web analytics
11:11 Dubbele getallen
EgypteSpiritueel

De mens en zijn DUBBEL in het Oude Egypte of Plasma LEVEN. Deel 1 – 2

Zet de vertaling aan van de video naar Nederlands

Deel 1. Ondanks het feit dat er in veel wereldreligies ideeën bestaan ​​over de ziel en het hiernamaals, was er in het oude Egypte een volstrekt unieke kijk. En de oorsprong ervan leidt ons tot zeer onverwachte ontdekkingen. Nieuwe gegevens die bijvoorbeeld zijn verkregen als resultaat van de laatste prestaties op een weinig bekend wetenschapsgebied, vallen in veel opzichten samen met het bewijs dat uit de oudheid kwam, uit Egyptische teksten en uit oude mystici.

En misschien zullen we ontdekken dat veel van hun ideeën goed gefundeerd zijn. Verrassend genoeg komen de nieuwe ontwikkelingen in de fysica van complex plasma heel goed overeen met de oude ideeën over de mens en zijn dubbelganger, bekend uit het oude Egypte. De wetenschap is nu ver genoeg gevorderd om het voor het eerst mogelijk te maken om de ongrijpbare “wereld van de dubbelganger” rigoureus te beschrijven en uit te leggen.

Deel 2.  Niet atomen, maar plasma is het hoofdbestanddeel van het heelal. Het is meer dan 99%. Het belangrijke punt is dat, vanuit dit oogpunt, de materie van atomen uitzonderlijk en zeldzaam is.

En als we aannemen dat leven in zijn basistoestand anorganisch kan zijn en niet uit atomaire materie kan bestaan, kunnen we ontdekken dat het op een bepaald niveau uit plasma bestaat…

Bron

Lees ook:   Wat is de thymusklier? & Wat doet de thymusklier?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥