web analytics
11:11 Dubbele getallen

Tweelingrelaties uit vorige levens:

6c0f375042fc594b625b5219350cea47 AnGel-WinGs.nl

De studie, die duidelijk aantoont dat we reïncarneren met geliefden uit vorige incarnaties, omvat een set van 31 tweelingen, die volgens het onderzoek van Ian Stevenson , waarin de tweeling voldoende informatie opleverde om hun eerdere incarnaties daadwerkelijk te bevestigen.

Hij ontdekte dat in al deze gevallen, waaraan 62 mensen deelnamen, de tweeling een aantal intieme relaties had in hun vorige incarnaties.

Het meest voorkomende type relatie uit een vorig leven was broer of zus, wat neerkomt op 11/31 of 35% van de gevallen. Een tweeling was ook een tweeling in hun vorige incarnaties.

Bij 9/31 of 29% van de tweelingen waren de tweelingen vrienden, kennissen of zakenpartners. Andere familierelaties, zoals neven en nichten, waren goed voor 6/31 of 19% van de gevallen van tweelingen. In 5/31 of 16% van de gevallen van tweelingen waren tweelingen in de vorige incarnatie getrouwd. Deze informatie is samengevat in de onderstaande tabel: (1)

Tweelingrelaties uit vorige levens:

Broers-35%

Vrienden, zakenpartners-29%

Overige familierelaties – 19%

Echtgenoten-16%

 

Levensplan van zielen

Deze tweelingstudies, evenals andere familiereïncarnaties, laten zien dat zielen plannen kunnen maken voor incarnaties uit de geestenwereld en zelfs ouders kunnen kiezen voor toekomstige incarnaties.

Een groep tweelingen in dit onderzoek laat ook zien hoe gelaatstrekken van leven tot leven hetzelfde kunnen blijven. Dit omvat Dow I Pugh reïncarnatiegevallen Ma Nyunt Nyunt Sun en Dou Sapai | Ma Sang Sun Nynt , rechts afgebeeld. Aanvullende gevallen van reïncarnatie van een tweeling met significante relaties uit vorige levens worden hieronder weergegeven:

 

De kracht van zielen: dood de Tripathi-tweeling en reïncarneer vervolgens als een tweeling

Lees ook:   3 Mysterieuze reïncarnatieverhalen

Sri Lankaanse rebellen Johnny en Robert vermoord en gereïncarneerd als tweeling

Reïncarnatie in hetzelfde gezin waarin zussen worden herboren als een identieke tweeling: gevallen van reïncarnatie van Pollock

Grootvader en grootmoeder reïncarneren als tweelingmeisjes van hun eigen dochter: gevallen gerelateerd aan geslachtsverandering, moslimreïncarnatie en verandering van religie

Nayin en Givin, geboren op dezelfde dag in Birma, trouwden en stierven op dezelfde dag, werden als een tweeling gereïncarneerd

Twee Japanse soldaten in Birma zijn gereïncarneerd als Birmese tweelingmeisjes, San en Yin, en laten zien hoe suïcidale oorlog is

 

 

Zielplanning resulteert in specifieke relaties

 

Reïncarnatiegevallen laten ook zien dat zielen hun leven kunnen plannen om samen te zijn, zelfs als ze niet in dezelfde familie zijn geboren. Deze worden beschreven in de sectie Gereïncarneerde relaties .

Hoe communiceren we met de mensen met wie we wilden zijn? Het antwoord is, denk ik, het lot. Als we ervaringen uit het leven uit het verleden analyseren, blijkt dat we allemaal een vooraf bepaald lot of levensplan hebben dat ons bij de mensen brengt met wie we tijd zouden moeten doorbrengen. Om beter te begrijpen hoe het lot werkt, gebruik ik de analogie van reizen.

Zie je leven als een lange vakantie die je vooruit plant. U bepaalt wie u wilt zien, waar u heen wilt en aan welke activiteiten u wilt deelnemen. U stemt uw reisroute af met de mensen die u wilt ontmoeten. Jij, je karmische vrienden en geliefden stemmen in met het plan nog voordat je geboren bent.

Als je eenmaal in het leven stapt, zorgt het lot ervoor dat je je karmische zielengroep ontmoet. De voorwaarden voor karmische verwantschap kunnen onze families zijn, zoals opgemerkt in de tweelingstudies, evenals ons werk en vrije tijd. Deze afstemmingen zijn de stadia waarin we de karmische drama’s van ons leven uitbeelden. Dit werpt een nieuw licht op Shakespeare’s uitdrukking “All life is just a stage”.

Lees ook:   Reïncarnatie in de Bijbel

Op verschillende momenten in het leven ontmoeten we verschillende karmische groepen. Wanneer we de wens hebben om een ​​nieuwe baan te krijgen, naar een nieuwe stad te reizen of nieuwe entertainment op te doen, maakt dit in veel gevallen deel uit van ons lot. Nieuwe ontmoetingsplaatsen leiden ons naar karmische of zielengroepen waar we bij moeten zijn. Wanneer we onze vrienden uit een vorig leven ontmoeten, hoewel we ons misschien niet bewust zijn van wat de relatie in een vorig leven was, hebben we gevoelens van verbondenheid of aantrekkingskracht.

Reïncarnatie en liefde op het eerste gezicht: waarschijnlijke relaties uit vorige levens

Het fenomeen ‘liefde op het eerste gezicht’ is een voorbeeld van hoe emoties mensen kunnen verenigen die al voor hun geboorte een plan hebben gemaakt of hebben afgesproken om samen te zijn.

Reïncarnatie en vrije wil

Als het waar is dat we een bestemming of een levensplan hebben, moet men zich afvragen of we een vrije wil hebben. Ik geloof dat hoewel we allemaal een vooraf bepaalde route hebben, we ernaar streven die te volgen; we hebben een vrije wil in wat we onderweg doen. Inderdaad, menselijke groei en evolutie kan niet plaatsvinden zonder vrije wil. Sommige mensen hebben misschien een meer gestructureerde route die afleidende wandelingen beperkt, terwijl anderen een minder gestructureerd spelplan hebben. Hoe dan ook, we hebben een vrije wil op ons beoogde pad.

Déja vu en reïncarnatie

Karmische groepen geven een idee van déjà vu. Als we mensen ontmoeten die we in vorige levens kennen, is het geen verrassing dat we een sprankje herkenning kunnen krijgen als we elkaar ontmoeten. Omdat mensen consistente gedragspatronen hebben, kunnen we deze eigenschappen en individuele reacties herkennen wanneer situaties zich herhalen. Ten slotte kan een déjà vu optreden als we een gebeurtenis herkennen die deel uitmaakt van onze route. We kunnen de wegmarkering langs ons vooraf bepaalde pad herkennen.

Lees ook:   Agenda 2030

Relaties vernieuwd door reïncarnatie

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button