web analytics
...

De dam kan niet worden gerepareerd!

De Maan/Zon-conjunctie in Boogschutter gaat gepaard met Venus retrograde en Pluto. In mijn laatste bericht heb ik wat meer over Pluto in de huidige positie uitgewerkt, bekijk dit alsjeblieft als je het nog niet hebt gelezen. Het zal je helpen om beter te begrijpen wat er nu gebeurt.

Het nieuwe jaar met deze start zal veel veranderingen met zich meebrengen en vooral het oude paradigma zal in zijn geheel vallen. Met de AC bij Kreeft gaan mensen ineens meer voelen en op een andere manier afgestemd zijn op wat er gebeurt. Aangezien het bewustzijnsniveau op de planeet stijgt, is het voor velen alsof een dikke muur begint te barsten, kettingen breken en de stroom van tegengehouden emoties een manier begint te vinden om zich uit te drukken.

Retrograde Venus heeft het hart van zovelen geopend en ze hebben het gevoel wakker te worden uit een droom, beter uit een nachtmerrie! Velen kijken misschien met afschuw naar de glitter en glamour van de holle propaganda, doorzien de beloften en beseffen dat ze nooit zullen worden vervuld. De echte verlangens van een mens komen aan de oppervlakte en het spel eromheen doet er niet meer toe.

Nieuw licht schijnt
Wat de afgelopen jaren hebben gebracht, is een groot ontwaken en dankzij de drastische maatregelen van de Cabal beginnen zelfs mensen die heel dicht bij die spellen stonden, plotseling te denken en te beseffen wat er gebeurt. Er zijn zoveel mooie zielen die hun leven in gevaar brengen om de waarheid te spreken en mensen te informeren over wat er werkelijk gebeurt. Ze leerden om “het geld te volgen” om erachter te komen wie de poppenspeler is die aan de touwtjes trekt en ze een voor een door te snijden.

Mercurius is naar Steenbok verhuisd, dat helpt om beter te onderscheiden en helderder te zien. Stel je een bos voor in de koude winter met sneeuw en de meeste bomen hebben geen bladeren meer, hun stengels en takken tonen het skelet en de echte structuur van de boom zonder alle mooie bladeren, bloemen en vruchten. De naakte waarheid.

Lees ook:   OVERLIJDENS door Covid 19 Vaccin

Dit is wat velen nu kunnen zien en steeds meer van de massa heeft het ook beseft. Saturnus in zijn eigen teken zal deze helderheid ondersteunen en Jupiter is naar Waterman verhuisd, om te laten zien dat de dingen vooruitgaan in de richting van bevrijding en een nieuw begin. Uranus zal direct inschakelen januari 19 e en dan hebben we de krachten van Waterman ontketenen enorme energie die al geruime tijd werd ingehouden toen Uranus was retrograde. Dat verklaart ook waarom het vorig jaar niet kon keren! Beide jaren, 19/20 had een lange fase van retrograde Uranus vanaf augustus tot januari van het volgende jaar. We bevinden ons nu dus in de laatste dagen van deze retrograde fase.

Aangezien Jupiter al Waterman is binnengegaan, komt het licht al door en het doet me denken aan de stille wandelingen in Duitsland waar in alle grote steden en zelfs kleinere dorpen mensen elkaar ontmoeten en met kaarsen lopen om te protesteren tegen de huidige maatregelen van de tirannie! Ze zien, ze zijn wakker en de negatieve krachten proberen heel hard om tegen hen in te gaan. Ik cc hier een tekst die ik heb ontvangen van iemand die dicht bij mij woont in dit deel van de wereld:

De politiek reageert paniekerig en brutaal op Corona-vredige demonstraties. Herhaalt de geschiedenis zich?

Wolfgang Koydl 30.12.21/Weltwoche (Magazine uit Zwitserland)

Niets is zo onschuldig als wandelen. Werkelijk?

De ondergang van de DDR begon met demonstraties, nu lopen mensen in de Bondsrepubliek door de straten – uit protest tegen de Corona-maatregelen.

De staatsmacht, meest recentelijk in München, reageert als Honecker en consorten: paniekerig en brutaal.

De politie gebruikte helikopters en personeelscarriers. Ze namen persoonlijke gegevens, fotografeerden, legden hoge boetes op.

Allemaal illegaal. Want in tegenstelling tot demonstraties zijn demonstraties in Corona Duitsland niet verboden.

De staat trekt zich er niets van aan. Ze worden gedreven door de angst dat het Corona-beleid van de afgelopen 24 maanden in hun gezicht zal ontploffen.

Wat als blijkt dat noch lockdown noch vaccinatie enig goed heeft gedaan? Dat de vaccins schade aanrichten?

Lees ook:   De verklaring voor de hartaandoeningen na vaccinaties noemt men...

Mensen zijn twijfelachtig, gedemoraliseerd, boos – een gevaarlijke mix.

De boosdoener, zoals Aristoteles al wist, is degene die hen boos maakte

De dam is gebroken, het kan niet worden gerepareerd. De driehoek van de maan/zon-conjunctie naar Uranus is het geschenk en het karmische aspect naar de noordelijke knoop laat zien dat wat er ook wordt gedaan, de nieuwe wereld zich zal manifesteren. Het begint dit jaar heel zichtbaar en de draconische maatregelen zullen zeer binnenkort eindigen.

We moeten ons ervan bewust zijn dat deze gebeurtenissen zich niet in een lineaire tijdlijn bevinden, ze zijn verbonden met het bewustzijnsniveau van de mensheid. Maar hoe meer die echt slechte en negatieve mensen de planeet verlaten, hoe meer licht er zal schijnen. In mijn laatste blogje heb ik daar een verhaaltje over geschreven, kijk eens op:
https://www.buymeacoffee.com/SilverDove/true-story-818623

Zorg alsjeblieft voor jezelf, het licht heeft gewonnen… onthoud dat altijd, maar we moeten de duistere en slechte dingen opruimen en ook onder ogen zien om ze te genezen. Kijk naar de emoties die nu naar boven komen, ren niet weg. Wees eerlijk tegen jezelf en weet dat we het donker niet naar het licht kunnen brengen! Heb je ooit gehoord van het bijbelse verhaal van de kameel en het oog van de naald? Ik denk dat we daar nu zijn. Gooi het kruis weg, het Christusbewustzijn deed wat mensen niet om een ​​kruis met een doodslichaam erop te vertonen, het Christusbewustzijn is feest, liefde en licht! Stop met een martelaar te zijn en geloof dat uw offer “God” behaagt. Welke “God” zou dat zijn die verondersteld wordt zijn kinderen lief te hebben en hen dan voor eeuwig te straffen voor hun zonden?

Laat de oude verwrongen overtuigingen los en vrees, de Schepper is niet te vrezen en niet gemaakt naar het beeld van mensen! Projecteer geen door de mens gemaakt vaderbeeld op het wezen dat zoveel meer is dan het menselijk brein kan bevatten!

Veel zegeningen voor dit nieuwe jaar 2022

Katharina

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button