web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & Virussen

mRNA covid-injecties waardoor sommige ontvangers drastische persoonlijkheidsveranderingen ervaren: WAAROM?

Vorige maand interviewde advocaat dr. Reiner Fuellmich prof. Sucharit Bhakdi, prof. dr. Karina Reiss, dr. Naomi Wolf en dr. Peter R. Breggin tijdens een sessie van de International Crimes Investigative Committee (ICIC) over de schadelijke effecten van mRNA. vaccinatie” voor covid. Een van de onderwerpen die ze bespraken, is hoe de injecties de kleine haarvaatjes in de hersenen beschadigen, de bloed-hersenbarrière opheffen en uitgebreide hersenbeschadiging veroorzaken die vaak resulteert in extreme persoonlijkheidsveranderingen.

Sommigen die de mRNA-opnamen maken, ervaren uiteindelijk een gebroken wil, wat niet bepaald een normale bijwerking is van een ‘vaccin’. Wat doen deze dingen met mensen om de manier waarop hun hersenen functioneren te veranderen? Dat was het onderwerp van de discussie, die je hieronder of  in  The Exposé volledig kunt bekijken .

Tijdens het interview legde Wolf uit hoe het “breken van de wil van mensen” er na de injectie in het echte leven uitziet, terwijl Breggin de verontrustende parallellen benadrukte tussen wat de mRNA-injecties met de hersenen doen en de effecten van een daadwerkelijke lobotomie.

Uit hun discussie wordt al snel duidelijk dat de covid-injectiecampagne in feite een van de meest meedogenloze en wrede misdaden tegen de menselijkheid is die ooit is gepleegd – en dat allemaal in naam van de “volksgezondheid”, niet minder. (Gerelateerd: Enige mate van  hartbeschadiging treedt  op bij elke persoon die covid-geprikt wordt met mRNA.)

Voorheen gezonde en levendige mensen zijn na de injectie ‘volgzaam’ en vergeetachtig geworden, zegt Fuellmich

Een van de dingen die Fuellmich en zijn vrouw persoonlijk hebben opgemerkt, is dat servers in lokale restaurants die ooit vol leven en zeer scherp en interactief waren, niet langer hun normale zelf zijn. Sommigen van hen vergeten constant dingen en moeten terug naar de tafel komen, terwijl anderen nu “volgzaam” zijn terwijl ze voorheen sterke persoonlijkheden hadden.

Wolf legde uit dat ook zij dit heeft opgemerkt. En er zijn redenen voor die volgens Bhakdi worden veroorzaakt door het doorbreken van de bloed-hersenbarrière en het inbrengen van mRNA in hersenweefsel. En het plan, onthulde Bhakdi verder in verschillende presentaties die hij heeft gegeven, is om uiteindelijk  alle  “vaccins” mRNA te laten bevatten.

“Wat mensen niet begrijpen, is dat alle mRNA-vaccins gevaarlijk zijn en levens gaan bedreigen”, zei Bhakdi tegen het publiek. “Het maakt niet uit of het vaccin codeert voor het spike-eiwit, voor het mazelen-eiwit, voor de griep – het maakt niet uit. Waarom? Omdat het hele gevaar van het vaccin voortkomt uit het vermogen van het immuunsysteem om niet-zelf te herkennen.”

De schade die dit veroorzaakt aan het zenuwstelsel is iets dat tastbaar kan worden gemeten en waargenomen, en dat is wat de discussie benadrukt. Mensen die gestoken zijn, zijn in veel gevallen niet langer zelf ongebruikelijke emoties aan het uiten die voorheen geen deel uitmaakten van wie ze waren vóór de injecties.

“Mensen, collega’s van mij, zouden nadat ze zijn geïnjecteerd veel dualistischer zijn in hun denken, veel rigider – en als je de structuur van de hersenen kent, is dat logisch”, legde Wolf verder uit over haar observaties.

“Als het denken van mensen rigider is en er schade is aan de neurale structuren, lijkt dat de moeite waard om meer vragen over te stellen. Ik wist ook dat mensen veel bozer waren, minder in staat om emoties te moduleren – meer primaire reacties op provocatie. Mensen hebben ook gezegd dat de veranderingen affectief zijn – mensen die voorheen warm en aanhankelijk waren, zijn koud geworden, afstandelijk of sluiten andere mensen af.

Meer hierover is beschikbaar in het volledige interview, dat de moeite waard is om hierboven in zijn geheel te bekijken.

Op de hoogte blijven van het laatste covid-injectienieuws? Bezoek  ChemicalViolence.com .

Bronnen voor dit artikel zijn onder andere:

Expose-News.com

NatuurlijkNieuws.com

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥