web analytics

Het spookachtige reïncarnatieverhaal van Gwen McDonald

In de jaren ’70 raakte Gwen McDonald uit Sydney, Australië betrokken bij onderzoek naar herinneringen uit vorige levens, waar Gwen aanvankelijk terughoudend was. Onder hypnose gaf Gwen informatie over een huis waar ze in de 18e eeuw woonde en sprak over mensen die ze kende en de dorpen in de buurt.

Ze sprak ook over een man genaamd James Mackenzie die ze niet mocht en zijn zoon, Nicholas, die ze vervelend vond. Toen ze voor het eerst achteruitging, beschreef ze het plukken van citroenmelisse, die werd gebruikt om warme dranken te maken. Ze vertelde ook hoe ze de hazen droogden in een speciale kamer aan de achterkant van het huis, en over ouderwetse recepten, gebruiksvoorwerpen en kookmethodes. Terwijl Gwen aan het praten was, nam ze nu een dialect uit West-Engeland over.

Lees ook:   Reïncarnatie in de Bijbel

Gerelateerde artikelen

Back to top button