...
BuitenaardsEgypteRH Negatief - Anunnaki - Geloof

Enoch: Buitenaardse die de piramides van Gizeh heeft gebouwd

Klik op deze link 👉 http://bit.ly/WatchMore_ErichVonDanikenen stream meer series over de ware oorsprong van de mensheid. Is het mogelijk dat de grote profeet, Henoch, werd geïnstrueerd door buitenaardsen met de technische kennis die nodig was om de grote piramides te bouwen? Maak een excursie door de grote piramide van Cheops met Erich von Däniken terwijl hij mysteries onthult die verborgen zijn in de bekende kamers en begint met het ontrafelen van geheimen die nog moeten worden ontdekt. Zijn deze piramides gebouwd in een tijd vóór de grote overstromingen? Terwijl nieuwe technologieën nooit eerder vertoonde details van de piramide onderzoeken, wordt er over nieuwe vragen nagedacht over wat er nog moet worden onthuld. Misschien blijft de verloren bibliotheek van Henoch verborgen in een geheime kamer in de grote piramide. Erich von Däniken neemt ons mee voorbij de mythen en legendes die onze kijk op de geschiedenis hebben gevormd, om een ​​alternatieve kijk op historische gebeurtenissen te presenteren, megalithische structuren en archeologische ontdekkingen. Tijdens elke aflevering leidt hij ons persoonlijk door zijn bevindingen die onze kijk op de wereld en de geschiedenis waarop we de monumenten van onze moderne samenleving hebben gebouwd, hebben hervormd. Sluit je aan bij Gaia in deze historische serie, terwijl Von Däniken de uitgebreide canon van zijn zeer invloedrijke werken verkent.

Lees ook:   De grote piramide van Giza kan elektromagnetische energie richten

Gerelateerde artikelen

Back to top button