...

27 oktober 2021

 

Bewijs van miljoenen doden en ernstige bijwerkingen als gevolg van de experimentele COVID-19-injecties

Onderzoeksjournalist David John Sorensen en de wereldberoemde ‘Physician of Presidents’ en genomineerde voor de Nobelprijs voor de Vrede Dr. Vladimir Zelenko hebben hun kennis gecombineerd om iets verwoestends aan de wereld te onthullen: de wetenschappelijke gegevens laten overweldigend zien hoe waarschijnlijk miljoenen zijn gestorven aan de covid-injecties, en honderden miljoenen lijden aan verlammende bijwerkingen, die de slachtoffers vaak voor altijd voor het leven onbruikbaar maken. Het Vaccine Death Report biedt alle gegevens, samen met honderden referenties, voor verder onderzoek.

Dit is een kritische alarmoproep aan de mensheid.
Download het nu en verspreid het wijd en zijd. 

https://www.stopworldcontrol.com/

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Wilde dieren laten verhongeren,... staatsbosbeheer

Gerelateerde berichten