web analytics
...
Reincarnatie

De tweede man kan niet overweg met kinderen uit zijn eerste huwelijk. Zielscripts en conflictoplossing

06c40ada9da70f67b170241d55322064 via Angel-WingsEr zijn geen kinderen van andere mensen. Een bekende gedachte, niet? Maar er ontstaan ​​niet altijd goede relaties in een gezin, wanneer een vrouw met kinderen uit haar eerste huwelijk voor de tweede keer trouwt. En het komt vaak voor dat de man geen contact kan maken met het  kind met een andere vader.

Soms wordt de situatie verergerd na de geboorte van een andere baby. Papa is gelukkig, houdt van hem en neemt de tijd, maar hij kan geen kinderen van een andere man accepteren en liefhebben.

Uiteindelijk heeft iedereen er last van. Het kind voelt dat hij door niemand nodig of geliefd is. De vrouw wordt verscheurd tussen haar kinderen en haar man. Een man is boos en jaloers op zijn vrouw voor kinderen uit zijn eerste huwelijk.

Dergelijke relaties bezwijken in wrok, verwijten en als gevolg daarvan gaan mensen vaak uit elkaar. Misschien kent u soortgelijke droevige verhalen, waarbij zelfs een consult bij een kinder- en gezinspsycholoog niet helpt.

Mijn man en ik hebben het contact met elkaar verloren

Yulia bevond zich in een vergelijkbare situatie en ze schreef zich in voor een regressiesessie met mij. Zij en haar man hadden constant ruzie en de vrouw dacht serieus na over afscheid. Haar hart deed vooral pijn om haar zoon uit haar eerste huwelijk, die haar geliefde man irriteerde.

Het gezamenlijke tweede kind maakte de situatie alleen maar erger. De kinderen konden het goed vinden met hun moeder en met elkaar. Maar met betrekking tot de oudste zoon toonde Julia’s echtgenoot voortdurend agressie en woede.

Voor de geboorte van de baby leefden ze met zijn drieën nog relatief vredig, maar een pasgeboren zoon van hemzelf beïnvloedde vrijwel onmiddellijk de sfeer in het gezin. Julia heeft veel geleden, probeerde met haar man te praten en werkte hard aan de relatie, maar de situatie veranderde niet.

69dff87594bbc17eb200ad6d4c4f514a via Angel-Wings

Met behulp van reïncarnatiecounseling wilde ze begrijpen  wat hen allemaal verbindt, welke karmische knopen er in een vorig leven zijn verbonden. Waren ze samen in andere incarnaties en zo ja, in welke rollen.

Julia besloot haar vorige leven te verkennen, dat zoveel mogelijk invloed heeft gehad op alles wat haar in de huidige incarnatie is overkomen. En het allerbelangrijkste: ze wilde begrijpen wat er nu kan worden gedaan om de familierelaties te verbeteren en of dit mogelijk is.

Andere rollen, maar dezelfde Zielen

De herinnering aan de Ziel onthult een vorig leven waarin Julia een moeilijke jeugd had. Als klein meisje verloor ze haar vader en herinnerde zich hem niet goed. Moeder trouwde voor de tweede keer met een strenge en stoere man die geen warme gevoelens had voor zijn stiefdochter.

Het leven was relatief draaglijk tot het moment dat er een broertje werd geboren. Het meisje werd verliefd op de baby, maar geleidelijk aan begon haar band met haar moeder af te breken en haar relatie met haar stiefvader zou verslechteren. Moeder was vaak moe en had geen tijd om aandacht te schenken aan haar dochter, en alleen geschreeuw en gevloek werden gehoord van haar man.

Lees ook:   The Boy Who Says He Was a Civil War Soldier in a Past Life | The Oprah Winfrey Show

Het meisje voelde zich een vreemde in het gezin, en voor haar kleine broertje werd het de enige troost en vreugde. Ze hielden heel veel van elkaar en brachten veel tijd samen door. Deze hechte vriendschap bleef vervolgens gedurende de hele incarnatie behouden.

Moeder en haar tweede echtgenoot leefden niet lang. Aanleiding voor de scheiding was een botsing tussen broer en vader, waardoor het kind bijna stierf. De man drukte de jongen krachtig tegen de grond bij de nek en brak op wonderbaarlijke wijze zijn ruggengraat niet.

Daarna, op dezelfde dag, pakte hij zijn spullen en vertrok, om nooit meer terug te keren. Niemand heeft ooit van hem gehoord. Moeder was verdrietig en kalm tegelijk. Maar de kinderen konden geen genoeg krijgen van het feit dat ze nu rustig konden samenwonen.

8f27de8c281610cb7996578da627545e via Angel-Wings

De moeder van het meisje was daarna ineens erg ziek en stierf spoedig. Haar tweede echtgenoot bracht spijt en veel problemen in het leven. De enige vreugde die hij achterliet was een geweldige zoon.

Het meisje groeide op, trouwde met een goede man, kreeg twee kinderen en leefde een lang en gelukkig leven. De enige spijt aan het einde van haar leven was dat ze vaak veel deed voor andere mensen en zichzelf vergat.

In haar broer herkent Julia haar jongste zoon Danil uit het leven dat ze vandaag leidt, en in de stiefvader haar tweede echtgenoot. Haar vader, die het meisje zag toen ze klein was, is nu in dezelfde rol belichaamd. Hij gaf zijn dochter opnieuw een oceaan van liefde en een bron waaruit ze vaak kracht put.

Zielen leefden in deze incarnatie in totaal verschillende rollen, hoewel het scenario enigszins leek op de huidige situatie. In de sessie begeven we ons op het spoor van de Ziel naar de ruimte tussen incarnaties.

Analyse en planning van incarnaties

Julia komt erachter dat haar vorige leven praktisch volgens het plan van de Ziel werd geleefd. Ze leerde kalm te zijn, geaccepteerd te worden, lief te hebben voor wat is en ontwikkelde nieuwe kwaliteiten. De ziel wilde begrijpen dat een gelukkige relatie met een man mogelijk is en kreeg, na zo’n leven te hebben geleefd, zijn eigen ervaring.

Maar ze zorgde weinig voor zichzelf, hoewel ze van plan was om ook te leren hoe ze liefde voor zichzelf kon tonen. Daarom is zo’n taak in de huidige incarnatie. De ziel, die vandaag het leven leidt in de rol van Julia’s echtgenoot, kon in de vorige zijn doel niet aan – leren liefhebben.

Lees ook:   "Er werd mij getoond hoe absoluut cruciaal het doel van mijn leven is voor de schepping" - Raymond Kinman's BDE

 

Daarom was er vanuit zijn Ziel een oproep aan de Ziel van Julia om samen een nieuw aards pad te bewandelen om woede, agressie te verliezen en te leren van haar kind te houden. Nu gaat de man door wat hij toen niet kon doorstaan, alleen heeft hij al een andere rol bij Yulia.

Ruimte van de Wereld van Zielen vóór incarnatie:

9e9a48ad26c5c2d428c7a6dfbd39bcea via Angel-Wings

– Van hem komt de oproep om samen te gaan voor  een incarnatie, maar dat wil ik niet. Maar dan begrijp ik dat hij het nodig heeft en heb ik ook nog wat te leren, dus ik ben het ermee eens. Ik besloot te leren leven met wat is, met behoud van liefde en acceptatie. Er zijn ook veel andere taken die ik in mijn huidige incarnatie wil oplossen.

Wat is de relatie nu?

Al een maand na ons werk veranderde Yulia’s houding ten opzichte van zichzelf, ze kreeg vertrouwen in haar eigen kunnen en haar manier van denken veranderde. De vrouw vond een nieuwe en interessante bezigheid voor zichzelf.

Ook in de relatie is alles goed gekomen, ook de man probeert en spant zich in zodat er wederzijds begrip is tussen iedereen in hun familie. Yulia verloor haar gedachten over afscheid en ze was meer geneigd om harmonieuze en gelukkige relaties te creëren, die iedereen trof, inclusief haar zoon.

We incarneren vaak met dezelfde Zielen waarmee we al een gezamenlijk pad hebben afgelegd. En in het verleden deden we niet altijd alles perfect, zoals de zielen oorspronkelijk hadden gepland voor hun incarnatie.

We hebben elkaar niet alleen liefgehad, gewaardeerd en gerespecteerd, maar ook verraden, gehaat, bedrogen. Zo werden karmische knopen gelegd , die wachten op hun ontknoping.

85dd78aa18522918a46267547f10fcd5 via Angel-Wings

 

We ontmoetten een aantal zielen van incarnatie tot incarnatie, en creëerden een reeks van deze knopen, in plaats van de vorige los te maken. Bij anderen daarentegen was het mogelijk om alle vragen in één leven af ​​te sluiten.

Dit alles wordt weerspiegeld in onze relaties met dierbaren vandaag. Wacht daarom niet tot een conflictsituatie met een geliefde vanzelf oplost. Je weet immers niet wat jullie precies met elkaar verbindt en in welke rollen jullie elkaar eerder hebben ontmoet.

Zoals je kunt zien, is psychologie alleen onmisbaar in dergelijke situaties. Het is mogelijk om het hoofddoel van de ontmoeting van twee Zielen niet te begrijpen, om uit elkaar te gaan en in het volgende leven weer langs dezelfde cirkel te gaan, maar in verschillende, soms zelfs moeilijkere omstandigheden.

Het is geen toeval dat je nu dit artikel leest. Misschien is vandaag het moment aangebroken waarop het tijd is om de effectieve methode van reïncarnatie met je relaties te ontdekken en een gelukkig leven te beginnen zonder schandalen en beledigingen.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button