web analytics
...
ReincarnatieAtlantisGeschiedenis

Herinnering aan een vorig leven in Atlantis

May 2015 (Issue 60) - This is very similar to the underwater city in Darkling Rise (Book 2)

Herinnering aan een vorig leven in Atlantis

 

Veel dank aan onze gidsen en helpers in de Geest. In het volgende heb ik enkele van de herinneringen en gebeurtenissen uit mijn vorige leven in Atlantis opgeschreven met de speciale hulp van mijn gidsen: White Cloud en White Eagle.

Ik zit in een ruime kamer in een koepelvormig gebouw. De vloer is betegeld zandsteen. Een groot kristal bevindt zich in een koepelvormige behuizing op een zwart voetstuk dat de kamer domineert. Het wordt gebruikt om de stad van energie te voorzien. In mijn Atlantis leven had ik veel kennis en werd opgevoed als een ‘Hoeder van het Kristal’, een priesteres als je wilt (het is de beste verklaring die mijn positie samenvat). Ik werk in deze koepel om het kristal te beschermen en ermee te werken. Ik ben sterk van mezelf – ik ken mezelf en dit is een belangrijk onderdeel van het werk dat ik doe. De andere ‘Keepers’ zijn ook vrouwen, behalve één man, die heel spiritueel en wijs is. Hij is ook onze beschermer.

Mijn haar is lang en blond. Het is verweven met een soort goudvlechtwerk, net als in de Griekse tijd. Het is hoog opgestoken en stroomt over mijn rug in krullen. Ik laat mijn haar doen door haar-artiesten die worden opgeroepen. Het maakt deel uit van onze dagelijkse routine om ons haar te laten doen. Een deel van onze filosofie is ‘Het lichaam is een tempel voor de ziel’, we moeten het respecteren. Dit betekent dat hygiëne en kleding en uiterlijk de hoogste prioriteit hebben. Ik draag een witte, doorzichtige lange jurk, vooraan gekruist en met een riem met bladgoud in de taille vastgebonden. Mannen dragen zowel lange als korte rokken, sommige hebben tops en andere niet – het is allemaal hetzelfde witte doorzichtige materiaal.

Het is net als ons uniform, maar in deze tijd wordt het niet als zodanig geclassificeerd, het is eerder voor een gevoel van voldoening om deze gewaden te dragen. Een graadmeter voor onze volwassenheid en spiritualiteit. Er zijn andere kleuren met hetzelfde doorzichtige materiaal, maar het zijn de kleuren die gedragen worden door mensen die genezing nodig hebben. Dit had grotendeels te maken met het specifieke chakra dat uit balans was en de vereiste kleur die nodig is om deze genezing tot stand te brengen.

Ik heb geen man. Over het algemeen hadden ze in deze periode geen huwelijk. Als je jezelf aan een bepaalde persoon wilde binden, werd een ceremonie van eenheid ondernomen door het paar. Er was geen juridische binding of afdwinging voor deze regeling. De unie was  puur op spirituele basis.

The Lost City of Atlantis

Ik zou mijn gedachten delen in meditatie, met mijn vrienden en met de dolfijnen. Ik zou voor advies naar de dolfijnen gaan. Ze woonden op een prachtige plek, speciaal gebouwd met grote kanalen die hen verbinden met de zee. Deze kanalen strekten zich uit in een groot merengebied waar ze overdag konden zwemmen en spelen. Ze zouden ’s nachts terugkeren naar de zee. De dolfijnen kwamen en gingen uit vrije wil. Er waren enorme trappen die je naar het water van het merengebied voerden. Pijlers werden aan beide kanten van deze stappen geplaatst. Dit was een teken dat dit een heel speciale plaats was. De dolfijnen waren onze vertrouwelingen en adviseurs. Ze waren erg intelligent en een bron van evenwicht in onze samenleving. Er waren er maar een paar die naar de grote wijsheid van de Dolfijnen luisterden. Ik zou met ze zwemmen, aaien, met ze spelen en luisteren naar hun advies. Ze zouden telepathisch met me praten. Hun energie vitaliseerde en versterkte mij. Ik kon door gedachten reizen. Als ik bijvoorbeeld in een veld op kilometers afstand wilde zijn, sloot ik mijn ogen en concentreerde ik me op dat veld. Er was een lichte buzz en ik zou mijn ogen openen en daar zijn.

 

Mijn favoriete plek was bij de eenhoorns. Ze graasden in velden als paarden. Ja, ze hadden eenhoorns !!! Net als de dolfijnen communiceerden we telepathisch. Hun gedachten waren echter erg eenvoudig in vergelijking. We zouden gedachten uitwisselen als: “Ik zou graag willen rijden”. De eenhoorn antwoordde “ja”, en we zouden eenstemmig rijden, met ons haar in de wind. Het waren ongelooflijk rustige, serene en waardige dieren. Het zou nooit iemand pijn doen, nooit een slechte gedachte of gevoel, zelfs als hij wordt uitgedaagd. Mij is door de geest verteld dat wanneer de wereld terugkeert naar een staat van balans en harmonie, en de mens kan liefhebben en elkaar accepteren, dat de Eenhoorns zullen terugkeren.

Ancient Atlantis Map

Er waren grote velden met bloemen en kruiden in de North East Quarter of Atlantis. Deze velden hadden subtiele aroma’s waarin ik graag zat en mediteerde. De geuren waren zo rustgevend. Bloemen werden veel gebruikt en geplant. Bijvoorbeeld, bedden met blauwe en witte bloemen werden samen geplant. Dit was niet alleen visueel aantrekkelijk, maar essentieel voor het vibrationele effect. Deze velden werden meestal verzorgd door goed opgeleide en goed geïnformeerde mensen. De kruidkundigen zorgden voor de bloemen en kruiden vanaf het ontkiemen van het zaad, tot het plukken en extraheren van de vitale essentie. Zeer weinig mensen bekleedden lage posities in onze werkomgeving. Het maakt niet uit hoe alledaags een baan is geweest, iedereen werd van vitaal belang geacht voor onze samenleving. Respect en waardering voor het vermogen van een ander was een natuurlijk onderdeel van onze integratie. De fruiters, vegetariërs en legumakers, woonden ook in de wijk North East. Velen waren botanici, voedingsdeskundigen en andere experts in voedsel. Ze leverden onze hele beschaving onze voeding.

Het grootste deel van de mannen werd aangewezen voor het fysieke werk, zoals tuinen en bouw. Dit hield hen in goede fysieke conditie. Er waren maar weinig mannen in de spirituele hoedanigheid, maar daar is het weer afhankelijk van hun spirituele groei. Het werd als gunstiger beschouwd voor de mannen om het fysieke werk te doen, omdat het voor hen emotioneel een balans bood. Woede en frustratie werd zo op een constructieve manier beter geregisseerd. Ook zijn mannenlichamen ontworpen voor fysiek werk en hun genetica heeft dit bewezen. Zoals altijd waren er uitzonderingen hierop; dat wil zeggen: een vrouwelijk mannelijk of mannelijke vrouw, en uiteindelijk waren het de wijzen die deze mensen zouden leiden naar de beste gebieden waarin ze zouden uitblinken. Het was essentieel dat mensen hun spirituele pad en rollen vervulden waarvoor ze kwamen om ze  te volbrengen.

Lees ook:   The Habsburgs & The consequences of inbreeding

@morgangretaaa

Het hele leven op Atlantis was een onzichtbare harmonieuze integratie van alle koninkrijken – planten, mineralen, dieren en groenten. Iedereen speelde een belangrijke rol en iedereen wist dat hun bijdrage essentieel was voor het algehele functioneren van onze beschaving. Er was geen geldsysteem op Atlantis, alleen handel. We hadden geen portemonnees of sleutels of iets van die aard bij ons. Er was weinig hebzucht of jaloezie, alleen de kracht van de geest. Geen wonder dat zoveel mensen het moeilijk vinden om gereïncarneerd nu in deze wereld te werken. De druk in onze wereld van vandaag is om ”beter te zijn, een mooier huis te hebben, een grotere auto, een baan die meer betaalt”. Het is zielig. Het belang om financieel overvloedig te zijn is belangrijker geworden dan de bevrediging van ons eigen werk en de waardering van het kunnen van een ander.

We hadden vliegtuigen in tegenstelling tot vliegende schotels. Ze zouden opstijgen en in een cirkelvormige beweging landen, in samenhang met de luchtstromingen gegenereerd door de magnetische veldsenergie. Deze voertuigen werden over het algemeen gebruikt voor langere ritten. Voor kortere ritten werd een vorm van een scooter gebruikt die twee mensen kon vervoeren. Dit had een hovercraft-achtige motor en werkte ook op de magnetische energievelden zoals de ruimteschepen. Grondstoffen zoals voedsel, huishoudelijke artikelen of grote objecten werden op dezelfde manier vervoerd door grote voertuigen die bekend staan als ‘sub-bers’.

Atlantis was een enorme beschaving waar communicatieschepen nieuws uit alle gebieden brachten. Veel van deze informatie werd ook telepathisch ontvangen door specifieke wijzen. Ze hadden speciale ontvangende krachten, niet anders dan een satellietontvangststation. Ze waren erg nauwkeurig en het was hun taak om simpelweg te zitten en binnenkomende informatie van andere plaatsen te ontvangen. Het grote kristal waarmee ik werkte, werd ook op deze manier gebruikt. (Waarschijnlijk een bergkristal die kan men opladen met gedachten schijnt)

PARTAGE OF XAVIER CARD..........

GENEZING

Er was geen ernstige ziekte in deze beschaving. De gebruikte genezingsmethodes omvatten veel van de holistische geneesmethoden die we tegenwoordig gebruiken. Kristallen, kleurentherapie, muziek, aroma’s en kruiden werden gecombineerd om een complete genezingsmethode te bewerkstelligen.

Het Healing Center was een plaats met veel kamers. Als je de deur binnenkwam, registreerde zich een kleur op de muur. Je werd dan doorverwezen naar een bepaalde ruimte voor selectieve genezing. In deze eerste kamer zouden hoog opgeleide assistenten met uitgebreide kennis op veel gebieden van genezing de trillingen in je lichaam oppikken. Ze zouden dan de gevonden informatie vertalen naar de healing room. In deze kamer ging je op een granieten plaat liggen, terwijl andere assistenten de juiste formules voor je genezing gebruikten. De kamer zou dan vullen met genezende muziek en de juiste kristallen zouden over je heen worden geplaatst. Een aroma zou de kamer lichtjes een genezende geur geven en de kleur zou als laatste binnenkomen. Je zou dan gevraagd worden om te mediteren, waardoor de helende energie binnen kon komen in je lichamelijke zijn. Het was belangrijk dat alle zintuigen werden genezen – je ogen met de kleur, je neus met het aroma van kruiden, je oren met mooie muziek, en tenslotte je lichaam met zuiver water (je moest een lange fluit water drinken als je opstond uit meditatie). De energie was erg sterk. Het voelde als een straal op en neer op je lichaam. Elke zin was vervuld. De helende technieken omvatten altijd de magnetische en etherische velden, evenals de fysieke en mentale rijken.

KINDEREN

The Master Crystals of Atlantis - supposedly massive in size, and specialized in e.g. Healing, Wisdom and Energy

De baby in de baarmoeder kreeg geluiden te horen van stemmen, muziek en spirituele leringen van die  tijd. Dit was een basisinstructie voor aanstaande ouders, die tijdens de zwangerschap door de wijzen werden geholpen en geleid. Vanaf het moment van geboorte werden baby’s door hun ouders thuis verzorgd en geliefd. Ze zouden overdag naar de kinderdagverblijven worden gebracht om naar muziek, kleurtrillingen en verhalen over positieve gedachten en filosofieën te luisteren.

Alle gebieden hadden verzorgende centra voor kinderen die hen leerde spirituele wezens te worden; om hun geest te openen en hun lichamen als één te laten samenwerken. De wijzen hebben een sterke rol gespeeld in deze fase van ontwikkeling en hun beroep werd beschouwd als een van de hoogste posities in de Atlantische samenleving. Dit station werd over het algemeen aangewezen als je de leeftijd van 60 tot 120 bereikte, afhankelijk van je spirituele groei. Dit was iets om naar te streven.

AAN HET LEREN

 

Vanaf de leeftijd van 3 jaar werd kinderen onderricht in alle kennisgebieden die in grote gebouwen werden onderwezen. De scholen waren bekend door een kleurenregenboog die zich aan de voorkant van het gebouw bevond. Dit was in feite het ‘symbool’ van een Learning Centre. We zouden vooral naar audiobeelden luisteren. Dit gebeurde door op comfortabele posities te liggen of leunen, zodat de wervelkolom niet onder druk werd gezet. Een andere methode betrof bemiddeling waarbij de ogen werden bedekt met een oogmasker waarmee kleuren werden geprojecteerd. Deze visuele manier van lesgeven was zeer effectief in een meditatieve staat. Subliminale banden werden ook via oortelefoons gespeeld. Met een ontspannen lichaam en geest, werd de kennis direct doorgegeven aan het opnamegedeelte van de hersenen. Dit was een van de meest effectieve lesmethoden, omdat het alle afleidingen verlichtte. De wijzen hielden de voortgang in de gaten en beoordeelden de vooruitgang, en begeleidden met name de kinderen zodat hun specifieke talenten tevoorschijn zouden komen. Dit zou ervoor zorgen dat iedereen een gelijke kans had om zijn volledige potentieel te bereiken.

Positieve gedachten en vibraties waren een belangrijk onderdeel van dit leerproces. Dit stelde de ziel in staat haar hoogste potentieel te bereiken. Hoe hoger de vibratie van het lichaam en de geest, hoe hoger de vibratie van de ziel. Hoe meer je innerlijke geest positief is, hoe meer het je uiterlijke geest of bewuste wezen zal weerspiegelen. Wanneer de twee op elkaar zijn afgestemd, levert dit een positieve wereld op. Degenen die zich hieraan niet hebben gehouden, zijn gedaald tot hebzucht en macht. De macht om de geest van anderen te beheersen was een barbaarse manier van leven voor de Atlantiër – wat daar dan ook verboden was. In onze geschiedenisboeken werd gezegd dat we op een bepaald moment erg onzeker waren. De barbaarse kwaliteiten van onze voorouders beïnvloedden onze samenleving op dit moment nog steeds genetisch; dat wil zeggen keuzes om te experimenteren met dieren, etc. Echter, de Spirituele Wetten op interferentie met andermans leven waren verboden. Ondanks het feit dat we de gevaren kenden die dit inhield, konden we geen enkele straf verstoren of afdwingen omdat het de verantwoordelijkheid van elk individu was voor de voortgang van zijn eigen ziel. In deze maatschappij was het doel van het onzekere om veilig te worden. Deze filosofie was goed en stond op zichzelf in zijn tijd – het was onze bescherming.

Lees ook:   Antarctica! You Need to Know What They Have Found

DE LAATSTE UREN VAN DE LAATSTE DAG

Atlantis The Lost Civilization | new life in the sea: Atlantis: the lost city, or a city lost?

Op dat moment in dat leven, was de wereld van Atlantis zoals we die kenden, aan het einde van zijn tijdperk. Sommigen van ons wisten dit, maar de meesten kozen ervoor om het te negeren of waren niet geïnteresseerd. De fysieke elementen waren uit balans geraakt. Technologie was zeer geavanceerd. De lucht werd bijvoorbeeld gezuiverd en de temperatuur werd door ons geregeld. De technologie was zo geavanceerd dat we de elementen lucht en water begonnen te veranderen. Dit was de oorzaak van de uitbarsting van Atlantis. De vier elementen – lucht, water, vuur en aarde zijn de meest elementaire en stabiele fundamenten van onze planeet. Een poging om een van deze elementen te combineren of te veranderen is tegen de Goddelijke Wet. Degenen op het wetenschapsgebied die in het Westkwartier van Atlantis leefden en werkten, gaven toe aan hun lagere zelf, en beschouwden ‘controle’ over de elementen als macht en glorie. Dit weten we nu, als de ultieme ondergang. Ze beschouwden zichzelf als een man en probeerden GOD te spelen door te proberen de basiselementen van deze aarde te beheersen. (net als men nu ook doet met geoengineering wat erg slecht is voor de natuur, en het leven op aarde)

De profetieën van de ‘laatste dag’ waren algemeen bekend. De oorzaak ervan was echter alleen bekend bij de Wijzen en degenen onder ons die strikte spirituele paden volgden. Het einde van onze beschaving werd veroorzaakt door enkelen! Er werd in de profetieën gezegd dat ‘de aarde zal opstaan en zijn volk zal verzamelen. Een nieuw land zal opnieuw opstaan om de grote strijd opnieuw te beginnen. Weinig mensen zullen overleven, en zij zullen verspreid zijn over dit nieuwe land om de verhalen van Atlantis te vertellen, zodat we opnieuw kunnen leren … leren van onze fouten. (Nu dat merken we… De grootste delen van de mensheid leren niets…nooit…)’ De dolfijnen hadden ons verteld dat de ‘laatste dag’ naderde en we wisten dat deze tijd dichterbij kwam omdat we ze al minstens twee weken niet hadden gezien. Ze hadden ons verteld dat ze naar een veilige plek zouden gaan, en ze zouden voor de kristallen zorgen totdat de tijd rijp was om ze weer terug te vinden. Ze vertelden ons dat we veilig naar het westen konden reizen. Veel mensen vertrokken op zoek naar deze nieuwe landen. Sommigen reisden tot aan Egypte, anderen vertrokken op boten maanden voor de ‘laatste dag’ en kwamen veilig aan op nieuwe en relatief onbekende gebieden. Deze andere landen maakten geen deel uit van onze beschaving en daarom niet onder onze bescherming. Veel mensen waren overstuur om onze positieve en veilige omgeving te verlaten. Atlantis had hierdoor heel weinig ontdekkingsreizigers. De weinigen die naar ‘vreemde’ landen waren gereisd, waren echter veilig teruggekeerd. Dit gaf ons op zijn minst enige zekere kennis van het leven en de landen die buiten Atlantis bestonden. 

Ik heb ervoor gekozen te blijven om ervoor te zorgen dat het energiekristal intact bleef tot het einde. Dit was het kristal dat de steden aandreef. Het werd beschermd door een transparante bubbel van onbekend materiaal in die laatste weken. Misschien wordt het op een dag ook hersteld en opnieuw gebruikt voor een goed doel. Wanneer het wordt ontdekt, zal het het bestaan van de Atlantische beschaving bewijzen en licht werpen op vele andere mysteries die ons eeuwenlang hebben achtervolgd.

Vernietiging van Atlantis

∆ A t l α n t i s ∆

Ik herinner me de langste dag, de laatste dag, de laatste minuut … De aarde plooide, er waren aardbevingen, uitbarstingen, branden. Er was een enorme verschuiving van de aardplaat. Terwijl de aarde bezweek, was de houding van de mensen in de Crystal-koepel er een van acceptatie. We waren kalm. Het verplaatsen van het gebouw leek op en neer te bewegen. Hij kantelde en piekte. Ik werd op een richel naar een man getrokken en we hielden elkaar vast. Ik hoopte dat mijn dood snel zou zijn. De lucht was rokerig geworden en ik zag de aarde uitbarsten en het vuur spoot in de atmosfeer. Rook vulde de koepel en verstikte ons allebei. Ik verduisterde en het volgende wat ik wist was dat ik in gelukzaligheid zweefde, tot aan het Licht. Ik keek naar beneden om het zinken van het land te zien. Het water stroomde naar binnen en verteerde alles in zicht. Sommige mensen renden, alleen om te worden overspoeld door water of door het vallen in vurige gaten in de aarde. Het geschreeuw is nog steeds bij mij. Het borrelen van de aarde was als een gigantische pot kokend water, de aarde werd overspoeld door de zee als een hongerig dier dat zijn prooi verslindt.

Het is nu tijd voor ons om te begrijpen en te leren van deze vorige beschaving. De kennis die we hebben geleerd opdoen en toepassen op de toekomst. We zijn weer op weg naar het einde van deze dagen. Hebben we geleerd van het verleden? Zijn we te ver gegaan? Wat moeten we doen om deze wereld in balans te brengen? We moeten ons ware zelf vinden en ons innerlijke en uiterlijke wezen in balans brengen. Om meer spiritueel te worden en de vibratie van onze ziel te verhogen. Dit moet worden geleerd als we willen communiceren met andere beschavingen in ons universum en daarbuiten. De behoefte om anderen te beheersen en te beoordelen zal niet langer belangrijk zijn, en we zullen echt broers en zussen worden met alle andere wezens. Wanneer we tot dit begrip komen, zullen we in LIEFDE en in VREDE leven. Wanneer we harmonie in onszelf hebben, leven we in harmonie met alle anderen. Moge het licht van de Grote Geest in jou schijnen.

Vertaald door Angel-Wings in samenwerking met ome Google …

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept