web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Bill Gates onthulde dat hij honderden miljoenen verdient aan COVID-zwendel in een virale post op sociale media

Een virale post op sociale media waarin werd onthuld hoeveel miljoen dollar Bill Gates heeft geprofiteerd van de Covid-pandemie, werd in slechts 48 uur ruim twee miljoen keer bekeken.

X-account Pelham deelde het bericht en zei: “Bill Gates kocht in september 2019 aandelen in BioNTech (de partner van Pfizer voor zijn mRNA Covid-injecties)… slechts enkele maanden voordat de pandemie werd aangekondigd…”

“Gates kocht 1.038.674 aandelen tegen een pre-openbare aanbiedingsprijs van $ 18,10 per aandeel…”, legde de X-gebruiker uit.

 

Afbeelding

Infowars.com rapporteert: De post vervolgde: “Gates dumpte zijn aandelen in november 2021 tegen een gemiddelde verkoopprijs van $300 per aandeel… Gates zei op dezelfde dag: ‘We hebben een nieuwe manier nodig om de vaccins te doen, omdat de vaccins * heeft de uitzending niet stopgezet*’, ondanks al zijn eerdere beweringen van het tegendeel. Het is bijna alsof Gates wist dat Covid-19 zou worden vrijgegeven, en hij wist ook dat de vaccins nooit waren ontworpen om de overdracht te stoppen.”

Lees ook eens:   Groente crisis doofpot

Het bericht klopt,  zoals Jordan Schachtel in januari opmerkte  toen hij rapporteerde over documenten van de SEC waaruit bleek dat “de belangen van de Gates Foundation in BioNTech in de loop van  het derde kwartaal van 2021 van 1.038.674 aandelen naar 148.674 aandelen zijn gegaan , waardoor de positie van Gates in de sector is ingekrompen. fabrikant van mRNA-vaccins met 86 procent van de aandelen in handen.”

“Zoals je hieronder kunt zien, heeft Gates de markt toevallig perfect getimed en de aandelen verkocht tijdens het best presterende kwartaal van BioNtech”, merkte hij op in het artikel, samen met een grafiek.

Bill Gates onthulde dat hij honderden miljoenen verdient aan COVID-zwendel in een virale post op sociale media - AnGel-WinGs.nl

In juli 2022 schreef Dr. Joseph Mercola een uitgebreid artikel waarin hij uitlegde hoe Pfizer gemakkelijk profiteerde van de Covid-pandemie.

Zelfs NBC gaf  in januari toe dat de Covid-pandemie de omzet van Pfizer in 2022 naar een record van $100 miljard heeft gebracht.

Bekijk de onderstaande video waarin Alex Jones een video deelt van het moment waarop Bill Gates eindelijk toegaf dat de clot shots niet werkten.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥