web analytics
11:11 Dubbele getallen

WEF roept op tot ‘COVID-concentratiekampen’ om weigeraars gevangen te zetten die het officiële verhaal in twijfel trekken

Het World Economic Forum (WEF) heeft er bij regeringen op aangedrongen om wereldwijd COVID-concentratiekampen te bouwen om burgers gevangen te zetten die weigeren in te stemmen met het officiële verhaal.

Meneer moet zelf in dat concentratiekamp gezet worden wegens een gevaar voor de mensheid!

Zoals The People’s Voice vorige week meldde , heeft een nieuwe CDC-studie onthuld dat mannen een verhoogd risico lopen om te sterven bij elke injectie die ze krijgen. Uit de gegevens blijkt dat elk jaar iedere ‘ gevaccineerde ’ persoon een grotere kans heeft om te overlijden, met een percentage van zeven procent, per dosis, per jaar. Zoals we in het verhaal opmerkten,  “ betekent dit dat de mRNA-vaccins en booster-injecties een ‘langzaam werkend genetisch gif’ zijn.

Allnewspipline.com meldt: Zoals  Rochester First  afgelopen woensdag meldde, werden woensdagochtend mondelinge argumenten gehouden in een beroepszaak over quarantainevoorschriften met betrekking tot COVID door het NY Department of Health over  een  verordening die de commissaris van Volksgezondheid in staat zou stellen isolatie of quarantaine uit te vaardigen orders  om de verspreiding van een overdraagbare ziekte te beheersen.

Nu de staat New York de macht zoekt om inwoners van New York letterlijk te dwingen in quarantaine te plaatsen of in ‘ quarantainekampen ’ te gooien, zoals dit verhaal in Substack van Dr. Joseph Sansone rapporteert, zijn dit niets minder dan concentratiekampen die ze proberen op te zetten. mensen over de mogelijkheid dat ze zijn blootgesteld aan wat we nu allemaal weten: een biowapen dat ZIJ hebben gemaakt!

Psychopathische autoritairen uit de staat New York, gouverneur Kathy Hochul en procureur-generaal Letitia James, hebben afgelopen woensdag formeel beroep aangetekend in een poging de uitspraak van het Hooggerechtshof van Cattaraugus County, waarbij voorgestelde concentratiekampen worden geschrapt, terzijde te schuiven.

De staat New York streeft de autoriteit na om mensen tegen hun wil in quarantaine te plaatsen en de mogelijkheid om hen te lokaliseren in quarantainekampen, ook wel concentratiekampen genoemd. Het kan een paar maanden duren voordat het hof van beroep met vijf rechters een uitspraak doet.

Dit is een soortgelijke tactiek die in NAZI-Duitsland werd gebruikt tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen joden, zigeuners en andere ongewenste personen ziekten bij zich droegen en in concentratiekampen werden gedwongen. Blijkbaar zullen degenen die weigeren C19-injecties met biologische wapens te injecteren het doelwit zijn .

En die waanzinnige drang naar tirannie die nu in New York plaatsvindt, wordt vergezeld door wat we zien in New Mexico, waar de gouverneur daar in zijn eentje probeerde de grondwet van de Verenigde Staten omver te werpen op basis van het uitroepen van een ‘noodtoestand’, iets waar tirannen overal tegenaan lopen. het land zou het graag doen.

Lees ook:   Niemand is klaar voor wat komen gaat in weken, het wordt slecht

Nu de machtsdronken gouverneur van New Mexico, Michelle Lujan Grisham, beweert dat ze een gevecht zal verwelkomen naarmate de verontwaardiging toeneemt over haar poging om het Tweede Amendement af te schaffen, een directe aanval op de Amerikaanse grondwet, moeten de tirannieke globalisten absoluut voltooid worden als ze dat hebben gedaan. enige intentie van grootschalige tirannie, begrijpt Grisham dan niet dat het eigenlijke doel van het Tweede Amendement, zoals geschreven in de Amerikaanse grondwet, het VOORKOMEN van TIRANNIE is, en dat elk ‘gevecht’ waarmee Grisham in een langetermijnscenario wordt geconfronteerd, uiteindelijk een ‘ wapen ’ zou kunnen zijn? vechten ‘als het erger wordt?!

En met dat in het achterhoofd mag het niet als een verrassing worden gezien dat de bevolking van Albuquerque heeft gereageerd op de manier waarop mensen altijd zouden moeten reageren op tirannie, waarbij de wapenverkoop daar de pan uit rijt. En hoewel we bidden dat een ‘ vuurgevecht ’ in de komende dagen, weken en maanden wordt vermeden, zoals velen hebben gewaarschuwd terwijl we naar grootschalige tirannie worden gedreven, kan het daar met het Tweede Amendement en het Amerikaanse volk op neerkomen. de laatste lijn in het zand tussen vrijheid en regelrechte tirannie.

En zoals we al lang tegen ANP hebben gewaarschuwd: ‘tirannie ’ mag nooit een ‘veilige plek’ hebben in een ‘ vrij land’ .

Toch krijgen we precies dat in een tijd waarin ze Amerika’s jonge, vechtende mannen vermoorden, terwijl ze vechtende mannen uit China het land binnenlaten over de rampzalige zuidgrens van Joe Biden, met illegale grensovergangen door Chinese mannen van militaire leeftijd. maar liefst 900% op het verraad van Biden.

En nu deze ‘aanvallen’ op Amerikaanse mannen al jaren aan de gang zijn, en we zien dat de jonge mannen die protesteerden tegen de gestolen verkiezingen van 2020 in de ‘DC-goelags’ werden gegooid, iets wat elk communistisch land zou doen, wat is dan een betere manier voor ‘vijanden van de VS’? Amerika binnen of buiten’ om degenen uit te schakelen die zich tegen hen zouden verzetten, dan om Amerika’s ‘ eerste verdedigingslinie ‘ uit te schakelen door ze te doden met biowapens, zelfs voordat er openlijk een ‘ wereldoorlog ‘ wordt verklaard? In feite zullen we waarschijnlijk nooit een ‘ open verklaring’ zien’ van de Derde Wereldoorlog, die duidelijk al jaren aan de gang is, gezien het feit dat ze jonge, vechtende mannen uit China het land binnenlaten, terwijl ze tegelijkertijd Amerikanen vermoorden.

Lees ook:   Kiloknallers?

Dus de globalisten die nu de volgende ‘oplichting’ opzetten, vol lockdowns en verplichte prikken, terwijl ze proberen Amerikaanse burgers in de ene staat te ontwapenen en proberen ‘ concentratiekampen ’ in een andere staat op te zetten , zijn luide en duidelijke waarschuwingen die alleen maar kunnen worden genegeerd op eigen risico. De volgende e-mail kwam onlangs naar ons toe van een ANP-lezer wiens zoon voor een politiebureau werkt.

Mijn zoon werkt voor de…..PD en op 11 september kregen alle lokale burgemeesters telefoontjes van de FBI met de mededeling dat de volgende Plandemic snel komt, veel erger zal zijn dan de vorige keer, en dat ze hun steun met maskers nodig hebben , het afsluiten van al hun bedrijven en scholen, en het pushen van het nieuwe ‘vaccin’.

Vervolgens riep de burgemeester alle medewerkers en politie erbij en besprak de do’s en don’ts van sociale media als ambtenaar. Met andere woorden: maak de stad niet kwaad over hun aanstaande geplande tirannie.

En hoewel we dit allemaal hebben gehoord over voornamelijk jonge Amerikaanse mannen in de strijdlustige leeftijd, heeft het verhaal in de Daily Mail van afgelopen zondag Susan Duclos en mij enorm boos gemaakt en ons op hartverscheurende wijze het ‘ grote geheel ‘ laten zien. Ze vertelt ons het verhaal van de 5-jarige ‘ Cathy ‘ uit New South Wales, wiens familie haar naar het ziekenhuis had gebracht nadat ze ziek was geworden. Het ziekenhuis liet haar gewoon vrij en zei tegen haar familie dat ze moesten blijven doen wat ze deden om haar te behandelen. ‘verkouden’, maar de familie bracht ‘ Cathy ‘ dagen later terug naar het ziekenhuis nadat haar ademhaling te lijden had.

Nu het ziekenhuis deze keer besloot om tests uit te voeren op ‘ Cathy ‘ voor COVID-19 en Respiratory Syncytial Virus (RSV), zoals het verhaal van de Daily Mail meldt , toen beide tests negatief waren, werd de vijfjarige opnieuw naar huis gestuurd. Maar deze keer, slechts enkele dagen later, stortte de kleine Cathy in de armen van haar moeder in elkaar en toen de hulpdiensten bij hun huis arriveerden en probeerden haar te reanimeren, maar dat niet lukte, werd ze teruggevlogen naar het ziekenhuis, om slechts enkele uren later dood te worden verklaard.

Lees ook:   De fout van rechts: Jensen

Omdat de kleine Cathy later door de lijkschouwer ontdekte dat ze leed aan de veel voorkomende bacteriële ziekte Strep A, een diagnose die wordt gesteld door een eenvoudig keeluitstrijkje, had Strep A gemakkelijk met antibiotica kunnen worden behandeld als de diagnose bij haar eerste ziekenhuisbezoek correct was gesteld. , maar het medische systeem van 2023 heeft het op de een of andere manier gemist, hoewel de behandeling voor Strep A al sinds de jaren dertig wordt gebruikt .

Nog maar een teken van de totale ineenstorting van ons medische systeem, een ineenstorting die we zien bij ANP-lezers die te horen krijgen dat ze vaak maandenlang geen medische afspraak kunnen maken voor dingen waar ze vroeger wel binnen een week een afspraak voor konden krijgen, zelfs de dokter voor zowel Susan als ik zijn nu zelf patiënt en lijden aan dezelfde soort ‘ service ‘, en ze vertelde onlangs aan Susan dat ZIJ ZELF maanden en maanden moet wachten op afspraken om HAAR eigen dokter te zien; Het Amerikaanse medische systeem is in stukken gescheurd.

Met het verhaal van de 5-jarige Cathy, een perfect voorbeeld van hoe ons gezondheidszorgsysteem ons in de steek heeft gelaten, waarbij Cathy stierf aan iets dat hoogstwaarschijnlijk ‘ vóór COVID ’ gemakkelijk zou zijn opgepakt, maar ze de juiste diagnose misten omdat ze te gefocust waren op ‘ COVID’ , waarschuwden we al op 10 februari 2020 voor ANP , nadat we biowapenexpert Dr. Francis Boyle hadden geïnterviewd dat ‘ COVID ’ het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem zou kunnen laten instorten. En Dr. Boyle vertelde ons destijds ook dat COVID hoogstwaarschijnlijk ‘ in een laboratorium was gecreëerd ’, een bewering die de MSM de jaren daarna voor gek noemde.

Bron

Dus als je bij de slager bent en hij zegt je moet een brood kopen en jij zegt je hebt geen brood dan moet je een concentratiekamp in?
Je moet dus denken zoals zij denken!?
Zijn ze helemaal gek geworden, teveel gesnoven ofzo?
Mensen bepalen altijd nog zelf wat ze denken!

En onze regering en het koningshuis vinden het WEF geweldig!?
Hoe dan!? Dit kun je niet normaal vinden nl.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button