web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chakra's & Aura'sMysterieParanormaalSpiritueel

Pijnappelklier poort naar oneindige wijsheid

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige mensen een directe verbinding met het goddelijke lijken te hebben, terwijl anderen moeite hebben om betekenis en doel in hun leven te vinden? Heeft u ooit een plotselinge golf van intuïtie, creativiteit of inzicht gevoeld die uit het niets leek te komen? Als dat zo is, heeft u wellicht de activering van uw pijnappelklier ervaren, een klein, dennenappelvormig orgaan in het centrum van uw hersenen.

9892cfe19339b32b1cdb5939395c5d5a AnGel-WinGs.nl

De pijnappelklier wordt vaak het derde oog genoemd, omdat het geassocieerd wordt met visie, zowel fysiek als spiritueel. De pijnappelklier produceert melatonine, een hormoon dat uw slaap-waakcyclus en circadiane ritme reguleert. Maar wat nog belangrijker is, de pijnappelklier is ook verantwoordelijk voor de productie van DMT, een krachtige psychedelische stof die van nature aanwezig is in je lichaam en in veel planten en dieren.

6dfba1678233f69dc88e00142a74ce06 AnGel-WinGs.nl

De pijnappelklier is een kleine, dennenappelvormige endocriene klier die zich in het centrum van de hersenen bevindt, tussen de twee hersenhelften. Het is verantwoordelijk voor de productie en afscheiding van melatonine, een hormoon dat het circadiane ritme of de slaap-waakcyclus reguleert. Melatonine heeft ook antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen en speelt een rol bij het moduleren van het immuunsysteem en het verouderingsproces.

Maar de pijnappelklier is veel meer dan alleen een biologische klok. Het is ook een spirituele antenne die zich kan afstemmen op hogere bewustzijnsfrequenties en informatie kan ontvangen van buiten het fysieke rijk. De pijnappelklier wordt in verband gebracht met verschillende mystieke verschijnselen, zoals visioenen, dromen, astrale projectie, telepathie en paranormale vermogens. Sommige onderzoekers hebben zelfs gesuggereerd dat de pijnappelklier dimethyltryptamine (DMT) produceert, een krachtige psychedelische stof die veranderde bewustzijnstoestanden en mystieke ervaringen teweegbrengt.

Lees ook eens:  Agent onthult en heeft bewijs van wezens ...

bca33579412ab646e40cffd4d43d0a7d AnGel-WinGs.nl

DMT is het bewustzijnsmolecuul, de chemische boodschapper die je toegang geeft tot hogere rijken van de werkelijkheid en met spirituele wezens kunt communiceren. DMT komt in grote hoeveelheden vrij tijdens geboorte, dood en bijna-doodervaringen, maar ook tijdens diepe meditatie, lucide dromen en mystieke ervaringen. DMT is de sleutel die het portaal van goddelijk bewustzijn in jou ontgrendelt.

De meeste mensen zijn zich echter niet bewust van hun pijnappelklier en de mogelijkheden ervan. Veel mensen hebben zelfs een verkalkte pijnappelklier als gevolg van blootstelling aan fluoride, pesticiden, kunstlicht, elektromagnetische straling en andere gifstoffen. Een verkalkte pijnappelklier kan leiden tot een saaie, depressieve en onsamenhangende gemoedstoestand, evenals tot verschillende lichamelijke en geestelijke gezondheidsproblemen.

2cd7d6a06103a5dc1626e28d27578d53 AnGel-WinGs.nl

Gelukkig kun je met enkele eenvoudige stappen je pijnappelklier ontkalken en activeren. Hier zijn enkele manieren waarop u uw derde oog kunt reinigen en wakker maken:

Vermijd fluoride en andere chemicaliën die uw pijnappelklier beschadigen. Gebruik natuurlijke tandpasta, filter je water, eet biologisch voedsel en beperk je gebruik van elektronica.

Zorg voor voldoende zonlicht en duisternis. Zonlicht stimuleert uw pijnappelklier en helpt deze melatonine en DMT aan te maken. Duisternis veroorzaakt ook de afgifte van deze hormonen, vooral ’s nachts. Probeer elke dag minimaal 15 minuten aan de zon te worden blootgesteld en ’s nachts in volledige duisternis te slapen.

Lees ook eens:  Oude film uit 1947 voorspelde 'mobiele telefoons'

Mediteer regelmatig: Meditatie is een van de beste manieren om je pijnappelklier te activeren en toegang te krijgen tot hogere bewustzijnsstaten. Je kunt elke techniek gebruiken die voor jou werkt, maar sommige specifieke methoden die op je derde oog zijn gericht, zijn het zingen van OM, het visualiseren van een violet licht in je voorhoofd of het focussen op je ademhaling.

Gebruik natuurlijke supplementen en kruiden die je pijnappelklier ondersteunen. Enkele van de stoffen die uw pijnappelklierfunctie kunnen verbeteren zijn cacao, kurkuma, spirulina, chlorella, jodium en essentiële oliën. Je kunt ook planten consumeren die DMT of zijn voorlopers bevatten, zoals ayahuasca, psilocybine-paddenstoelen of acacia.

Kristallen: Kristallen zijn natuurlijke energieversterkers die de functie van onze pijnappelklier kunnen helpen verbeteren. Door kristallen op ons voorhoofd of rond ons hoofd te plaatsen, kunnen we het derde oogchakra stimuleren en de vibratie ervan verhogen. Sommige kristallen die gunstig zijn voor de pijnappelklier zijn amethist, helder kwarts, lapis lazuli, seleniet, moldaviet en shungiet.

9b2e6f788e49252d465c32149de93abb AnGel-WinGs.nl

Geluid: Geluid is een ander krachtig hulpmiddel dat de vibratie en frequentie van onze pijnappelklier kan beïnvloeden. Door naar bepaalde geluiden of frequenties te luisteren, zoals binaurale beats, solfègetonen of het zingen van mantra’s, kunnen we onze hersengolven naar een staat van harmonie en coherentie brengen, waar we toegang kunnen krijgen tot hogere staten van bewustzijn en intuïtie. Geluid kan ook helpen eventuele blokkades of negatieve energieën op te ruimen die onze pijnappelklier kunnen aantasten.

Lees ook eens:  Chakra blokkades

Door deze tips te volgen, kunt u uw pijnappelklier ontkalken en activeren en het portaal van goddelijk bewustzijn in u openen. Je zult meer vreugde, vrede, liefde, creativiteit, intuïtie en wijsheid in je leven ervaren. Je zult ook verbinding kunnen maken met je hogere zelf, je spirituele gidsen en andere dimensies van de werkelijkheid. Je zult het ware doel van je bestaan ​​en het oneindige potentieel van je ziel ontdekken.

Copyright DNA AWAKENING © 2023

549b2683ea35a0bfe4cb1de06aaae1a5 AnGel-WinGs.nl

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥