web analytics
11:11 Dubbele getallen
Reincarnatie

Samen zijn of niet samen zijn? Hoe agressie jegens haar man plaatsmaakte voor zorgzaamheid

4cdc50ecd272870655882b0537b69cff AnGel-WinGs.nlDe relatie tussen een man en een vrouw zit vol emoties en het is lang niet altijd dat we kunnen begrijpen waarom we een onverklaarbaar gevoel van liefde of haat voelen voor een persoon. Vaak hebben we het in dergelijke gevallen over een sterke energetische verbinding die zich uitstrekt van eerdere gezamenlijke incarnaties.

Zelfs een schijnbaar toevallige ontmoeting van twee mensen is helemaal niet toevallig. En je kunt je die momenten herinneren waarop je een sterke aantrekkingskracht op een persoon voelde of het gevoel had dat hij je dierbaar was, alsof je hem al kent, hoewel je hem voor de eerste keer ziet.

Onmiddellijke sympathie en de snelle ontwikkeling van relaties, vooral wanneer deze gepaard gaan met levendige emoties, is een teken dat je je eigen verhaal gemeen hebt voor de twee. Zulke ontmoetingen zijn karmisch.

En levendige emoties, zowel positieve als negatieve, geven aan dat je een onafgemaakte situatie hebt in de vorige incarnatie die moet worden opgelost. Het was met zulke “overweldigende” emoties dat Irina naar mijn consultatie over reïncarnatie kwam.

Wat gebeurt er in mij? Ik begrijp mijn man niet

– Help me beslissen over mijn man. Ik weet niet of ik bij deze persoon moet zijn. Ik voel af en toe onverklaarbare woede, agressie en zelfs haat jegens hem. Ik zou graag een duidelijk begrip krijgen van de redenen voor mijn haat tegen mijn man en onze huidige relatie.

Irina is al meer dan een jaar met deze man getrouwd en een maand geleden ontstond onverwacht zo’n sterke agressie nadat haar man de waarheid niet vertelde in een belangrijk onderwerp voor haar:

– Ik dacht aan hem toen ik alleen thuis was en plotseling verspreidde zich zo’n sterke haat vanuit mijn hart over mijn hele lichaam dat ik mijn stoel brak! En het werd zo pijnlijk van binnen, er ontstond een toestand van hulpeloosheid en hopeloosheid, alsof ik iets dierbaars niet kon teruggeven en mijn man de schuld hiervan was. Ik voelde me verraden, ik wil iets wreken.

Ik kan nu al een maand niet met mijn gevoelens omgaan, ik begrijp niet wat er aan de hand is. Er is geen reden voor zo’n sterke agressie en haat van mijn kant. Als ik onze relatie en de eerste ontmoeting analyseer, weet ik zeker dat er iets is dat ons buiten dit leven bindt.

edbb7da84fb1e433513059a88bddca56 AnGel-WinGs.nl

Herstel van gerechtigheid

De herinnering aan de Ziel opent een incarnatie, waarin Irina een jong vijfentwintigjarig meisje is uit een arme klas. Haar geliefde werd verraderlijk vermoord door mensen die hij vertrouwde.

Lees ook eens:  Carl Edon's Past Life - Beyond Chance

Ze realiseert zich dat de schuld voor deze moord ligt bij een rijke nobele man die werkte voor de overleden vriend. Het meisje kreeg te horen dat deze moord met opzet was gepleegd en gepland was door de man te misleiden na het werk dat hij te goeder trouw en eerlijk had gedaan.

Het was een onherstelbaar verlies en de beslissing om de dood van een geliefde te wreken was meteen genomen. Ze ging te voet naar het kasteel waar de dader van de dood woonde – een nobele man met een vastberaden bedoeling dat gerechtigheid zou zegevieren. In dit rijke karakter van een vorig leven herkende Irina onmiddellijk haar man.

 

Onderweg ontmoette het meisje een jongen die ook naar het kasteel ging. Ze vertelde het hele verhaal van de dood van haar vriend en deelde haar voornemen om wraak te nemen op de moordenaar.

Op alle overtuigingen van de jongen om wraak te weigeren, reageerde het meisje met agressie en op een gegeven moment besloot ze van dit kind af te komen door hem in een ravijn te gooien.

Berispingen van geweten kwelden haar hart niet, hoewel ze de jongen echt geen kwaad wilde doen, maar hij bemoeide zich met het herstel van gerechtigheid. Dus dacht ze op dat moment en kon geen enkele ruzie beïnvloeden.

Moord en spijt

Toen ze het kasteel bereikte, kon het meisje deze nobele persoon zonder obstakels ontmoeten. Toen ze hem zag, voelde ze een sterke golf van haat in haar borst. Zonder aarzelen, terwijl ze haar beschuldigingen uitsprak, kon ze haar meerdere keren in de regio van het hart steken.

De man had geen tijd om te reageren en zich tegen verrassing te verdedigen. Op dat moment realiseerde het meisje zich plotseling dat dit een aardig persoon was die helemaal niet verantwoordelijk was voor de dood van haar geliefde.

Lees ook eens:  Ik was Kurt Cobain...Reïncarnatie verhaal

Ze kwam er al snel achter dat de man echt door totaal verschillende mensen was vermoord, en er werd haar een leugen verteld. Op dat moment voelde ze verraad en machteloosheid om iets te veranderen.

Het meisje werd niet gestraft voor deze moord, maar haar leven werd zeer beperkt. Ze leefde niet meer, maar bestond en stierf in het bos in volledige eenzaamheid en niet begrijpend waarom alles zo gebeurde en waarom het nodig was.

Hoe de ziel het leven plande

In de ruimte van het plannen en analyseren van het leven, werd onthuld dat de Ziel in deze incarnatie geen moord beraamde. Ze moest de dood van een geliefde accepteren, wat het einde was van het karmische verhaal tussen Zielen en in een gelijkmatige staat blijven leven.

Maar de Ziel kon deze taak niet aan, legde nieuwe knopen aan en behield sterke negatieve emoties in zijn structuren, die werden overgebracht naar de huidige incarnatie.

2d1375e281785fc43e2c6ff768bc9c26 AnGel-WinGs.nl

 

Ondanks het feit dat niet alles volgens het geplande scenario verliep, leerde Irina’s Soul een les over het vermogen om te onderhandelen, onderhandelen en alles te bespreken voordat beslissingen worden genomen en noodlottige acties worden ondernomen. Ze leerde meer communiceren en zich meer openstellen, de kracht van het woord – als middel om iets belangrijks in het leven voort te zetten.

Met de Ziel van de jongen in het ravijn gegooid, was alles al uitgewerkt in andere levens en in het leven dat ze nu leven hebben ze elkaar niet ontmoet. En de ziel van een man uit een rijke klasse in zijn huidige incarnatie speelt de rol van Irina’s echtgenoot.

Ze kwamen overeen om elkaar weer te ontmoeten om de karmische knoop te ontwarren en Irina zou kunnen leren hoe ze een dialoog moet aangaan in relaties, beslissingen kan nemen zonder emoties en het vermogen om in een gelijkmatige en kalme staat te zijn. Maar vroeger deed ze het niet zo goed.

Bij het plannen van het huidige leven werd ook onthuld dat ze van plan waren om samen te zijn gedurende de hele incarnatie en andere ontmoetingen met mannen.De ziel van de vrouw plande niet. Ze leerde ook welke specifieke stappen er genomen moeten worden om de relatie met haar man te verbeteren.

Lees ook eens:  Hoe reïncarnatie echt werkt, wat u moet weten! door✨Dolores Cannon

Nu begreep Irina immers dat na de ontmoeting haar herinnering aan kruispunten met de ziel van haar man werd geactiveerd en als gevolg daarvan de staat waarmee ze hem voor het laatst in een andere rol in de vorige incarnatie zag.

Samen zijn of niet zijn

Na een regressiesessie, communicatie met de ziel van haar man en het uitwerken van de staat, kon Irina heel snel relaties in het gezin aangaan. Ze begon haar man meer te voelen en te begrijpen, en de vraag of ze wel of niet bij hem zou zijn, besliste verder vanzelf.

Agressie, haat en woede maakten geleidelijk plaats voor liefde, acceptatie, vertrouwen, tederheid en zorgzaamheid.

Interessant is dat de vrouw, na in overleg deze toestand te hebben doorgewerkt, ook een duidelijk inzicht heeft gekregen in haar eigen leven en inzicht heeft gekregen in hoe ze zichzelf verder kan realiseren in het vak. En dit alles gebeurde als resultaat van één sessie!

 

Waarom ontmoeten mensen elkaar steeds weer van leven tot leven? Afsluiten, vergeven en loslaten van alle schulden, grieven of vorderingen op elkaar. Dit is een van de wetten van het universum – karma of oorzaak-en-gevolgrelaties.

We ontmoeten elkaar ook om te leren hoe we gewrichtsproblemen kunnen oplossen en totdat we dit doen, zullen we elkaar steeds weer kruisen van leven tot leven, alleen elke keer in moeilijkere omstandigheden.

Het is niet zo eenvoudig om karmische knopen in je eentje te ontwarren, daarom is het belangrijk om de situatie uit te werken met een reïncarnatieconsulent die je zal helpen de oorzaak van elk probleem te vinden en te realiseren.

Als je nu in zo’n relatie zit – trek conclusies, werk aan jezelf, bedenk welke les je moet leren en ga met een open hart door het leven in liefde voor dierbaren.

LINK

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥