web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisMysteriePolitiek-EliteRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Versteende mensen van lang geleden

Terwijl we dieper in het rijk van mythe en verbeelding duiken, zullen we onderzoeken of deze versteende titanen slechts geologische wonderen zijn, of zijn ze meer: ​​stille getuigen van een vergeten tijdperk, wachtend om hun geheimen te onthullen?


Wat ik inmiddels weet, is dat de mensen en dieren ooit veel groter waren ten tijde van voor de zondvloed.
De zondvloed is veroorzaakt door 1 van de Anunnaki leiders die af wilde van de door hun met dna intelligenter gemaakte mensheid.
*Sodom en Gomorra*
De mensheid was ongezeglijk geworden en luisterde niet meer naar hun leiders (Goden) de Anunnaki.

Wat ze gedaan hebben, weten wij nu nog niet heden ten dage.
Ze hadden wel hele heftige zware wapens, en waarschijnlijk is de zondvloed dan ook man made. De maan stond ooit dichterbij de aarde en daardoor was alles veel groter (mens en dier), en werd de mens ook vreselijk oud.
Na de zondvloed stierven mensen als ze rond de 100 jaar waren, terwijl ze voorheen wel 700 jaar konden worden. Wat is er toen gebeurd met de maan? Is er een wapen gebruikt dat de aarde uit zijn baan slingerde of de maan?

De mensen die men ziet in versteende figuren konden wel eens echt zijn.
Net als de dieren… denk aan de vrouw van Lot in de bijbel die omkeek en veranderde in steen… Die wapens bestonden dus wel in die tijden… voor ons, die al die tijd niet beter wisten of mochten weten, is dat best een schok… maar anderzijds waarom zou de mens dommer zijn geweest. Het bewustzijn is het bewustzijn.
Maar wij moeten wel geloven dat ze ooit enorm dom waren…!

Reden waarom men *de elite* het klimaat wil veranderen, ”climate change”, om bij die kennis te komen die nog verborgen ligt onder kilometers ijs op de Zuid en Noordpool…waarschijnlijk is dat ijs ook niet natuurlijk en veroorzaakt door een wapen van de Anunnaki.
Die kennis ligt daar waarschijnlijk nog steeds en als men dat in handen krijgt is men vreselijk machtig!

https://nl.pinterest.com/angelwingsnl/strange-nature/

https://pin.it/45DqFAA

ccdc9a146fd13544ed323e208577bf77 AnGel-WinGs.nl

 

Op Pinterest heb ik al heel wat foto’s verzameld van deze bijzondere versteende vormen…
En misschien heeft de mensheid het zelf ooit ook wat bijgewerkt omdat het veel leek op iets dat menselijk was of dierlijk… of misschien is het wel zo bijgewerkt door de mensheid dat het weer leek op het oorspronkelijke wezen dat het was…

8c6a5a0412d731458a4df8915b57e6ac AnGel-WinGs.nl

Bomen waren ook enorm groot

8b098e277db29a30f9275bd3e2d9b7f8 AnGel-WinGs.nl

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥