web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & Virussen

Gevaccineerde mensen sterven aan auto-immuunaanvallen tegen hun eigen organen

Twee gerenommeerde wetenschappers uit Duitsland, Sucharit Bhakdi, MD en Arne Burkhardt, MD, publiceerden een bombshell-paper met de titel: “Over COVID-vaccins: waarom ze niet kunnen werken, en onweerlegbaar bewijs van hun oorzakelijke rol bij sterfgevallen na vaccinatie .” De bevindingen werden op 10 december gepresenteerd tijdens een interdisciplinair symposium waar onderzoekers de veiligheid en werkzaamheid van de nieuwe vaccins bespraken.

De studie nam vijftien gevaccineerde patiënten (leeftijd variërend van 28-95) onder de loep die stierven binnen zeven dagen tot zes maanden na ontvangst van een experimenteel covid-vaccin. De vaccins hebben hun leven niet gered. In feite leden veertien van de overleden gevaccineerde patiënten aan uitgebreide auto-immuunschade in verschillende vitale organen. Nadat ze het spike-eiwit-mRNA hadden ingenomen, hadden hun antilichamen en T-lymfocyten zich tegen hen gekeerd en hun vitale organen aangevallen.

Spike-eiwit-mRNA veroorzaakt auto-immuunaanvallen in vitale organen

Omdat lijkschouwers niet goed zijn opgeleid om vaccins te koppelen aan verschillende doodsoorzaken, werd aanvankelijk vastgesteld dat de meeste dodelijke slachtoffers werden veroorzaakt door “aritmogeen hartfalen”. De meeste patiënten (elf) werden nooit in het ziekenhuis opgenomen. Ze stierven in hun huis, op straat, op het werk, in hun auto of in een thuiszorginstelling. Vier van de patiënten werden langer dan twee dagen op de IC behandeld. Daarom concludeerde het artikel dat medische interventies “waarschijnlijk geen significante invloed hadden op de postmortale bevindingen.”

Nadat het vaccin mRNA codeert voor spike-eiwitten in de cellen, wordt die genetische informatie in de ribosomen vertaald om massaal een vreemd, toxine-eiwit te produceren. Door de natuurlijke eiwitsynthese van de cel te ondermijnen, herprogrammeert de vaccintechnologie het immuunsysteem om vreemde eiwitten te bestrijden die met geweld door de lichaamseigen cellen zijn aangemaakt. De immuunresponsieve cellen kunnen de gezonde cellen, weefsels en organen van het lichaam als een bedreiging zien. Als gezonde cellen plotseling vreemde spike-eiwitten aanmaken, kunnen immuunresponsieve cellen de gezonde cellen als een bedreiging voor het lichaam als geheel zien. Dit kan een uit de hand gelopen auto-immuunreactie veroorzaken, een proces van zelfvernietiging.

Lees ook:   Open de ogen...

 

 

Covid-vaccins trainen IgG-antilichamen en T-lymfocyten om zich op de lichaamseigen organen te richten

Elke cel die wordt gepenetreerd en opnieuw geprogrammeerd door spike-eiwit-mRNA, kan uiteindelijk worden aangevallen door de eigen IgG-antilichamen en cytotoxische T-lymfocyten van het lichaam. De T-lymfocyten zijn immers bedoeld om het lichaam te beschermen tegen kankercellen en cellen die geïnfecteerd zijn door ziekteverwekkers. Dit afweerproces kan in elk orgaan plaatsvinden.

Bij 14 van de 15 autopsies viel het immuunsysteem het hart van de persoon aan. In 13 gevallen viel het immuunsysteem de longen van het individu aan. De lever, de hersenen, de speekselklieren en de schildklier werden elk in twee gevallen aangevallen. Elke overleden persoon vertoonde vergelijkbare pathologische ontstekingsverschijnselen in hun weefsels, vooral bij het afsterven van kleine bloedvaten. Het belangrijkste bewijs was een hoge concentratie killer T-lymfocyten in bloedvaten en de weefsels eromheen.

“Je hartspier, en je lever en je longen beginnen deze verdomde [spike]-eiwitten te produceren, [en dan] gaan je dodelijke lymfocyten daarheen … en vernietigen je hart, je longen, je lever,” waarschuwde Dr. Bhakdi. Het bewijs van de “immunologische zelfaanval is zonder precedent”, schreven de artsen. “Omdat vaccinatie de enige gemene deler was tussen alle gevallen, kan er geen twijfel over bestaan ​​dat het de oorzaak was van zelfvernietiging bij deze overleden individuen.” Ze waarschuwen dat meer mensen soortgelijke bijwerkingen zullen krijgen als extra booster-shots worden goedgekeurd.

De vaccins dringen ook de lymfeklieren binnen en leren deze cellen spike-eiwitten te produceren in plaats van witte bloedcellen. Dit kan ertoe leiden dat de T-lymfocyten een van de kritieke immuunafweersystemen van het lichaam aanvallen. Mensen die zijn gevaccineerd, zullen vatbaarder zijn voor verschillende infecties van virale en bacteriële oorsprong omdat een facet van hun immuunsysteem wordt getraind om andere facetten van het immuunsysteem te beschadigen. Dit bewijs heeft ertoe geleid dat een arts, Dr. Peter McCullough, covid-vaccins heeft uitgeroepen tot de “ gevaarlijkste introductie van biologische geneesmiddelen in de menselijke geschiedenis”. Maken de covidvaccins deel uit van een ontvolkingsagenda?

Lees ook:   Gezichtsmasker veroorzaakte meer doden!

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥