web analytics
...
Reincarnatie

Jongetje (4) zegt dat hij prinses Diana was in een vorig leven

Is een jongen uit Australië een reïncarnatie van prinses Diana? | Hiernamaals | Paranormaal nieuws

De 4-jarige Australische Billy Campbell begon te praten over de Britse koninklijke familie, en vooral over ‘zijn twee jongens, William en Harry’.  Bovendien beschreef hij het Balmoral-kasteel, dat lange tijd de residentie van leden van de koninklijke familie was, tot in detail.  Al deze eigenaardigheden, volgens zijn vader, tv-presentator David Campbell, geven aan dat zijn zoon in zijn vorige leven niemand minder was dan prinses Diana.  Het begon allemaal op de leeftijd van 2, toen Billy  een ansichtkaart met prinses Diana in de kamer van zijn moeder zag en onmiddellijk met een vinger naar haar wees en zei: “Dit ben ik toen ik een prinses was!”.

Toen begon Billy te vertellen dat hij, toen hij een prinses was, een broer had die John heette, maar hij stierf voordat zij werd geboren. Diana had een broer, John, die stierf voordat ze werd geboren. “Daarna begon hij op de afbeelding  de prinsen Harry en William op de ansichtkaart aan te wijzen en ze” mijn jongens “te noemen. Toen hem werd gevraagd wie deze jongens waren, zei hij” Zonen “. Het was allemaal zo vreemd,” zegt zijn vader Billy.

Later begon Billy te praten over het kasteel van wonderen, waarin mannen in rokken liepen en op de muren eenhoorns waren geschilderd. Dit alles viel onder de beschrijving van het Schotse kasteel van Balmoral, waarin prinses Diana ooit Kerstmis vierde. Vooral eenhoorns zijn een symbool van Schotland en er zijn veel bas-reliëfs en emblemen met hun afbeeldingen in dit kasteel.  Billy is zelf  nog nooit in Schotland geweest en hij zag dit kasteel natuurlijk nooit. Bovendien is niemand in zijn familie geïnteresseerd in Schotland en heeft niemand het kind er iets over verteld.   Maar het meest intrigerende  aan het verhaal van Billy is het verhaal waarin hij lijkt te hebben gesproken over een auto-ongeluk in Parijs waarin Diana stierf.

Lees ook:   11 tekenen dat je je tweelingvlam hebt ontmoet

“Zijn moeder liet hem nog een foto zien van Lady Di en Billy zei:” Hier ben ik nog steeds een prinses. En toen waren er veel sirenes en ik was geen prinses meer. “Ik wist niet hoe ik hierop moest reageren. Misschien zal Billy opgroeien en dit allemaal vergeten.

Maar misschien was hij in een vorig leven  prinses Diana.” Prinses Diana stierf 22 jaar geleden op 31 augustus 1997, toen haar Mercedes op hoge snelheid reed in een  Parijse tunnel, in een poging zich los te maken van paparazzi-auto’s. In de tunnel bij de Alma-brug  botste de auto tegen een piler. De prinses leefde nog een tijdje, maar haar hart stopte toen de artsen haar uit de auto trokken. Ze werd gereanimeerd, haar hart was weer begonnen met kloppen, maar een paar uur later stierf ze alsnog in het ziekenhuis. Samen met haar stierf haar vriend Dodi-al-Fayed en Henri Paul, de bestuurder van een Mercedes, bij dat ongeluk.

Is een jongen uit Australië een reïncarnatie van prinses Diana? | Hiernamaals | Paranormaal nieuws

Plaats van het ongeval  van prinses Diana in een tunnel aan de Alma-brug in Parijs. 31 augustus 1997

Источник: https://paranormal-news.ru/news/reinkarnacija_princessy_diany/2019-07-25-15991

Gerelateerde artikelen

Back to top button