web analytics
11:11 Dubbele getallen
Leven na dit Leven - BDEReincarnatie

Pre-geboorteovereenkomsten: 6 fascinerende feiten over hoe zielen hun ouders en gezin kiezen vóór de geboorte

Vind je het moeilijk te geloven dat zielen hun ouders kiezen voor de geboorte?

ea38f7e72aec19bda2d140e82b470c82 AnGel-WinGs.nl
Volgens veel oude culturen van de wereld, waaronder de Indiaanse, Afrikaanse, Indiase, Griekse en Tibetaanse, kiezen zielen hun ouders en families lang voordat hun conceptie op aarde plaatsvindt.

Pre-geboorteovereenkomsten worden opgesteld wanneer zielen bij de Bron zijn verbonden en deze overeenkomsten bevatten alle details van hun toekomstige aardse incarnaties, inclusief specifieke ouders, geboorteplaats, tijd, broers en zussen en meer.

Soms is het de Ziel die de details van het kosmische contract bepaalt en soms grijpt een Hogere Macht in terwijl het lot van een ziel wordt beslist. Niettemin leert elke ziel de toekomstige levensgebeurtenissen die ze op aarde zal meemaken, en heeft ze een perfect beeld van, nog voordat ze de moederschoot binnengaat.

Hoe kiezen zielen hun ouders en gezin voor de geboorte?
Dit kiezen van ouders door de zielen is een hoogst mystiek fenomeen dat sterk steunt op het concept van reïncarnatie . Laten we de verschillende factoren bespreken die van invloed zijn op dit complexe goddelijke proces van wedergeboorte.

1. Zielencontract
Zielen worden meervoudig geboren en komen in verschillende menselijke lichamen voor hun aardse incarnaties . Niet alleen kiezen zielen hun ouders, maar wanneer we als zielen bij de Bron leven, beslissen we over ons volgende leven en dat omvat toekomstige levenservaringen, levenslessen en de mensen met wie we ons leven zullen delen. En zielscontracten worden getekend. Dit gebeurd meestal bij zielen die al enkele aardse levens hebben meegemaakt, maar voor de hele jonge zielen is er begeleiding, en mogen zij nog niet zelf kiezen wat ze gaan doen en meemaken in hun volgende leven. Dat word dan voor hen bepaald.

Soms worden deze kosmische contracten gesloten met wederzijdse overeenstemming tussen ons, de zielen en de Grote Geest, ook wel de Bron genoemd. Maar soms, als we karmische schulden hebben uit onze vorige levens, krijgen we weinig keus en worden we naar ons volgende leven gestuurd om specifieke lessen te leren die nodig zijn om het karmische evenwicht te herstellen.
Vaak omdat de ziel zelf gaat ervaren welke fouten hij/zij maakte in het leven dat net voorbij is, en zij de pijn en het verdriet zelf hebben mogen ervaren wat zij anderen hebben aangedaan,  kiezen zijzelf voor hun karmische lessen op aarde.

Lees ook:   Tanks. Explosies. Het fluiten van kogels is mijn vorige leven tijdens de Tweede Wereldoorlog

2. Levenslessen

Maar waarom kiest een ziel haar ouders in haar volgende leven? Zielen reïncarneren maar om één reden op aarde en dat is om lessen te leren en te evolueren.

Ouders en gezinnen vormen de basis van ons leven en ze hebben een enorme invloed op hoe ons leven verloopt, hoe we onszelf en anderen zien, en hoe we levenskeuzes maken. Al deze zijn mooi verbonden met de levenslessen die we tijdens ons verblijf op aarde opdoen. Zielen kiezen hun ouders omdat het noodzakelijk is voor hun missie op aarde.

3. Ouder en broers en zussen

Denk je niet dat het logischer is dat jij en je leven geen willekeurig resultaat zijn van gencombinaties, maar dat alles wat je hebt doorstaan, geleerd en getrotseerd, deel uitmaakte van een vooraf bepaald plan dat je hebt helpen ontwerpen?

Op basis van de lessen die ze moeten leren, kiezen zielen hun gezin. Eerst wordt bepaald welke levenslessen een ziel bij hun volgende geboorte zal ervaren. Dan worden ouders en familieleden gekozen die het meest afgestemd zullen zijn op het doel van de ziel op aarde.

Ze zullen op de een of andere manier de reis van de ziel helpen. Zodra de ziel weet wie haar ouders zullen worden, bouwt ze een psychische verbinding met hen op, vooral met de moeder, en blijft ze om hen heen aanwezig in de vorm van energie, wachtend om te worden verwekt. (Vaak kan de ziel de ouders ook hun naam influisteren! Ouders hebben vaak een bepaald gevoel over een naam die hun kind zal gaan krijgen, dat hoort dan ook energetisch bij deze ziel)

Lees ook:   Genezing van vorige levenswonden

Zielen komen ook tot een overeenkomst met andere zielen over wie hen als broers en zussen zal vergezellen en in welke volgorde ze in hun gekozen familie zullen worden geboren.

 

4. Tijd en locatie

Levenslessen zijn de enige reden waarom zielen keer op keer naar de aarde komen. Soms wordt het voor een ziel nodig om in een specifieke regio of gemeenschap geboren te worden om de lessen te leren die nodig zijn voor haar groei. Als een ziel bijvoorbeeld haat of vooringenomenheid had met betrekking tot een bepaald ras of religie in een van zijn incarnaties, zal het voorbestemd zijn om in dezelfde gemeenschap geboren te worden, alleen maar om begrip, liefde, mededogen en tolerantie te kweken.

In zo’n geval worden specifieke ouders minder belangrijk dan het tijdstip en de plaats van geboorte. Niettemin kiezen zielen hun ouders en families voor de geboorte.

5. Zielfamilie

Weet je dat we in elk leven dezelfde mensen ontmoeten? Deze zielen die we in elke aardse interactie tegenkomen, zijn leden van onze zielenfamilie. Soulmates of zielsfamilieleden zijn degenen die heel dichtbij en belangrijk voor ons zijn geweest in ons menselijk leven.

We hebben ze misschien gekend als onze ouders, broers en zussen, leraren, vrienden of partners. We zijn gekoesterd en verrijkt door hun aanwezigheid en daarom kiezen we ervoor om ze elke keer dat we naar de aarde komen te ontmoeten. Dat gezegd hebbende, ook zij moeten ermee instemmen ons te ontmoeten en deel uit te maken van onze reis.

Soms kiezen zielen hun ouders omdat ze in hun zielenfamilie geboren willen worden. Zielen kiezen er soms ook voor om van rol te wisselen, wat betekent dat als een ziel de dochter is geweest in het ene leven, ze ervoor kunnen kiezen om de moeder te worden in het volgende en de dochter van het vorige leven de moeder zal worden in dit leven.

Lees ook:   Oogcontact met je tweelingziel?

Zielen doen dit om allerlei soorten relatie-ervaringen te leren, maar ook om eventuele trauma’s of wonden in hun relatie te helen. Ze proberen soms een relatie te laten werken door deze vanuit verschillende hoeken te benaderen.

6. Vrije wil

Men moet bedenken dat alleen omdat ons leven al gepland is voor onze geboorte, dit niet betekent dat we geen vrije wil hebben. Als mensen zijn we in staat om te beslissen wat goed is voor ons welzijn en kunnen we besluiten afstand te doen van elke relatie die ons dwarsboomt in onze zoektocht om ons beste leven te leiden.

Kiezen zielen hun ouders? Ja, zodat ze lessen leren en soms bevatten deze lessen hoe je afstand kunt nemen van giftige relaties.

Pre-geboorteovereenkomsten: 6 fascinerende feiten over hoe zielen hun ouders en gezin kiezen vóór de geboorte

Je leeft volgens een goddelijk plan
Wees gerust in de wetenschap dat alles met een reden gebeurt, zelfs als je het niet meteen kunt begrijpen. Elke pijn en ontberingen die je op aarde ervaart, is minutieus gepland door de Bron, voor jouw verbetering.

Jij maakte ook deel uit van deze geweldige planning, maar je kunt je de tijd niet herinneren dat je als ziel bestond. Dus, leef je leven volgens het doel van je ziel, blijf in lijn met je hogere zelf en blijf zoeken naar je zielsfamilie.

Eén advies: negeer de familie die je hebt gekregen niet. Zelfs als je relatie met hen gespannen is, koester geen wrok jegens hen. Onthoud dat elk onopgelost trauma ervoor zorgt dat je keer op keer terugkomt bij dezelfde mensen totdat de relatie is genezen. (OMG ??? 🙁 )

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥