web analytics

Hoe de ziel familie en vrienden kiest

a5ae813dc66b17013dd1d1c78ebdf9ca AnGel-WinGs.nlZielen worden gedurende vele verschillende levens in veel verschillende lichamen geboren. Soms hebben we ouders zoals vroeger en andere keren zijn wij hun ouders of zelfs hun relaties. Wie in ons leven zal zijn, bepalen we wanneer we ons verbinden met de bron voordat we hier weer terugkeren. We kunnen ons niet herinneren dat we deze beslissingen hebben genomen of deze mensen hebben gekozen, maar we hebben ze (de beslissingen) gemaakt.
In onze tijd bij de bron kiezen we welke lessen we leren, het leven dat we willen leven en alles daartussenin. Gedurende deze tijd zijn we gekoppeld aan ouders en partners die ons op ons pad zullen begeleiden. Als je een leven hebt geleid met een bepaald persoon, kunnen jullie er om redenen voor kiezen om in het volgende leven de rollen om te draaien. Er is geen limiet aan wat kan worden gedaan.
Zielscontracten
Je hebt een vrije wil en je kunt naar eigen inzicht veranderingen aanbrengen. Ons lot is niet zo gemakkelijk te bepalen, maar de contouren zijn altijd aanwezig. Onze zielscontracten zijn afspraken die we met onszelf maken, om ons te helpen een hoger bewustzijn of gewaarzijn te worden.
Als je denkt dat je de juiste persoon op het juiste moment hebt ontmoet, is dat waarschijnlijk omdat een deel van een zielscontract is vervuld. Dit kan verwarrend zijn als je eenmaal begint op te merken hoe dit soort dingen je leven beïnvloedt, maar het zal logischer worden. We hebben de neiging om keer op keer tijd met dezelfde mensen door te brengen op deze planeet. Je zult je zielsfamilie herkennen als je ze vindt, maar dat betekent niet dat je de familie die je deze keer hebt gekregen, moet negeren.
Deze wereld is een zeer mysterieuze plek. Je zou moeten genieten van het comfort van de wetenschap dat je ziel doet wat hij wil. Leer de lessen die voor je liggen en groei op alle mogelijke manieren. Maak je ziel trots op zichzelf.
Lees ook:   De waarheid bij zelfmoord en vorige levens

Gerelateerde artikelen

Back to top button