web analytics
...
Politiek-Elite

Het vaccin dat de Jonge niet wil

-Het is logisch dat je anderen kunt besmetten als je ingespoten bent met een virus, hoe minim ook. Dat is al decennia bekend. Je kunt ook ziek worden van een vaccin en dus op dat moment nog besmettelijk zijn.

Zeus

De Jonge over coronavaccin: ‘Ik ben niet als eerste aan de beurt’

Juist hij zou als eerste die spuit in zijn hol moeten krijgen!
Om het maar even oneerbiedig te stellen.
Gewoon bukken De Jonge!
Hopla… en die spuit erin.
Omdat je het zo graag wilt voor alle mensen, behalve jouzelf, maar wel iedereen willen verplichten die zooi in hun lijf te laten spuiten!
Geweldig zeg…valt ook niet op. Dus eerst jullie, dan pas anderen!
Heel simpel!

Ik neem er geen, maar als het zou moeten, dan pas als jullie als eerste voorgegaan zijn, en dan pas na jaren om te zien welke effecten het had op jullie die zo nodig anderen onder druk zetten en censuur uitoefenen! NB !

Een beetje anderen verplichten, kom op. You first!!!!

 

Lees ook:   De politieke elite is mogelijk al ingeënt tegen het coronavirus

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept