...
Reincarnatie

Vorige levens en kinderen die erover praten

Offerte afdrukken-Cat illustratie-Art Print-Cat door EvaFialka-Waarschijnlijk niet de juiste groep om dit in te posten, maar ik ben zo overweldigd. Mijn 6 jaar oude zoon draaide zich gewoon om en zei tegen mij; “Voordat je me leerde kennen had ik een broer en twee zussen. Een van mijn zussen heette Ruby. ” Ik reageerde gewoon met “oh, oké”
Weet echt niet wat ik ervan moet denken. Herinner je je misschien dingen uit een vorig leven?

-Mijn zoontje noemde zijn andere moeder altijd toen hij klein was

-ja, omdat sommige kinderen het zich herinneren, vervaagt het en groeien ze in hun nieuwe zelf.

-De meeste kinderen herinneren zich vorige levens tot 4 of 5 maar vergeten ze dan

-Ik denk dat het mogelijk is dat uw zoon zich zijn vorige leven herinnert. Of misschien de naam van zijn broers en zussen die zich in dit leven bij hem zullen voegen.

-Mijn jongste dochter sprak al op zeer jonge leeftijd. We zaten in het verkeer en een hele oude auto reed langs ons heen, ze wees erop en vertelde me dat ze vroeger zo in een auto reed toen ze groot was. We waren een keer in het tuincentrum en liepen langs de lavendelstruiken, ze vertelde me dat zij en haar broer vroeger met die struiken de heuvel af rolden toen ze bij haar andere mama was. Ze bedacht ook veel andere dingen, maar die twee blijven bij me hangen.

-Er is een vader in deze groep die zoveel informatie heeft gekregen dat ze het oude graf van zijn zoon hebben gevonden.

Sorry dat ik de naam van de man niet meer weet.
Ze vonden het graf,
De jongen huilde de hele weg naar huis, maar vergat het toen helemaal.

-Mijn 4-jarige praat soms over zijn andere familie voor ons. Hij zegt dat ze allemaal van ouderdom zijn gestorven, maar niet veel verder hebben uitgewerkt en er al een jaar niet meer over gesproken hebben. Het is erg interessant.

-Mijn kleinzoon vertelde ons dat hij naar de gevangenis was gegaan en zei terloops arrrr, maar dat was echter een ander leven

-Op 4-jarige leeftijd vertelde mijn zoon me over zijn vorige leven en hoe hij stierf. Bekijk het boek Return To Life. Het zal je versteld doen staan!

-Mijn 6-jarige dochter vertelde het me een paar dagen geleden … mamma toen ik in je buik zat, voelde ik me zo warm. Toen ik naar buiten kwam, voelde het zo koud aan … Ik kon echter niet wachten om naar buiten te komen, want ik wilde papa zien. Ik miste hem zo erg toen ik in jou was. Op een andere dag scrolde ik op Facebook en stopte bij een foto, gewoon een simpele foto van een jonge man. Ze zag de foto even en zei dat mama deze man helemaal gelijk heeft … Ik vroeg hoe weet je dat … het is gewoon een foto van iemand … ze zei dat ik weet dat hij er niet meer is🤦. En ja hoor, een van de groep had een foto gepost van haar man die er niet meer was.

Lees ook:   Zij was ooit een Hij

-Toen mijn zoon 3 jaar oud was (hij is nu 16 en weet het niet meer, maar ik heb het opgenomen), vertelde hij me precies wat er met mijn broer gebeurde die omkwam tijdens zijn training in het Britse leger. Mijn broer stierf 3 maanden voordat ik mijn zoon baarde. Hij zei dat het leger probeerde zijn dood te verbergen door te zeggen dat hij zelfmoord had gepleegd, maar hij was in feite vermoord. Hij zei dat mijn broer erin slaagde terug te vechten en een man pijn te doen, maar toen kreeg een andere man een pistool en schoot hij mijn broer neer. Mijn zoon vertelde me zelfs welk pistool werd gebruikt en hoe de scène zich afspeelde … hij was 3 jaar oud en wist niet eens van dat soort wapens. Ik zal het nooit vergeten

-Ik geloof het! Mijn Amerikaanse marine maten (ik gebruik die term losjes) probeerden me te vermoorden.

-Mijn zoon rond 4 of 5 rende de keuken in om me te vragen of ik me herinnerde dat hij getrouwd was met kinderen toen hij op een boerderij woonde. Dat was meer dan 30 jaar geleden. Hij had meer exacte details die ik me nu niet kan herinneren. Toen rende hij weg om te spelen …

-Toen mijn moeder oud genoeg was om te praten, vertelde ze Nan waar ze op het bed een miskraam had gehad voordat ze werd geboren en ze kende alle details. Ze had in de hoek van de kamer zitten kijken

-Ze kunnen geweldige dingen zeggen. Toen mijn zoon 4 jaar oud was, vertelde hij me dat hij mijn vader was en dat hij altijd voor me zou zorgen. Nou, ik heb mijn vader nooit ontmoet, hij stierf in de Afrikaanse oorlog in 1969, ik was pas 7 maanden oud.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button