...

04 december 2021

 

Marianne Notschaele vorige levens

Mooie website van Marianne Notschaele…

past-life-lovers

https://www.vorigelevens.nl/Begraafplaatsen-leven-dood-ParaVisie-Marianne-Notschaele-2019.pdf

Ze schrijft met verve over vorige levens… heeft ook en zelfs, gratis E Books op haar website staan..zeker een aanrader!

Symposium over dementerende medemensen…

https://vorigelevens.blogspot.com/2019/08/symposium-over-dementie-ik-ben-het-even.html

Ik zie dementerende medemensen als mensen die al oud zijn geworden en in feite al aan 2 zijden in het leven staan…ene been ginds en de ander nog hier.

Verwarrend, zeker voor hen die al zover ‘heen’ zijn en soms heel helder in het hier en nu zijn en soms ‘ver’ der weg.

Ze ”beleven” al hun leven hierna,dus na de dood ze bevinden zich in feite al ergens in die hemelse sferen maar kunnen de aarde nog niet helemaal loslaten…
In principe hebben ze (onbewust) de keus ergens al gemaakt dat het aardse zijn wel klaar is.

Het is wel mooi geweest zo… Dan is het voor de tzt nabestaanden in feite een tijd van afscheid moeten nemen… doe dit dan ook…
In feite is hun zijnsbewustzijn hier nog een vorm van een troostend cadeau aan de tzt nabestaanden: Ik ben er nog…-even!
Laat me los in het hier en nu zijn, want mijn ziel en geest bevinden zich al in de nieuwe sferen…ik ben er soms en vaak ook niet meer…

Ik heb mijn oma die al zeer oud was, meegemaakt vlak voor haar sterven, in een vol bewustzijn, wat niemand nog meer had verwacht, waarbij ze ieder die zij zo lief had, wenkte om bij haar te komen en die zij met alle liefde en kracht die ze nog bezat omhelsde… wat een prachtig en bijzonder gebaar… Zoveel liefde een mens kon geven, ze gaf het…zomaar…
Met haar hart van goud!

Ik vroeg me later best enige tijd af, waarom ze mij met haar ogen, in feite richting de deur stuurde… zo van; ga nu!
Ga! Dit is niet goed voor jou. Ze wilde niet dat ik dat zou meemaken, ze kende mij zo goed en ik haar en ik had al zoveel meegemaakt en dan dat ook nog moeten ervaren…ik begreep het uiteindelijk…
Ze wilde mij die pijn besparen en toch, hield ik haar hand vast tot het einde…
Het kon me niets schelen, welke pijn mij dat zou kosten (veel), ik moest bij haar zijn, zij die zoveel liefde aan mij had gegeven! En vice versa uiteraard!
Ik kon haar niet in de steek laten. Wilde ik ook niet! Geen denken aan zelfs.

Was ze dementerend? Ik denk dat ze er toen, soms nog wel eens was, en soms ook niet meer… ze wilde al gaan langere tijd, in feite stierf ze al die ene dag, maar wilde zij dit al haar kinderen nog niet aandoen, want velen waren er nog lang niet klaar voor. Dat groeide langzaamaan dat bewustzijn van; ze gaat echt… ja, ze moest wel gaan, want ze was al oud…het was al tijd nml…Het werd een gewenningsperiode voor velen…
Ik hield haar hand vast  op haar sterfdag, haar laatste uren en voelde op een gegeven moment hoe haar ziel opging als een dwarrelend  veertje naar boven, toen ze loskwam van haar lichaam…ik was verwonderd…geschokt in diepe stilte,  dat ik dat voelde,… en op dat moment zei iemand dat ze heengegaan was…

Mijn mooie lieve oma was niet meer op aarde.
De vrouw, die was als een koningin…statig, wijs en stout!!
Ja, ik heb best veel van  haar 🙂 Ze kon echt ondeugend zijn! Vond ik altijd erg leuk aan haar natuurlijk 🙂

Nee maar serieus, dat zijn dingen die je nooit meer vergeet…je leven lang niet meer omdat het bijzondere momenten zijn.
Ze is nog ergens, haar energie, haar ziel…

Haar zusters, werden ook dement, eigenlijk was dat heel normaal vroeger, als mensen al bijna 80 waren, tja wat kon je nog verwachten ergens?
Tegenwoordig verwacht men dat mensen na hun 80ste nog helder zijn, heb je dat geluk, dan is dat meegenomen. Maar toch… wat verwacht men nog eigenlijk?

Mijn oma was altijd nog enorm bijdehand, totdat ze viel met haar voorhoofd tegen de vensterbank aan en dat een huisarts het niet nodig vond om haar te onderzoeken en foto’s te laten nemen resulteerde wel in enige afname van vermogens, omdat ze geen maand later een beroerte kreeg op dezelfde plek waar ze tegenaan viel…
Verwonderlijk is dat niet, een hoofdwond zal littekens nalaten, al is het inwendig…en dat zal een obstructie veroorzaakt hebben…

In feite een fout van een arts, die niet goed heeft opgelet. Jammer want het veroorzaakt letsel dat niet nodig was geweest met alle gevolgen van dien.

Verder nog van Marianne Notschaele:

https://www.vorigelevens.nl/Kinderen-en-vorige-levens-uitspraken-maart-ParaVisie-Marianne-Notschaele.pdf

https://www.vorigelevens.nl/BEVRIJD,%20EINDELIJK%20-%20E-BOOK%20-%20REINCARNATIETHERAPIE%20EN%20WOII%20-%20MARIANNE%20NOTSCHAELE.pdf

Bekijk haar website voor nog meer prachtige e-books en verhalen over vorige levens.

https://vorigelevens.blogspot.com/

 

https://www.vorigelevens.nl/Notschaele-Marianne-ParaVisie-Banketbakker-Patissier-Geest-2019.pdf

Heb je ooit iemand ontmoet met wie je meteen een sterke band voelde? Ondanks het feit dat je vreemden bent, heb je gewoon het gevoel dat je deze persoon kent , alsof je ergens eerder ontmoet hebt. Ongeacht of je erin gelooft of niet, vorige levens zijn behoorlijk fascinerend. Volgens helderzienden hebben de meesten van ons vorige levensrelaties met de mensen in ons leven, evenals met onze huisdieren.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat vorige levens niet uniek zijn. “Iedereen heeft een vorig leven of een leven” , vertelt Andrew Brewer , “The Rock n Roll Psychic,” vertelt Bustle. “Ondanks velen die het tegendeel geloven, reïncarneren mensen omdat ze graag ‘hier zijn’.”

Dus het hebben van een vorig leven betekent in wezen dat je “zielsessentie” terug is omdat het hier wil zijn. Hopelijk zal het op een bepaalde manier evolueren die door zal gaan naar toekomstige levens.

Volgens Brewer veranderen mensen ook niet drastisch van leven tot leven. In plaats daarvan hebben we de neiging om ‘kijken, handelen, denken en verwerken’ op dezelfde manier gedurende elk leven te reïncarneren. “Om ‘reïncarnatie’ te laten zijn, moet er een unieke kwaliteit reïncarnatie zijn,” zegt hij. “Beschouw elke incarnatie als de persoonlijke expressie van de ziel van het zelf. Elk rondgaan, we komen met vergelijkbare eigenschappen, talenten en eigenaardigheden, evenals consistente fysieke kwaliteiten, ongeacht ras of geslacht die echo’s van onze dominante ziel essentie.”

Lees ook:   Het wegdoen van spullen die je dierbaar zijn

Wanneer je iemand ontmoet die je in een vorig leven kende, zal de verbinding anders aanvoelen dan met iemand anders die je ontmoet. Dus hier is hoe je kunt zien of iemand in een vorig leven met jou is geweest, volgens helderzienden.

1. Het is aanwezig in je astrologische geboortekaart

Als u echt zeker wilt weten of uw partner specifiek in een vorig leven met u is geweest, kan uw astrologische geboortekaart het antwoord hebben. “We kunnen verbindingen van vorige levens heel duidelijk zien door astrologie,” zegt Brewer. Er is een tak van astrologie genaamd synastry die twee of meer geboortekaarten vergelijkt. “Het wordt meestal gebruikt bij het zoeken naar de romantische mogelijkheden tussen twee potentiële partners.”

Maar de meeste mensen hebben meestal geen geboortekaart en die van hun partner bij de hand om te vergelijken. Dus gelukkig zijn er andere eenvoudigere manieren om te weten of iemand in een vorig leven met jou is geweest, zoals hoe je je voelt wanneer je hem ontmoet.

2. Hen ontmoeten zal bij u een reactie veroorzaken

Iemand uit je “soulgroep” ontmoeten zal meestal een reactie in je veroorzaken. Volgens Brewer kan je reactie erop goed of slecht zijn. Zonder echt te weten waarom, kun je iemand heel leuk vinden of niet leuk vinden wanneer je hen voor het eerst ontmoet. Ongeacht wat je reactie zal zijn, om een ​​verbinding uit een vorig leven te ontmoeten, Brewer zegt dat het nooit neutraal zal zijn.

3. Je voelt je extreem tot hen aangetrokken zonder enige echte verklaring waarom

Soulmates of mensen met wie je vorige levens hebt gehad, kunnen in alle vormen voorkomen. Een “soulmate” hoeft bijvoorbeeld niet per se een romantische partner te zijn. Het kan je vriend, je buurman of zelfs een broer of zus zijn. Psychic Medium, vertelt Erica Korman aan Bustle, het enige gemeenschappelijke thema tussen alle connecties in het vorige leven is dat je je erg tot hen aangetrokken voelt. Nogmaals, het maakt niet uit of het positief of negatief is. Je zielen hebben een soort van onafgemaakte zaken om uit te werken en dingen die je nog van elkaar moet leren. Dit kan gebeuren met elke hechte relatie in je leven. “Niemand wordt per ongeluk in je leven gebracht”, zegt Korman. “We komen allemaal samen om een ​​reden, of we het nu weten of niet.”

4. Het is liefde op het eerste gezicht (soort van)

Dat gevoel van liefde op het eerste gezicht ervaren is een “krachtig teken” dat je een vorig leven had met iemand, zegt het psychisch medium, Vincent Genna, aan Bustle. “Er bestaat niet zoiets als liefde op het eerste gezicht – het is eigenlijk liefde bij eerste herinnering,” zegt Genna. “Die twee, zonder het bewust te weten, hebben een herinnering uit het verleden.” Dit betekent dat ze in een vorig leven waarschijnlijk verliefd waren. Dus als je het gevoel hebt dat het liefde op het eerste gezicht was met je partner, ben je misschien eerder samen geweest.

5. Uw dynamiek komt niet overeen met hun rol in uw leven

“Je reist over het algemeen met dezelfde groep zielen wanneer je reïncarneert, maar je zou verschillende rollen in elkaars leven kunnen spelen,” vertelt psychisch medium, Caroline Zani , aan Bustle. Als jij en je moeder bijvoorbeeld een vorig leven deelden, maar de rollen waren omgedraaid (dat wil zeggen, jij was de ouder en zij was het kind), dan kan het vandaag spelen in je dynamiek. “Als je ooit iemand hebt horen zeggen: ‘Ik heb het gevoel dat ik de moeder ben en zij is het kind ‘, als ze het over hun moeder hebben, is dat een sterke indicatie dat ze karmisch rebalanceren,” zegt Zani.

6. Uw huisdier lijkt u uit het niets te hebben gevonden

Verbanden uit het verleden zijn niet beperkt tot alleen mensen. Interessant genoeg is je huisdier er in een vorig leven misschien bij geweest. “In veel gevallen weten dieren instinctief waar ze willen zijn – het huis dat ze willen, de menselijke ouder die ze zoeken, of ze weten dat je ze kunt helpen het huis te vinden dat ze nodig hebben,” vertelt psychisch en spiritueel counselor, Davida Rappaport , aan Bustle. “Als iemand zich aangetrokken voelt tot een specifiek dier en er geen verklaring voor is, kan het zijn uit een vorig leven. Als een dier je wil, eindigen ze op de een of andere manier waar je ze op het juiste moment kunt vinden.”

Volgens Rappaport vinden dieren, mensen omdat dierlijke zielen zich verbinden met menselijke zielen. “Er kan iets met een dier zijn, dat voelt alsof jullie allebei bij elkaar horen en misschien is dat ook wel waar,” zegt ze.

7. U en uw BFF kunnen gemakkelijk verdergaan waar u was gebleven

Sommige vriendschappen kunnen een leven lang meegaan. Zelfs als je in jaren niet van een vriend hoort, maar op de een of andere manier een manier vindt om opnieuw verbinding te maken, kan dat betekenen dat ze een verbinding met een vorig leven hebben. Als u merkt dat tijd en afstand uw band met uw beste vrienden niet verandert, zegt Rappaport dat dit meer dan waarschijnlijk relaties uit het verleden zijn. “Met internet en sociale media kun je gemakkelijk verloren mensen vinden – dat wil zeggen, als ze gevonden willen worden”, zegt ze. “Als ze niet willen dat je ze vindt, is je karma bij hen misschien compleet in dit leven.”

Voor het grootste deel zeggen helderzienden dat verbindingen uit vorige levens gemakkelijk te herkennen zijn vanwege dat gevoel van “weten” dat je krijgt wanneer je ze ontmoet. Dus als je het gevoel hebt dat je iemand eerder hebt ontmoet, is dat waarschijnlijk het geval.

https://www.bustle.com/p/7-ways-to-tell-if-someone-was-in-your-past-life-according-to-psychics-8446807

 

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten