web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & Virussen

De “anti-covid” -pillen van Merck en Pfizer zijn gewoon weer een winstgevende zwendel om covid-hysterie uit te buiten

covid 4948866 150 covid AnGel-WinGs.nlDe wetenschappelijke meesters van de NIH, CDC en de FDA hebben het tot hun prioriteit gemaakt om goedkope, effectieve oplossingen voor de bestrijding van virale infecties te vinden. Deze agentschappen hebben bekende behandelingen, nutraceuticals en antivirale extracten onderdrukt om plaats te maken voor historische investeringen in nieuwe vaccintechnologieën en andere winstgevende zwendelpraktijken die door Big Pharma zijn gegenereerd.

De nieuwste winstgevende zwendel zijn de “anti-covid”-pillen van Merck en Pfizer . Het nieuwe behandelplan van Merck (Molnupiravir) kost $ 700 voor tien pillen! De studie die de doeltreffendheid ervan garandeert, is helemaal niet veelbelovend en zorgde nog steeds voor ziekenhuisopnames en sterfgevallen in de behandelingsarm van de studie.

De nieuwe DNA-polymeraseremmer van Pfizer (Paxlovid) maakt deel uit van een experimenteel protocol met twee geneesmiddelen dat gebruikmaakt van eigenschappen die zijn opgelicht uit ivermectine. Ivermectine is natuurlijk een goedkoop, effectief medicijn dat is gemodelleerd naar een specifieke bacteriesoort. Ivermectine wordt al tientallen jaren veilig gebruikt, maar werd herhaaldelijk gecensureerd, besmeurd en gelogen tijdens het covid-19-schandaal, ook al gebruikt onder andere Afrika het al decennia met grote doeltreffendheid om luchtweginfecties te bestrijden. (In Afrika gebruiken ze het ook tegen malaria, quess what!)

Merck sluit zich aan bij de afpersingscorruptie, met hun eigen nieuwe winstgevende oplichting

De nieuwe Paxlovid van Pfizer kan alleen worden voorgeschreven als een protocol met twee geneesmiddelen en vereist een begeleidend recept voor een hiv-medicijn genaamd ritonavir. Dit protocol blijft een “onderzoeksmedicijn” – niet volledig goedgekeurd door de FDA. Het medicijn valt onder de toestemming van de FDA voor noodgebruik en is daarom experimenteel. Pfizer hoeft zich geen zorgen te maken omdat ze niet aansprakelijk kunnen worden gesteld als de medicijnen mensen schaden, net als bij hun mRNA-vaccinexperiment.

Lees ook eens:  Dr. Peter McCullough: "De overheid zou deze vaccins niet moeten bezitten"

 

De opkomende winstgevende zwendel van Merck is een ‘kaskraker’ die de naam molnupiravir draagt. Dit orale medicijn functioneert als een nucleoside-agonist. Het levert N-hydroxycytidine aan de cel, dat vervolgens wordt omgezet in NHC-trifosfaat. Dit NHC-trifosfaat wordt in viraal RNA opgenomen door viraal RNA-polymerase en leidt vervolgens het virale polymerase verkeerd om ofwel guanosine of adenosine op te nemen, waardoor de virale replicatie wordt verstoord. Omdat dit medicijn onbekende risico’s kan veroorzaken voor zoogdiercellen, wordt de behandeling beperkt tot tien pillen in de loop van vijf dagen. De behandeling kost maar liefst $ 700. Ter vergelijking: een kuur met ivermectine kost slechts $ 20. Vitamine D, zink en vitamine C zijn zelfs nog goedkoper dan dat, en bieden precies wat het lichaam nodig heeft om zowat elke luchtweginfectie die verband houdt met covid-19 te overwinnen.

In de molnupiravir-studie werden 68 van de 699 in de placebogroep opgenomen in het ziekenhuis of stierven ze na de observatieperiode van negenentwintig dagen. Een iets kleiner aantal mensen dat molnupiravir nam (48 van de 709) werd opgenomen in het ziekenhuis of stierf na de observatieperiode van negenentwintig dagen. De studie vermeldde niet wat voor soort medische zorg de twee groepen kregen. Als de placebogroep een daadwerkelijke antivirale behandeling had gekregen, zouden de meeste van deze mensen dan hersteld zijn? Het vergelijken van een experimenteel medicijn met ondermaatse medische zorg en achtergehouden behandelingen is voor miljoenen Amerikanen niet de juiste manier om de werkzaamheid van het medicijn te bestuderen of goed te keuren.

Lees ook eens:  Bill Gates the Anti Christ?

Afpersing, dwang, medische fraude, gag-orders gaan door

De Amerikaanse regering maakte van deze experimentele medicijnen een succes van de ene op de andere dag met een contract van $ 5 miljard om de nieuwe medicijnen te verkrijgen en te distribueren. Dr. Anthony Fauci en het Biden-regime hebben heel hard gewerkt om alle concurrerende behandelingen via sociale media en op het kabelnieuws te onderdrukken, in een dwangpoging om de zeer winstgevende oplichting van Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson en Merck in het leven te roepen.

Farmaceutische bedrijven, samen met Dr. Fauci’s NIAID, de CDC en de FDA hebben duidelijk een afpersingsoperatie uitgevoerd tijdens het covid-19-schandaal. Deze malafide instellingen gebruiken de hysterie van covid-19 en frauduleuze medische diagnostiek om mensen hun burgerlijke vrijheden te ontnemen, hun immuunsysteem te onderdrukken, bewezen behandelingen te weigeren – allemaal om politieke en financiële heerschappij over het leven van mensen te claimen. Artsen in het hele land zijn nog maar net begonnen zich uit te spreken, aangezien dit systeem van dwang, misbruik en afpersing hun bestaan ​​als medische professionals dicteert. Veel medische professionals beginnen spreekverboden te trotseren en spreken zich uit over de onderdrukking van effectieve medicijnen en de arts-patiëntrelatie, en de grove schade van deze medische experimenten.

Bronnen zijn onder meer:

Lees ook eens:  Longontstekings zorg kinderen en jongeren in Nederland

Kunstler.com

NEJM.org

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

MedPageToday.com

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥