web analytics

“AANBID DE MACHTIGEN VAN UW SUMERIAANSE ERFGOED NIET”

Profetie van Hermes | The Anunnaki & Forced Forgetting of the “Sky Beings” – Het personage Hermes betreurt het vergeten van een cultuur, een beschaving en alle geavanceerde kennis en menselijke ontwikkeling die het bevatte. In het boek Joshua wordt ons verteld dat Joshua, de opvolger van Mozes, het Hebreeuwse volk oproept om nooit meer de machtigen van de voorouderlijke cultuur van Abraham en Sara te dienen – de cultuur van de Sumeriërs.

“Dien niet de machtigen van uw Sumerische erfgoed of de machtigen van Egypte!” Het vergeten van die andere entiteiten wordt geboden. De herinnering aan hogere wezens – wat de Sumeriërs aanduidden als luchtmensen – moet worden vergeten. Evenzo moet de Egyptische herinnering aan hogere wezens worden vergeten. Dat is de reden waarom Theodosius, die zichzelf zag als een christelijke keizer, in de trant van een Mozes of een Jozua, deze herinneringen illegaal maakte en de verhalen verbood die ze in leven hielden.

Wanneer Plato verwees naar de kennis van hogere wezens – inclusief deze anderen die met hun gevorderde kennis van de kosmos op eilanden in de lucht leven – is het interessant dat hij enerzijds een beroep doet op informatie die is verzameld door middel van veranderde bewustzijnstoestanden en anderzijds naar de verloren canon van het oude Egyptische geheugen. Door die kennis aan te halen, is het duidelijk dat het verhaal van een meer bevolkt universum er een is die Plato graag opnieuw wilde bevestigen. Hij wilde niet dat die kennis begraven en vergeten zou blijven …

Lees ook:   Crystal City ontdekt onder Antarctica

Gerelateerde artikelen

Back to top button