web analytics
11:11 Dubbele getallen
Leven na dit Leven - BDEParanormaalReincarnatieSpiritueelWetenschap & Ontwikkeling

Wetenschappers beweren dat de kwantumtheorie bewijst dat het bewustzijn bij de dood naar een ander universum gaat

Een boek met de titel “Biocentrism: How Life and Consciousness Are the Keys to Understanding the Nature of the Universe” heeft het internet in beroering gebracht, omdat het het idee bevatte dat het leven niet eindigt wanneer het lichaam sterft, en dat het eeuwig kan duren. De auteur van deze publicatie, wetenschapper Dr. Robert Lanza die door de NY Times werd uitgeroepen tot de 3e belangrijkste wetenschapper ter wereld, twijfelt er niet aan dat dit mogelijk is. Voorbij tijd en ruimte

Glitter Hair GIF - GlitterHair GIFs

 

Lanza is een expert in regeneratieve geneeskunde en wetenschappelijk directeur van Advanced Cell Technology Company. Voordat hij bekend stond om zijn uitgebreide onderzoek naar stamcellen, was hij ook beroemd om verschillende succesvolle experimenten met het klonen van bedreigde diersoorten.Maar nog niet zo lang geleden raakte de wetenschapper betrokken bij natuurkunde, kwantummechanica en astrofysica. Dit explosieve mengsel heeft geleid tot de nieuwe theorie van het biocentrisme, die de professor sindsdien predikt. Biocentrisme leert dat leven en bewustzijn fundamenteel zijn voor het universum. Het is bewustzijn dat het materiële universum creëert, niet andersom.
Lanza wijst op de structuur van het universum zelf, en dat de wetten, krachten en constanten van het universum lijken te zijn afgestemd op het leven, wat impliceert dat intelligentie bestond vóór de materie.

Lovers GIF - Lovers GIFs
Hij beweert ook dat ruimte en tijd geen objecten of dingen zijn, maar eerder instrumenten van ons dierlijk begrip. Lanza zegt dat we ruimte en tijd met ons meedragen ‘als schildpadden met schelpen’. wat betekent dat wanneer de schaal eraf gaat (ruimte en tijd), we nog steeds bestaan.
De theorie houdt in dat de dood van het bewustzijn eenvoudigweg niet bestaat. Het bestaat alleen als gedachte omdat mensen zich identificeren met hun lichaam. Ze geloven dat het lichaam vroeg of laat zal vergaan, denkend dat hun bewustzijn ook zal verdwijnen. Als het lichaam bewustzijn genereert, sterft het bewustzijn wanneer het lichaam sterft.Maar als het lichaam bewustzijn ontvangt op dezelfde manier als een kabeldoos satellietsignalen ontvangt, dan houdt het bewustzijn natuurlijk niet op bij de dood van het fysieke voertuig. In feite bestaat bewustzijn buiten de beperkingen van tijd en ruimte. Het kan overal zijn: in het menselijk lichaam en daarbuiten. Met andere woorden, het is niet-lokaal in dezelfde zin dat kwantumobjecten niet-lokaal zijn.
Lanza gelooft ook dat er meerdere universums tegelijk kunnen bestaan. In het ene universum kan het lichaam dood zijn. En in een ander blijft het bestaan, bewustzijn absorberend dat naar dit universum is gemigreerd.

Angel Sparkle GIF - Angel Sparkle Glowing GIFs
Dit betekent dat een dode persoon tijdens het reizen door dezelfde tunnel niet in de hel of in de hemel terechtkomt, maar in een soortgelijke wereld die hij of zij ooit bewoonde, maar deze keer levend. En zo verder, oneindig. Het is bijna een kosmische Russische pop na de dood.
Meerdere werelden
Deze hoopgevende, maar uiterst controversiële theorie van Lanza heeft veel onwetende aanhangers, niet alleen gewone stervelingen die eeuwig willen leven, maar ook enkele bekende wetenschappers. Dit zijn de natuurkundigen en astrofysici die geneigd zijn het eens te zijn met het bestaan ​​van parallelle werelden en die de mogelijkheid van meerdere universums suggereren. Multiversum (multi-universum) is een zogenaamd wetenschappelijk concept, dat zij verdedigen. Ze geloven dat er geen natuurkundige wetten bestaan ​​die het bestaan ​​van parallelle werelden zouden verbieden.De eerste was een sciencefictionschrijver HG Wells die in 1895 in zijn verhaal “The Door in the Wall” verkondigde.

Angel Fallen Angel GIF - Angel FallenAngel BlackAngel GIFs
En na 62 jaar werd dit idee ontwikkeld door Dr. Hugh Everett in zijn afstudeerscriptie aan de Princeton University. Het stelt in feite dat het universum zich op elk moment verdeelt in talloze vergelijkbare instanties. En het volgende moment splitsten deze ‘pasgeboren’ universums zich op een vergelijkbare manier. In sommige van deze werelden ben je misschien aanwezig: lees je dit artikel in het ene universum of kijk je tv in een ander universum. Onze zielen zijn in feite opgebouwd uit het weefsel van het universum – en kunnen al sinds het begin der tijden bestaan. Onze hersenen zijn slechts ontvangers en versterkers voor het proto-bewustzijn dat inherent is aan het weefsel van ruimte-tijd. Dus is er echt een deel van je bewustzijn dat niet-materieel is en zal voortleven na de dood van je fysieke lichaam?

Dr. Hameroff vertelde de documentaire Through the Wormhole van Science Channel: “Laten we zeggen dat het hart stopt met kloppen, het bloed stopt met stromen, de microtubuli verliezen hun kwantumtoestand. De kwantuminformatie in de microtubuli wordt niet vernietigd, het kan niet worden vernietigd, het verspreidt zich gewoon en verspreidt zich naar het universum als geheel”. Robert Lanza zou hier aan toevoegen dat het niet alleen in het universum bestaat, maar misschien ook in een ander universum. ”’
Hij voegt eraan toe: “Als ze niet nieuw leven worden ingeblazen en de patiënt sterft, is het mogelijk dat deze kwantuminformatie buiten het lichaam kan bestaan, misschien voor onbepaalde tijd, als een ziel.”

Balls Sparkle GIF - Balls Sparkle Spiral GIFs

Dit verslag van kwantumbewustzijn verklaart zaken als bijna-doodervaringen, astrale projectie, buitenlichamelijke ervaringen en zelfs reïncarnatie zonder een beroep te hoeven doen op religieuze ideologie. De energie van je bewustzijn wordt mogelijk op een gegeven moment teruggevoerd naar een ander lichaam, en in de tussentijd bestaat het buiten het fysieke lichaam op een ander niveau van werkelijkheid, en mogelijk in een ander universum.

Een boek met de titel “Biocentrism: How Life and Consciousness Are the Keys to Understanding the Nature of the Universe” heeft het internet in beroering gebracht, omdat het het idee bevatte dat het leven niet eindigt wanneer het lichaam sterft, en dat het eeuwig kan duren. De auteur van deze publicatie, wetenschapper Dr. Robert Lanza die door de NY Times werd uitgeroepen tot de 3e belangrijkste wetenschapper ter wereld, twijfelt er niet aan dat dit mogelijk is. Voorbij tijd en ruimte

Water Lake GIF - Water Lake Fountain GIFs

Lanza is een expert in regeneratieve geneeskunde en wetenschappelijk directeur van Advanced Cell Technology Company. Voordat hij bekend stond om zijn uitgebreide onderzoek naar stamcellen, was hij ook beroemd om verschillende succesvolle experimenten met het klonen van bedreigde diersoorten.

Maar nog niet zo lang geleden raakte de wetenschapper betrokken bij natuurkunde, kwantummechanica en astrofysica. Dit explosieve mengsel heeft geleid tot de nieuwe theorie van het biocentrisme, die de professor sindsdien predikt. Biocentrisme leert dat leven en bewustzijn fundamenteel zijn voor het universum. Het is bewustzijn dat het materiële universum creëert, niet andersom.
Lanza wijst op de structuur van het universum zelf, en dat de wetten, krachten en constanten van het universum lijken te zijn afgestemd op het leven, wat impliceert dat intelligentie bestond vóór de materie.

Girl Cross GIF - Girl Cross Doves GIFs
Hij beweert ook dat ruimte en tijd geen objecten of dingen zijn, maar eerder instrumenten van ons dierlijk begrip. Lanza zegt dat we ruimte en tijd met ons meedragen ‘als schildpadden met schelpen’. wat betekent dat wanneer de schaal eraf gaat (ruimte en tijd), we nog steeds bestaan.
De theorie houdt in dat de dood van het bewustzijn eenvoudigweg niet bestaat. Het bestaat alleen als gedachte omdat mensen zich identificeren met hun lichaam. Ze geloven dat het lichaam vroeg of laat zal vergaan, denkend dat hun bewustzijn ook zal verdwijnen. Als het lichaam bewustzijn genereert, sterft het bewustzijn wanneer het lichaam sterft.Maar als het lichaam bewustzijn ontvangt op dezelfde manier als een kabeldoos satellietsignalen ontvangt, dan houdt het bewustzijn natuurlijk niet op bij de dood van het fysieke voertuig. In feite bestaat bewustzijn buiten de beperkingen van tijd en ruimte. Het kan overal zijn: in het menselijk lichaam en daarbuiten. Met andere woorden, het is niet-lokaal in dezelfde zin dat kwantumobjecten niet-lokaal zijn.
Lanza gelooft ook dat er meerdere universums tegelijk kunnen bestaan. In het ene universum kan het lichaam dood zijn. En in een ander blijft het bestaan, bewustzijn absorberend dat naar dit universum is gemigreerd.

Prisoned Angel GIF - PrisonedAngel Angel Prisoned GIFs
Dit betekent dat een dode persoon tijdens het reizen door dezelfde tunnel niet in de hel of in de hemel terechtkomt, maar in een soortgelijke wereld die hij of zij ooit bewoonde, maar deze keer levend. En zo verder, oneindig. Het is bijna een kosmische Russische pop na de dood.
Meerdere werelden
Deze hoopgevende, maar uiterst controversiële theorie van Lanza heeft veel onwetende aanhangers, niet alleen gewone stervelingen die eeuwig willen leven, maar ook enkele bekende wetenschappers. Dit zijn de natuurkundigen en astrofysici die geneigd zijn het eens te zijn met het bestaan ​​van parallelle werelden en die de mogelijkheid van meerdere universums suggereren. Multiversum (multi-universum) is een zogenaamd wetenschappelijk concept, dat zij verdedigen. Ze geloven dat er geen natuurkundige wetten bestaan ​​die het bestaan ​​van parallelle werelden zouden verbieden.De eerste was een sciencefictionschrijver HG Wells die in 1895 in zijn verhaal “The Door in the Wall” verkondigde.

Water Animation GIF - WaterAnimation GIFs
En na 62 jaar werd dit idee ontwikkeld door Dr. Hugh Everett in zijn afstudeerscriptie aan de Princeton University. Het stelt in feite dat het universum zich op elk moment verdeelt in talloze vergelijkbare instanties. En het volgende moment splitsten deze ‘pasgeboren’ universums zich op een vergelijkbare manier. In sommige van deze werelden ben je misschien aanwezig: lees je dit artikel in het ene universum of kijk je tv in een ander universum. Onze zielen zijn in feite opgebouwd uit het weefsel van het universum – en kunnen al sinds het begin der tijden bestaan. Onze hersenen zijn slechts ontvangers en versterkers voor het proto-bewustzijn dat inherent is aan het weefsel van ruimte-tijd. Dus is er echt een deel van je bewustzijn dat niet-materieel is en zal voortleven na de dood van je fysieke lichaam?

Dr. Hameroff vertelde de documentaire Through the Wormhole van Science Channel: “Laten we zeggen dat het hart stopt met kloppen, het bloed stopt met stromen, de microtubuli verliezen hun kwantumtoestand. De kwantuminformatie in de microtubuli wordt niet vernietigd, het kan niet worden vernietigd, het verspreidt zich gewoon en verspreidt zich naar het universum als geheel”. Robert Lanza zou hier aan toevoegen dat het niet alleen in het universum bestaat, maar misschien ook in een ander universum. ”’
Angel GIF - Angel GIFs
Hij voegt eraan toe: “Als ze niet nieuw leven worden ingeblazen en de patiënt sterft, is het mogelijk dat deze kwantuminformatie buiten het lichaam kan bestaan, misschien voor onbepaalde tijd, als een ziel.”

 

Dit verslag van kwantumbewustzijn verklaart zaken als bijna-doodervaringen, astrale projectie, buitenlichamelijke ervaringen en zelfs reïncarnatie zonder een beroep te hoeven doen op religieuze ideologie. De energie van je bewustzijn wordt mogelijk op een gegeven moment teruggevoerd naar een ander lichaam, en in de tussentijd bestaat het buiten het fysieke lichaam op een ander niveau van werkelijkheid, en mogelijk in een ander universum.
Elke nacht, of tijdens je slaap, treedt je uit je lichaam en blijkbaar bezoek je dan die andere wereld.
Tijdens je slaap verkeer je dus in een andere dimensie.
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥