web analytics
11:11 Dubbele getallen
Leven na dit Leven - BDEParanormaalReincarnatieSpiritueel

Waarom worden zieke mensen soms beter en overlijden ze dan?

88b7d9dd3817f0c4c17e790212d35575 AnGel-WinGs.nl
Bij ziekte verloopt het stervensproces van de patiënt soms langzamer. Soms komt het voor dat de spirituele begeleiders  het proces van het verlaten van de patiënt beginnen, maar de familieleden staan ​​dicht bij de patiënt en zijn zo gepassioneerd om hem beter te maken, dat ze het proces van het verlaten van deze wereld voor de patiënt erg moeilijk maken. Om deze situatie op te lossen, zorgen de spirituele begeleiders er ook wel eens voor dat de patiënt plotseling ”beter” wordt. Op deze manier worden gezinsleden ontlast en gaan ze weer op weg naar huis, waar ze hun dagelijkse taken voortzetten. Op dit punt kunnen spirituele begeleiders het afsluitproces hervatten en sterft de patiënt binnen korte tijd.

Bij een wake hangt er meestal een grijze wolk van verdriet over de plek. Soms is de geest afwezig, al losgekoppeld van de materie. Andere keren is de geest ter plaatse verward en soms slaapt hij. Wat het op deze plaatsen moeilijk maakt, is het verdriet en het huilen van de mensen om de stervende heen.

Het zou zo geweldig zijn als iedereen de uittreding zou begrijpen zoals het werkelijk is, en de fysieke afwezigheid zou accepteren, de ontlichaamde persoon zou helpen met gedachten van liefde en genegenheid, met geloof voor hem zou bidden, hem zou helpen in zijn onthechting en bij zijn vertrek op zijn nieuwe reis, in de wereld, op spiritueel gebied.

Lees ook eens:  Remote viewing (zien op afstand)

De beste desincarnatie is van iemand die tijdens het leven spiritueel is geworden, omdat hij of zij op een volkomen vredige manier desincarneert, alsof hij slaapt en wakker wordt op een prachtige plek, onder vrienden!!! 

Het is een vredige terugkeer naar je echte thuis!!!
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥