...
RH Negatief - Anunnaki - GeloofBuitenaardsEgypteErich von DanikenGeschiedenis

Erich von Daniken Oude mysteriën uit het verleden worden eindelijk opgelost

Chariots of the Gods? Bestsellerauteur, Ancient Aliens co-ster en populaire oude mysterie-onderzoeker Erich von Däniken over de vraag of de goden uit de oudheid in feite astronauten waren. Dit is wat er gebeurde: buitenaardse wezens bezochten onze aarde vele millennia geleden. Ze gedroegen zich vergelijkbaar met hoe de huidige etnologen zich gedragen. Ze bestudeerden een paar talen, bezochten verschillende stammen, gaven suggesties en verdwenen ooit – maar met de belofte om in de verre toekomst terug te keren. Onze voorouders uit het stenen tijdperk konden niet bevatten wat er toen gebeurde. Ze geloofden ten onrechte dat de buitenaardsen goden waren. De veronderstelde personen dwaalden vervolgens in onze mythologie af en werden de grondleggers van vele religies.

Deze video is zeker de moeite waard, ik heb hem afgekeken en wow… 🙂
Nogmaals wow.

Lees ook:   De Spaanse griep uitgelegd

Gerelateerde artikelen

Back to top button