web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

VAERS-rapporten voor kinderen die tegelijkertijd zowel een Covid-19- als een griepvaccin kregen – Schokkend!

Vanaf 28 januari 2023
Covid + griepprikken samen geïnjecteerd:
een dodelijke combinatie met al 147 DOOD en meer dan 6.000 GEWONDEN

Nadat de Biden-regering alle Amerikanen had opgedragen om de Covid-19-prikken en griepprikken samen te halen, ondanks dat er NUL onderzoeken zijn gedaan naar de bijwerkingen van het tegelijkertijd nemen van beide toxische injecties , zijn er nu meer dan 6000 verwondingen gemeld aan de VAERS-database (Vaccine Adverse Events Reporting System) van de overheid, samen met 147 doden, van degenen die beide injecties samen hebben genomen.

Minder dan 1% van alle vaccinbijwerkingen wordt ooit aan VAERS gemeld. (Bron.)
Een van die doden was een 2-jarig meisje uit New Hampshire dat op 15 december 2022 werd geïnjecteerd met de Moderna COVID-19-injectie samen met de GlaxoSmithKline Flulaval Quadrivalent Flu-injectie en de volgende dag stierf.
Haar naam werd vernomen van posts op sociale media, Elizabeth Rose Ragonese, hoewel die posts blijkbaar nu zijn verwijderd, net als haar overlijdensbericht van het uitvaartcentrum.
Het overlijdensbericht is echter nog steeds toegankelijk via archive.org.

Ashish Jha, MD, de COVID-19-responscoördinator van het Witte Huis, is de persoon die verantwoordelijk is voor het vertellen van Amerikanen om naar buiten te gaan en zowel de COVID-19- als de griepprik bij elkaar te halen en deze bij hun kinderen te injecteren.
Hij verklaarde dat de reden dat God ons 2 armen gaf, was dat we een COVID-injectie in de ene arm en een griepprik in de andere konden krijgen.
Het is niet verrassend dat de FDA nu onderzoek doet naar meer beroertes bij senioren die tegelijkertijd zowel de COVID- als de griepprik nemen. (Bron.)
Zoals we vorig jaar meldden, hebben alleen al de experimentele COVID-injecties alleen al het aantal beroertes met een ongelooflijke 68.000% verhoogd in vergelijking met alle eerder goedgekeurde FDA-vaccins van de afgelopen 30 jaar. (Bron.)
Waarom zijn deze shots nog steeds op de markt??
In 1976 stopten negen staten met het injecteren van mensen met de varkensgriepprik nadat 3 mensen stierven na het nemen van de injecties. (Bron.)
Vandaag de dag blijven alle 50 staten toestaan ​​dat de dodelijke experimentele COVID-injecties worden geïnjecteerd in mensen, inclusief baby’s van slechts 6 maanden oud, terwijl er al 1.509.410 gewonden en 33.904 doden zijn gevallen na de experimentele COVID-injecties sinds ze werden geïntroduceerd in December 2020. (Bron.)
En stuur me alsjeblieft geen e-mail of probeer niet te reageren en te zeggen dat Florida de uitzondering is.
Als Florida de “uitzondering” is in vergelijking met de andere 49 staten, dan is het het feit dat de gouverneur van Florida en de Surgeon General tot nu toe de enigen zijn die publiekelijk hebben toegegeven dat de COVID-injecties mensen doden, en toch blijven ze het aanbevelen voor bepaalde leeftijdsgroepen (senioren en jonge vrouwen in de vruchtbare leeftijd), en blijf toestaan ​​dat iedereen die zichzelf of zijn kinderen deze dodelijke injecties wil geven, dit kan doen.
Maar zoals we kunnen zien in het artikel in de New York Times uit 1976, ondernamen 9 staten actie om de dodelijke griepprik te stoppen na slechts enkele doden op dat moment.
Mensen moeten worden gearresteerd, berecht en veroordeeld voor moord omdat ze deze schoten hebben laten doorgaan, en dat geldt ook voor DeSantis en Ladapo.
De kinderen wiens dwaze ouders naar de regering hebben geluisterd en zowel de COVID- als de griepprik samen hebben gekregen en niet doodgaan, lijden aan vreselijke bijwerkingen.
Deze kinderen die ZOWEL een griepprik als een COVID-prik tegelijkertijd hebben gekregen, ervaren duizeligheid en vallen flauw binnen enkele minuten nadat ze beide injecties hebben gekregen.
Andere geregistreerde bijwerkingen zijn onder meer myocarditis (hartaandoening), ontsteking van de hersenen en het ruggenmerg (encefalomyelitis), toevallen, convulsies, orgaanfalen, hartshock, huiduitslag, braken en verlies van gehoor en gezichtsvermogen.
Dit is een greep uit de vele gevallen die ik vond van kinderen die tegelijkertijd ZOWEL een COVID-19-vaccin als een griepvaccin kregen. Deze lijst is NIET uitputtend, maar slechts een greep.
VAERS ID: 2446442: 13-jarige jongen uit Indiana
Patiënt begon het ongeveer 4 minuten na ontvangst van de vaccincombinatie erg warm te krijgen. Patiënt wachtte in de auto gedurende de voorgestelde wachttijd van 15 minuten. De verzorger van de patiënt verklaarde dat de patiënt ongeveer 5 minuten na ontvangst van de vaccins een black-out kreeg in een aanvalachtig gedrag en ongeveer 25 seconden out was. Toen hij responsief werd, braakte hij en klaagde hij over een algeheel verdoofd gevoel.
VAERS ID: 1848851: 8-jarig meisje uit Minnesota
Syncopale episode (flauwvallen) met daaropvolgend braken
VAERS ID: 2440039: 17-jarige jongen uit Californië
Patiënt leek korte tijd (naar schatting minder dan een minuut) een aanval te hebben nadat hij zijn vaccins had gekregen. De bijwerking gebeurde ongeveer een minuut na ontvangst van de vaccins. Bij het ontwaken voelde de patiënt zich normaal, afgezien van een beetje hoofdpijn en mogelijk wat moeite met ademhalen. Paramedici arriveerden en de moeder van de patiënt koos ervoor om hem naar de SEH te brengen voor meer evaluatie.
VAERS ID: 1928586: 11-jarig meisje uit Iowa
Patiënt kreeg beide injecties en een paar minuten later viel ze achterover. Een verpleegster in de wachtkamer voelde dat ze 2 (5 minuten) aanvallen had. Nadat ze viel was ze wakker en coherent. Een ambulance werd gebeld en bracht haar naar de spoedeisende hulp.
VAERS ID: 2436380: 14-jarige jongen uit Colorado
ONTVANGEN FLUARIX EERST IN LINKERARM DAN ONTVANGEN PFIZER BIVALENT – BEGIN MET BEVESTIGING – TWITCHING HAED RUG – 5 SECONDEN NIET RESPONSEREN – MISSELIJK EN VERLIES VAN AL ZIJN KLEUREN-
VAERS ID: 1858775: 9-jarige jongen uit Kentucky
Na ontvangst van beide vaccins patiënt liep met zijn moeder door de winkel en vertelde haar dat hij zich niet lekker voelde. Patiënt viel flauw en stootte zijn hoofd. Patiënt plaste in zijn broek en voelde zich licht in het hoofd totdat de ambulance arriveerde en ze hem nakeken.
VAERS ID: 2411161: 14-jarig meisje uit Californië
Ogen rolden trillend naar achteren, vielen 5 seconden flauw, kwamen weer bij bewustzijn en waren in de war over wat er gebeurde
VAERS ID: 2005824: 15-jarige jongen uit Indiana
PATIËNT ONTVANG EERST PFIZER, DAARNA GRIEP. NA DE TWEEDE VACCIN viel hij enkele ogenblikken flauw. ZIJN PUPILEN WAREN ERG UITGESLOTEN. HIJ KWAM BINNEN SECONDEN BINNEN EN HAD WAT WATER. Hij viel weer flauw en begon stuiptrekkingen te krijgen. HIJ KOMT WEER BINNEN SECONDEN BIJ.
VAERS ID: 1713577: 12-jarig meisje uit Virginia
Patiënte ervoer vasovagale syncope slechts enkele minuten nadat ze haar tweede Pfizer Covid-19-vaccin en het seizoensgriepvaccin samen had gekregen. Ze stond in onze wachtruimte voor vaccins en viel met haar hoofd op de betonnen vloer, maar kwam meteen weer bij bewustzijn. De hulpdiensten werden onmiddellijk gecontacteerd en waren 10 tot 15 minuten later ter plaatse. De EMT onderzocht haar en vond dat het niet absoluut noodzakelijk was dat ze naar de spoedeisende hulp ging, aangezien ze alert en responsief bleef. We vertelden haar moeder tekenen en symptomen van een hersenschudding dat ze de komende 3 tot 4 dagen waakzaam moest zijn en zich moest melden bij de SEH als haar status verandert.
VAERS ID: 1757449: 17-jarige jongen uit Delaware
Patiënt zegt dat ze kort na vaccinatie een black-out kregen. Patiënt reageerde ongeveer 3 minuten niet. Patiënt geeft ook aan dat ze zich kort na vaccinatie “Dizzy” voelden.
VAERS ID: 1848995: 7-jarige jongen uit Californië
Klant ontving het Pfizer COVID-vaccin (lot#FK1527) in de L deltaspier en het Fluarix Quadrivalent Influenza Vaccine (Lot#3NA4M) in de R deltaspier om ongeveer 1050 van vaccinator RN. Nadat de cliënt beide vaccins had gekregen, stond hij op om te wachten naast zijn moeder die haar COVID-vaccin kreeg van dezelfde vaccinateur. Vanwege een beperkt aantal stoelen op het mobiele evenement was er geen stoel beschikbaar om de klant te laten zitten terwijl hij met zijn moeder wacht. Om ongeveer 10.55 uur, toen de cliënt naast zijn moeder stond, begon hij over de vaccinatietafel te hangen en viel de geassisteerde cliënt van vaccinateur RN op de grond. Cliënt verloor ongeveer 2 seconden het bewustzijn. RN beoordeelde de luchtweg niet geblokkeerd, geen ademnood, en tilde de benen van de cliënt op terwijl hij op de grond lag. RN beoordeelde een cliënt die zich presenteerde met een lichte bleekheid van het gezicht, geen zweten en gelijke en reactieve pupillen. RN nam de vitale functies van de cliënt op om 1103 met BP 100/60 in de L-arm liggend, 70 HR en 16 RR. Hoofd RN beoordeelde cliënt bij 1103 presenteerde A&O x4 en sprak in volledige zinnen, greep sterk en gelijk, dop opnieuw gevuld < 3 seconden, en huid roze en warm om aan te raken. De moeder van de cliënt meldde dat de cliënt om 08.30 uur ontbeten had en een muffin had gegeten. 
Cliënt ontkende duizeligheid, SOB, hoofdpijn, gevoelloosheid of tintelingen. Cliënt werd naar een stoel zonder zwaartekracht geassisteerd en hoofd RN adviseerde de cliënt gedurende 30 minuten te observeren. De vader van de cliënt meldde dat hij een geschiedenis van flauwvallen heeft, maar meldde dat de cliënt in het verleden nooit flauwgevallen is. Lead RN voorzag de klant van water, sap en crackers uit Graham. Cliënt nam slokjes van het water en sap en at zijn tussendoortjes op. Cliënt meldde aan Hoofd RN dat hij zich “nu goed voelde” en ontkende elke vorm van duizeligheid, SOB, hoofdpijn, gevoelloosheid of tintelingen. RN beoordeeld wanneer f/u met PCP. Om 1140 verliet de cliënt samen met zijn ouders de vaccinatieplaats. Cliënt liep met een gelijkmatige en symmetrische tred de vaccinatieplaats uit.
VAERS ID: 1929158: 11-jarig meisje uit Georgia
Patiënt kreeg Pediatric Pfizer-dosis in linker deltaspier. Vervolgens kreeg ze Flucelvax in de rechter deltaspier. Na ontvangst van het 2e vaccin viel de patiënt flauw en verloor hij een paar seconden het bewustzijn. Ze werd snel wakker, at een hapje en herstelde.
VAERS ID: 2019711: 11-jarige jongen uit Arizona
Patiënt kreeg een knipbeurt toen hij voorover in de stoel zakte en 15-20 seconden buiten bewustzijn raakte. Toen hij bijkwam, waren zijn ogen bloeddoorlopen en was hij gedesoriënteerd (niet zeker wat er gebeurde). Hij zei dat hij plotseling duizelig werd voordat hij flauwviel. Dit is de eerste keer dat een patiënt ooit een black-out heeft gehad. Hij had ongeveer 2-3 uur voorafgaand aan het evenement een grote maaltijd gegeten en was voldoende gehydrateerd (het leek geen bloedsuiker- of hydratatieprobleem te zijn). Een paar uur later leek hij lichte koorts te hebben en kreeg hij 200 mg ibuprofen. Verder was hij de rest van de dag prima.
VAERS ID: 1831616: 15-jarige jongen uit Ohio
Patiënt viel flauw in de winkel ongeveer 1 uur na zijn vaccins. De patiënt werd beoordeeld door EMS en er werd vastgesteld dat de patiënt een paar uur voor de vaccins alleen noedels had gegeten en licht in het hoofd was omdat hij niet had gegeten in combinatie met vaccins. Patiënt is op eigen gelegenheid met ouders vertrokken.
VAERS ID: 2021990: 17-jarig meisje uit Californië
Patiënt verloor het bewustzijn zoals waargenomen door begeleidende voogd. Per voogd had de patiënt ook een korte aanval en werd de huidskleur bleek. Aflevering duurde minder dan 1 minuut. Apotheker werd gewaarschuwd, maar de patiënt was al weer bij bewustzijn en had geen epinefrine of interventies nodig. Aanbevolen patiënt om het hoofd in zittende positie te laten zakken om de bloedstroom te verbeteren. Patiënt beet ook op de tong tijdens de episode. Aanbevolen verblijf van de patiënt nog 15 minuten ter observatie. Gevolgd door voogd op maandag 1/10/22 en geen verdere incidenten gemeld.
VAERS ID: 1855102: 9-jarige jongen uit Iowa
Kort nadat hij zijn vaccins had gekregen, zat hij op een stoel en begon toen flauw te vallen en viel op de grond. Hij was ongeveer 5 seconden out. Apotheker betrapte hem en liet hem op de grond zitten met zijn rug naar de muur, stelde hem vragen zoals naam, waar hij was, met wie hij was. Zorgde voor water en een mueslireep en liet ze nog 30 minuten in de apotheek blijven. Kind kon zelfstandig opstaan ​​en kon zonder problemen zelfstandig lopen. Ging naar huis met familie.
VAERS ID: 1942394: 8-jarige jongen uit Pennsylvania
pt kreeg 2 vaccins – griep en 2e covid-vaccin, pt viel flauw – gaf water en legde ijszak op rug
VAERS ID: 2043579: 16-jarige jongen uit Michigan
Pt kreeg eerst het pfizer-vaccin, gevolgd door flucelvax. Pt viel flauw na flucelvax (10 sec na flucelvax, <2 min na pfizer covid-vaccin). Pt was zweetdrijvend, hypotensief tot 67/49 op het dieptepunt, verschillende periodes van braken en was lethargisch. Pt geweigerde SOB, mogelijke zwelling van onderlip, maar niet in staat om verandering ten opzichte van de basislijn vast te stellen. EMS gecontacteerd, geen medische tussenkomst.
VAERS ID: 1959935: 8-jarig meisje uit Virginia
Na vaccinatie viel patiënte flauw in de toedieningskamer. Ze was slechts kort bewusteloos, volgens de immuniserende, toedienende technicus. Ze wilde water als ze bijkwam. Ze werd naar een Spoedeisende Hulp-instelling gestuurd omdat ze zei dat haar hoofd pijn deed. Beide ouders waren aanwezig. Weet het niet meer.
VAERS ID: 2032631: 11-jarig meisje uit Florida
Patiënt werd ongeveer 5 minuten na toediening van het vaccin licht in het hoofd. Ze begon toen te zweten en wit te worden en viel uiteindelijk flauw. Nadat ze op de grond had gelegen, werd ze vrijwel onmiddellijk wakker.
VAERS ID: 1858332: 8-jarige jongen uit Kentucky
Pt. kreeg rond 15.10 uur twee vaccinaties. Meteen na de injecties was hij in orde. Hij stond op om te wachten tot zijn vader gevaccineerd was. Na de eerste injectie van de vader viel de patiënt achterover tegen de plastic kar met voorraden en begon het bewustzijn te verliezen. Ik pakte hem meteen vast en hielp hem op de grond. Zijn moeder hielp me. Ik stak mijn hoofd uit de spreekkamer om mijn teamleider te roepen. Tegen de tijd dat ik me weer omdraaide, zat de patiënt in een stoel en was hij volledig bij bewustzijn. Ik pakte een ventilator en begon koele lucht op hem te blazen terwijl mijn teamleider wat koele doeken pakte. Die werden achter in zijn nek en op zijn voorhoofd geplaatst. Hij was erg bleek maar bleef bij bewustzijn. Ik gaf hem wat jus d’orange en mineraalwater. Na ongeveer 15 minuten, zijn kleur was teruggekeerd en hij verliet de kamer met de hulp van zijn vader. Hij had gemeld dat hij nooit was flauwgevallen of flauwgevallen na een vaccin en hij heeft geen bekende drugsallergieën.
VAERS ID: 2057988: 14-jarige jongen uit Pennsylvania,
patiënt kreeg een griepvaccinatie en een Pfizer covid-vaccinatie. Patiënt viel flauw na vaccinatie, maar kwam snel weer bij bewustzijn.
VAERS ID: 1885954: 16-jarige jongen uit Missouri.
Patiënt viel even flauw toen hij door een gangpad liep, ongeveer drie minuten nadat het vaccin was toegediend. Hij reageerde minder dan een minuut niet. Apotheker, dienstdoende manager en ouder waren bij patiënt. Patiënt ging in een stoel zitten en wachtte tot de ambulance arriveerde. Paramedici controleerden de patiënt en raadden hem aan om voor verdere observatie naar een ziekenhuis te gaan. Voor zover wij weten, heeft de ouder de patiënt naar het ziekenhuis gebracht.
VAERS ID: 1913283: 14-jarig meisje uit Texas
Patiënte werd vanmorgen wakker en voelde zich erg duizelig, viel en sloeg op haar gezicht, wat een bloedneus en mogelijk breuk van de neusbeenderen veroorzaakte. Ze werd gezien op de SEH waar ze testten, observeerden haar een uur en stuurden haar naar ons kantoor.
VAERS ID: 1914226: 9-jarig meisje uit Californië.
Patiënt stortte ongeveer een paar minuten na vaccins in. Ogen waren open en nog steeds bij bewustzijn. Moeder stond naast haar en ving haar op. Ze rustte een paar minuten op de grond om haar focus te herwinnen en ging toen in een stoel zitten om uit te rusten.
VAERS ID: 1912790: 10-jarige jongen uit North Dakota
Dizzy and Faint, pt zit en krijgt een cold pack met jus d’orange en crackers. Resultaat: pt meldt zich na 15 minuten “beter dan voorheen” te voelen.
VAERS ID: 1868039: 9-jarige jongen uit Texas
Patiënt viel kort na vaccinatie flauw. 911 werd gebeld. EMT kwam en deed ECG en stelde vragen of de patiënt ergens allergisch voor is, een ziekte heeft, momenteel medicijnen gebruikt? Zijn moeder antwoordde nee op al deze vragen. Mam meldde dat de patiënt bezorgd was over de vaccins. Patiënt verloor een paar seconden het bewustzijn. Hij kwam weer bij bewustzijn. 911 werd onmiddellijk gebeld en patiënt maakte het goed. Moeder gaat verder om haar twee andere kinderen 5 en 12 ook Pfizer-vaccins te laten krijgen
VAERS ID: 1876449: 5-jarige jongen uit New York
Onmiddellijk na toediening van beide vaccins viel de patiënt enkele seconden flauw. Toen hij eenmaal wakker werd, voelde hij zich niet goed en begon hij te braken. Hij was erg bleek. Patiënt kreeg wat sinaasappelsap, wat leek te helpen. Patiënt bleef meer dan 15 minuten ter observatie en herstelde goed.
VAERS ID: 1732144: 12-jarige jongen uit Washington
Misselijkheid (gevoel van moeten overgeven); Wazig zien; Hoog rinkelend geluid
VAERS ID: 1898199: 9-jarig meisje uit Kansas
Patiënt viel onmiddellijk flauw na toediening van het 2e vaccin. (Fluarix). Haar hoofd ging recht naar achteren over de bovenkant van de stoel en ze hapte 2 keer naar adem. Ik nam aan dat haar luchtweg beperkt was. Ondertussen kwam haar moeder naar haar toe, ging naast haar zitten en vroeg of ze een aanval had. Ik zei dat ik niet geloofde dat ze een aanval had. Moeder zei ook dat ze geen voorgeschiedenis had van toevallen of flauwvallen. Precies op dat moment dook de jongedame op, helemaal alert en in staat om vragen van haar moeder te beantwoorden. Haar moeder zei dat ze het gevoel had dat ze koorts had en daar even wilde zitten. Ze vroeg of ik haar bloeddruk mocht opnemen en ik vertelde haar dat ik niet geloofde dat we een monitor hadden. Ze vertrokken na ongeveer 10 minuten.
VAERS ID: 1826456: 17-jarige jongen uit Oregon
pijn op de borst, kortademigheid, waarschijnlijk myocarditis
VAERS ID: 2140504: 7-jarig meisje uit Nebraska
Ongeveer 2 dagen na het vaccin begon de patiënt hoofdpijn te melden. De hoofdpijn was ernstig genoeg om medicijnen, ijs, rust, verwijdering uit haar klas op school en medische tussenkomst te vereisen. Er zijn verschillende behandelingen geprobeerd, maar ze blijft frequente hoofdpijn en migraine melden, die optreden met een of meer van de volgende symptomen: gevoeligheid voor geluid en licht, misselijkheid, nekpijn en -spanning, vermoeidheid. Patiënt zag PCP en werd doorverwezen naar neurologie. Patiënt heeft follow-up met neurologie omdat de symptomen aanhouden en haar dagelijkse activiteiten verstoren.
VAERS ID: 1870113: 11-jarig meisje uit Minnesota
Patiënt meldde zich bij de kliniek als inloop voor een COVID-19-vaccin en griepvaccin. Patiënt ontving beide vaccins zoals hierboven aangegeven. Patiënt stond op en liep naar de deur waar ze flauwviel met syncope-reactie. Geëvalueerd door Dr. met monitoring gedurende meer dan 30 minuten na de episode. Patiënt is met familie naar huis vertrokken. Patiënt presenteerde zich later voor evaluatie bij de SEH in de geboorteplaats vanwege bezorgdheid over een hersenschudding door een val.
VAERS ID: 1948381: 11-jarige jongen uit Texas
Covid19 en griepvaccin werden gegeven op 17 nov 2021. Op 6 december begon de patiënt last te krijgen van ernstige hoofdpijn die gedurende 7 dagen was en afnam en slaperigheid. Op 13 december werd hij opgenomen nadat MRI de tekenen van acute gedissemineerde encefalomyelitis (ontsteking van de hersenen en het ruggenmerg) had bevestigd. Patiënt werd gestart met hoge doses steroïden gedurende ten minste 5 dagen intramuraal met steroïdeafbouw.
VAERS ID: 1925239: 8-jarig meisje uit Minnesota
Op zondag 21 november werd de patiënt wakker met milde hoofdpijn, pijn in het lichaam en braken elke keer dat ze voedsel at of dronk. Ze had die dag temperaturen tussen de 99 en 100 graden. Op maandag 22 november had ze een bloedneus die volgens haar ouders oncontroleerbaar was en ongeveer 30 minuten aanhield. Dit heeft ze nog niet eerder gehad. Ze kreeg ook nekpijn op 22 nov, voornamelijk en nekflexie. Maandagavond had ze een temperatuur van 101. De volgende dag, 23 november, bleef ze een extreem slechte eetlust hebben met lichte hoofdpijn, ze braakte een keer in de ochtend na Tylenol en bleef klagen over een stijve nek. Ze bleef temperaturen hebben in het bereik van 99. Ze brachten haar wel naar de spoedeisende hulp die haar doorverwezen naar ED, ontslagen na ondersteunende zorg. De volgende dag, woensdag 24 november, ze leek te verbeteren tot ongeveer 75% van normaal. Dit ging zo door tot 28 november. Op zondag 28 november werd ze wakker met hevige nekpijn en stijfheid, evenals een 10/10 hoofdpijn, de ergste van haar leven. Ze braakte x1 voordat ze ging eten, maar heeft op dat moment misschien een paar slokjes water gehad. Vervolgens werd vastgesteld dat ze een arteriële veneuze misvorming in de medulla had met een duidelijke focus op bloeding.
VAERS ID: 1902125: 5-jarig meisje uit South Carolina
Patiënt ontving beide vaccins in ons kantoor op 22-11-21 en rond 18.00 uur die avond kreeg ze koorts en urticaria (netelroos). Haar koorts liep op tot 102 en haar ouders behandelden het met roterende Tylenol en Motrin.
VAERS ID: 1993435: 11-jarige jongen uit Georgië
Ontvangt COVID-vaccin #1 (Pfizer voor 5-11 jr) op 22-11-21 en twee dagen later op 24-11-21, verklaren ouders wanneer gevraagd wordt om eenvoudige taak, werd hij behoorlijk emotioneel, ging op de cementvloer van de garage liggen, rolde zich op en bleef 2-3 uur huilen. Hij heeft niet eerder afleveringen als deze gehad. De emotionele afleveringen blijven zich herhalen sinds 24-11-21.
VAERS ID: 1954575: 10-jarig meisje uit Missouri
De aanval vond 20-30 minuten na de basketbalwedstrijd plaats. Had een episode waarin ze haar adem inhield terwijl ze stond en een lege blik had. Patiënt viel toen op de grond en had schokkende bewegingen in de bovenste ledematen. duurde ongeveer 5 seconden. klaagde achteraf over duizeligheid.
VAERS ID: 2204294: 9-jarige jongen uit Californië
Cliënt en zijn moeder meldden dat de cliënt duizeligheid en zwakte ontwikkelde, “alsof hij geen kracht had”, ongeveer 5 uur na het vaccin dat 15-20 minuten duurde. Cliënt en zijn moeder ontkenden alle andere symptomen. De moeder van de cliënt gaf hem water en paracetamol.
VAERS ID: 1942056: 8-jarig meisje uit Virginia
Een paar uur na het 2e COVID-19-vaccin kreeg mijn dochter een gezichtstrekking op haar rechterwang. Haar schot werd toegediend in haar linkerarm. Het is dag 5 en het is er nog steeds. Ze heeft al een paar dagen lichte hoofdpijn, pijn en zwelling op de plaats van de injectie. Dag 3 werd ze wakker met buikpijn, hoofdpijn, keelpijn en koude rillingen (geen temperatuur). Dit duurde ongeveer 24 uur.
VAERS ID: 2233852: 11-jarige jongen uit Michigan
Case-patiënt had het eerste Pfizer COVID-19-vaccin op 18-12-2021 en het begin van de ziekte voor MIS-C was op dezelfde dag. Case had ongeveer 4 weken voor het begin van MIS-C COVID-19 met milde symptomen. Casus-patiënt voldeed aan casusdefinitie voor MIS-C met bewijs van klinisch ernstige ziekte die ziekenhuisopname vereist, koorts, betrokkenheid van meerdere organen (cardiaal, hematologisch en GI). De casus-patiënt ervoer een hartshock, pijn op de borst, buikpijn, braken, diarree, conjunctivale injectie en verschillende verhoogde ontstekingsmarkers (zie kader 19 hieronder). Casus-patiënt werd behandeld met IVIG, ASA, steroïden en epinefrine en overleefde na een ziekenhuisopname van 4 dagen (1 dag op de PICU).
VAERS ID: 1968450: 10-jarig meisje uit Alaska
een paar minuten na de toediening van het vaccin liet patiënte haar moeder weten dat ze het gevoel had dat ze niet kon horen en dat ze een visuele stoornis had omdat ze niet uit haar linkeroog kon kijken. Patiënt braakte vervolgens een keer. Ze werd geëvalueerd door staf RN en MD en er werd een volledige set vitale functies afgenomen. Ze werd nog eens 15 minuten geobserveerd en kreeg te horen dat ze de rest van de dag moest rusten en mama kreeg de opdracht om ons kantoor te bellen met eventuele vragen.
VAERS ID: 1970404: 9-jarige jongen uit Alaska
Een technicus diende de griep- en covid-vaccins toe en liep vervolgens terug naar de apotheek. Ongeveer een minuut later meldde iemand in de lobby een noodgeval, ik (apotheker) ging naar de lobby om de zaak te bekijken. Patiënt lag op de grond en leek wakker te worden, zijn moeder verklaarde dat ze dacht dat hij stuiptrekkingen had en viel flauw. Patiënt verklaarde dat hij moeite had met ademhalen en erg bleek was, ik diende 10 ml benadryl 12,5 mg / 5 ml oplossing toe. Patiënt meldde misselijkheid en was bereid te braken, maar braakte niet. Ik bleef bij de patiënt om hem te controleren op veranderingen terwijl zijn moeder 911 belde, de patiënt verklaarde dat hij zich niet beter of slechter voelde. EMS arriveerde kort daarna en nam de zorg over. De familie van de patiënt weigerde vervoer naar het ziekenhuis via EMS, maar zei wel dat ze daarna naar het ziekenhuis zouden rijden. Van belang,
VAERS ID: 1989874: 10-jarige jongen uit Wyoming
Ongeveer 5 minuten na ontvangst van beide vaccinaties kreeg patiënt wat vader, een arts, beschreef als focale aanval. Patiënt verstijfde en verloor even het bewustzijn.
VAERS ID: 1992041: 16-jarige jongen uit Virginia
Patiënt kreeg het covid-19-vaccin van Pfizer in zijn linkerarm toegediend. Hij wisselde van stoel en ik gaf hem zijn griepvaccin in zijn rechterarm. Hij begon te bloeden, dus ik verwijderde het verband en hield druk met een wattenbolletje. Het bloeden stopte en er was een striem en de patiënt begon zich licht in het hoofd te voelen en alsof hij flauw zou vallen. Patiënt zag er bleek uit. Belde 911 en patiënt legde het hoofd tussen de knieën en dronk water. Liggend op de grond met opgeheven voeten. Vitale functies beoordeeld. Patiënt meldde dat het zicht beter was, maar nog steeds licht echode in de oren. Conditie verbeterd voor de komst van EMS.
VAERS ID: 2042836: 6-jarige jongen uit Massachusetts
Mijn zoon begon oogongemak te ervaren, afwisselend van het ene oog naar het andere. Hij beschreef de sensatie als zodanig dat hij met zijn vingers over zijn oog moest blijven wrijven of tikken om verlichting te krijgen. Hij zei dat het erg afleidend en ongemakkelijk is. Hij zei ook dat er af en toe lichtflitsen voorkomen.
VAERS ID: 2028700: 17-jarig meisje uit Texas
Patiënt verloor even het bewustzijn en kreeg twee convulsies, waarna ze weer wakker werd en weer normaal deed. Patiënt voelde zich daarna licht in het hoofd
VAERS ID: 2075279: 13-jarige jongen uit Californië
ca. 10 minuten na vaccinatie was de patiënt bleek, klam, duizelig en zei dat hij moeite had om op adem te komen. Zijn adem, hij zei dat hij moeite had met zien en dat zijn arm gevoelloos aanvoelde. Zijn moeder vroeg om paramedici te bellen. Terwijl hij op paramedici wachtte, werd de bloeddruk van Pt gemeten (94/63, 98). Pt mocht wat water drinken en de kleur kwam terug in zijn gezicht. Ambulancepersoneel kwam ca. 10-15 minuten later en meldde normale vitale functies & O2-verzadiging. Pt links naar huis.
VAERS ID: 2397848: 12-jarig meisje uit Florida
Chronic Autoimmune Urticaria dagelijks sinds begin februari, sporadisch angio-oedeem over het hele lichaam sinds mei, gezicht voornamelijk ogen en lippen
VAERS ID: 2069198: 16-jarig meisje uit Californië
Patiënt meldde benauwdheid op de borst en doffe pijn in het midden van de borst die in intensiteit varieerde en optrad 3 dagen na ontvangst van het COVID Pfizer-boostervaccin. Op 24-01-22 dacht patiënt dat het verband hield met brandend maagzuur; de symptomen verbeterden echter niet met Pepcid. Ze werd dezelfde dag op de spoedeisende hulp gezien waar een ECG werd gemaakt en bleek twee afwijkingen te hebben. Ze werd vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis en kreeg een “GI-cocktail” voor refluxsymptomen zonder verbetering. Ze bleek op dat moment een verhoogd troponinegehalte van 86 te hebben. Patiënt werd gestart met ibuprofen en op de avond van 24-01-22 overgebracht naar een groter ziekenhuis. Troponine niveaus waren <6 op 25-01-22. De symptomen van de patiënt werden verlicht door Ibuprofen 400 mg.
VAERS ID: 2123895: 14-jarig meisje uit Michigan
Ontsteking van de 7e aangezichtszenuw. Patiënte werd wakker en kon haar oog aan de rechterkant van het gezicht niet sluiten en had gezichtsverlamming aan de rechterkant van het gezicht in wenkbrauw, wang en tong en hangend gezicht en kan niet lachen of fluiten. Dokter gaf haar hydrocortison 20 mg ’s morgens en’ s avonds en kunsttranen en zal drie keer per week fysiotherapie doen.
VAERS ID: 2200520: 5-jarig meisje uit Californië
Koorts – 100,5; Hoofdpijn; Vermoeidheid; Ander vaccin dezelfde datum, vaccindatum 14 maart 2022; Dit is een spontane melding ontvangen van een contacteerbare melder(s) (Consument of andere niet-HCP). Een 5-jarige vrouwelijke patiënt (niet zwanger) kreeg bnt162b2 (BNT162B2), toegediend in de rechterarm, toedieningsdatum 14 maart 2022 16:00 (partijnummer: fl8095) op de leeftijd van 5 jaar als dosis 1, enkelvoudig voor covid-19-immunisatie ; griepvaccin (FLU), toegediend in linkerarm, toedieningsdatum 14 maart 2022 (partij-/partijnummer: onbekend) als dosisnummer onbekend, enkelvoudig voor immunisatie. De patiënt had geen relevante medische voorgeschiedenis. Er waren geen bijkomende medicijnen. De volgende informatie werd gerapporteerd: PRODUCTGEBRUIK PROBLEEM (niet-ernstig) met begin 14 maart 2022, uitkomst “onbekend”, beschreven als “Ander vaccin dezelfde datum, vaccindatum 14 maart 2022”; PYREXIA (niet-ernstig) met begin 15 maart 2022 12:00 uur, resultaat “herstelt”, beschreven als “koorts – 100,5”; HOOFDPIJN (niet-ernstig) met aanvang 15 maart 2022 12:00, resultaat “herstelt”, beschreven als “Hoofdpijn”; VERMOEIDHEID (niet-ernstig) met aanvang 15 maart 2022 12:00, resultaat “herstel”, beschreven als “vermoeidheid”. Relevante laboratoriumtests en -procedures zijn beschikbaar in de betreffende sectie. Therapeutische maatregelen werden niet genomen als gevolg van pyrexie, hoofdpijn, vermoeidheid. Aanvullende informatie: Covid-test na vaccinatie werd neusuitstrijkje gedaan en de resultaten waren negatief. Geen bekende allergieën en andere medische geschiedenis gerapporteerd. Er zijn geen vervolgpogingen mogelijk. VERMOEIDHEID (niet-ernstig) met aanvang 15 maart 2022 12:00, resultaat “herstel”, beschreven als “vermoeidheid”. Relevante laboratoriumtests en -procedures zijn beschikbaar in de betreffende sectie. Therapeutische maatregelen werden niet genomen als gevolg van pyrexie, hoofdpijn, vermoeidheid. 
Aanvullende informatie: Covid-test na vaccinatie werd neusuitstrijkje gedaan en de resultaten waren negatief. Geen bekende allergieën en andere medische geschiedenis gerapporteerd. Er zijn geen vervolgpogingen mogelijk. VERMOEIDHEID (niet-ernstig) met aanvang 15 maart 2022 12:00, resultaat “herstel”, beschreven als “vermoeidheid”. Relevante laboratoriumtests en -procedures zijn beschikbaar in de betreffende sectie. Therapeutische maatregelen werden niet genomen als gevolg van pyrexie, hoofdpijn, vermoeidheid. Aanvullende informatie: Covid-test na vaccinatie werd neusuitstrijkje gedaan en de resultaten waren negatief. Geen bekende allergieën en andere medische geschiedenis gerapporteerd. Er zijn geen vervolgpogingen mogelijk.
VAERS ID: 2435987: 8-jarige jongen uit Hawaï
Pijn bij injectiepunt en aangrenzende oksel. Pijn door zijn arm en benen toen hij gisteren 22-08-2022 van school werd gehaald, hij zei ook dat zijn armen en benen de hele dag erg pijn deden als hij bewoog. Pijn door het hele lichaam houdt aan vandaag 23-08-2022. Verlies van eetlust. Pt. is normaal gesproken de grootste eter in het gezin, maar hij zegt dat hij last heeft van zijn maag en dat hij niet kan eten. Misselijk: Hij werd wakker en voelde zich misselijk en braakte. Verminderde eetlust gedurende 1 week.
VAERS ID: 2420144: 4-jarig meisje uit Pennsylvania
maculopapulaire huiduitslag aan beide zijden van de armen en benen en licht ook op de buik, beginnend ~ 30 minuten na vaccins in de linkerarm. Geen anafylaxie (geen netelroos, geen hypotensie, geen GI sx, geen piepende ademhaling). Uitslag begon te vervagen in de volgende 20-30. Niet volledig verdwenen na 1 uur bij ontslag
Oorspronkelijke COVID-opnamen + griepprik Bijwerkingen van VAERS
1.957 gevallen waarbij het vaccin COVID19 en FLU4 (FLUZONE HIGH-DOSE QUADRIVALENT) is, waaronder 33 sterfgevallen. (Bron.)
39 gevallen waarin het vaccin COVID19 en FLU3 is (FLUZONE HIGH-DOSE), waaronder 2 sterfgevallen. (Bron.)
2 gevallen waarin het vaccin COVID19 en FLU (H1N1) is. (Bron.)
78 gevallen waarin het vaccin COVID19 en FLUA3 (FLUAD) is, waaronder 8 sterfgevallen. (Bron.)
272 gevallen waarbij het vaccin COVID19 en FLUA4 (FLUAD QUADRIVALENT) is, waaronder 12 sterfgevallen. (Bron.)
16 gevallen waarin het vaccin COVID19 en FLUC3 (FLUCELVAX) is. (Bron.)
304 gevallen waarbij het vaccin COVID19 en FLUC4 (FLUCELVAX QUADRIVALENT) is, waaronder 4 sterfgevallen. (Bron.)
2 gevallen waarin het vaccin COVID19 en FLUN3 (FLUMIST) is, waaronder 1 overlijden. (Bron.)
7 gevallen waarin het vaccin COVID19 en FLUN4 (FLUMIST QUADRIVALENT) is. (Bron.)
1 geval waarin vaccin COVID19 en FLUR3 (FLUBLOK) is. (Bron.)
92 gevallen waarin vaccin COVID19 en FLUR4 (FLUBLOK QUADRIVALENT) is, waaronder 1 overlijden. (Bron.)
1.222 gevallen waarin het vaccin COVID19 en FLUX (GEEN MERKNAAM) is, waaronder 72 sterfgevallen. (Bron.)
COVID Bivalente Booster Shots + Griep Shots Bijwerkingen van VAERS
1.162 gevallen waarbij het vaccin COVID19-2 en FLU4 is (FLUZONE HIGH-DOSE QUADRIVALENT), waaronder 8 sterfgevallen. (Bron.)
3 gevallen waarin het vaccin COVID19-2 en FLU3 is (FLUZONE HIGH-DOSE). (Bron.)
1 geval waarin het vaccin COVID19-2 en FLUX(H1N1) is. (Bron.)
214 gevallen waarbij het vaccin COVID19-2 en FLUA4 (FLUAD QUADRIVALENT) is, waaronder 4 sterfgevallen. (Bron.)
292 gevallen waarbij het vaccin COVID19-2 en FLUC4 (FLUCELVAX QUADRIVALENT) is, waaronder 2 doden. (Bron.)
4 gevallen waarin het vaccin COVID19-2 en FLUN4 (FLUMIST QUADRIVALENT) is. (Bron.)
71 gevallen waarin het vaccin COVID19-2 en FLUR4 (FLUBLOK QUADRIVALENT) is. (Bron.)
270 gevallen waarin het vaccin COVID19-2 en FLUX is (GEEN MERKNAAM). (Bron.)

Ouders, het is van vitaal belang dat u uw kinderen informeert over de gevaren van deze injecties, anders zou u een andere ouder kunnen worden die er pas achter komt dat hun kind een van deze injecties heeft gekregen tegen hun advies in nadat ze al dood zijn.
OUDERS ONTDEKTEN VAX OP DE BEGRAFENIS
SEAN WAS 17, TRISTA WAS 18. BEIDE WILLEN NIET DAT HUN OUDERS WETEN…

door Amalya op GrowthFactor.org
ONTDEKTE ZIJN ZOON KRIJG DE SCHOT, NA ZIJN BEGRAFENIS
Dan Hartman’s hockeyminnende zoon stierf aan Pfizer , maar vertelde heel weinig over wat er gebeurde. De vader uit Ontario wil antwoorden over de plotselinge dood van zijn dierbare baby Sean.
Lees ook:   Kindermoord en misbruik!
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥