan elke persoon profiteren van oerwijsheid en aangeboren kennis. Bovendien wordt aangenomen dat wanneer de ziel evolueert, ze dichter bij de terugkeer naar de “oorsprong” komt waar ze vandaan kwam.

Een andere situatie die velen hebben meegemaakt, is het zogenaamde déjà vu-gevoel . Het gevoel iets te leven dat al is gebeurd, dat spontaan wordt geboren, uitgelokt door een soort betekenis. Deskundigen in de wetenschappelijke gemeenschap verzekeren dat dit gevoel een neurologische dissonantie is. Alternatieve onderzoekers suggereren echter dat dit een weerspiegeling kan zijn van andere dimensies.

In dezelfde lijst voor de transmigratie van zielen – vooruitziendheid – het vermogen om informatie te ontvangen over gebeurtenissen die in de toekomst zullen plaatsvinden. Dit proces kan plaatsvinden door middel van visioenen, sensaties, gevoelens of dromen. Hoewel dit een quasi-wetenschappelijk feit is, kan de ervaring van voorkennis verband houden met de rijping van de ziel. Ervaring opgedaan tijdens reïncarnatie.

In tegenstelling tot vooruitzien, is er ook retrocognitie . Wanneer iemand ontoegankelijke informatie over gebeurtenissen in het verleden kan weten. Het kan verbonden zijn met je eigen leven of met iemand anders.

Het is duidelijk dat retrocognitie moeilijk te bevestigen is, maar voor degenen die het hebben meegemaakt, is het een teken van reïncarnatie. In dit opzicht zijn er veel mensen die zich ouder of jonger voelen dan ze in werkelijkheid zijn. Expliciete reflectie wordt geassocieerd met het ’tijdperk van de ziel’.

Lees ook eens:  Gerry bouwde een kasteel van 26 meter in zijn achtertuin

En ten slotte hebben degenen die zijn gereïncarneerd herinneringen en ervaringen van gebeurtenissen in andere levens die sporen nalaten in het heden. Zo zijn er veel mensen die bang zijn voor de zee zonder dat ze naar het strand gaan. Of mensen die bang zijn om in een vliegtuig te vliegen, terwijl ze nog nooit in een vliegtuig zijn gestapt.

Er zijn veel aspecten die experts associëren met het bestaan ​​van reïncarnatie. Het is duidelijk dat er nog steeds mensen zijn die sceptisch zijn over dit feit, maar het bewijs is bijna onweerlegbaar…

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥