web analytics
11:11 Dubbele getallen
Leven na dit Leven - BDEReincarnatie

Het spookachtige reïncarnatieverhaal van Gwen McDonald

In de jaren ’70 raakte Gwen McDonald uit Sydney, Australië betrokken bij onderzoek naar herinneringen uit vorige levens, waar Gwen aanvankelijk terughoudend was. Onder hypnose gaf Gwen informatie over een huis waar ze in de 18e eeuw woonde en sprak over mensen die ze kende en de dorpen in de buurt.

Ze sprak ook over een man genaamd James Mackenzie die ze niet mocht en zijn zoon, Nicholas, die ze vervelend vond. Toen ze voor het eerst achteruitging, beschreef ze het plukken van citroenmelisse, die werd gebruikt om warme dranken te maken. Ze vertelde ook hoe ze de hazen droogden in een speciale kamer aan de achterkant van het huis, en over ouderwetse recepten, gebruiksvoorwerpen en kookmethodes. Terwijl Gwen aan het praten was, nam ze nu een dialect uit West-Engeland over.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥