web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Cardioloog: meer dan 7 miljoen Amerikanen hebben mogelijk een vorm van HARTLETSEL als gevolg van COVID-19-vaccins

d83e765223d62a66922c835582c69f5e AnGel-WinGs.nl

Internist en cardioloog Dr. Thomas Levy vertelde Steve Kirsch in een interview op 17 januari dat meer dan zeven miljoen Amerikanen mogelijk  enige vorm van hartbeschadiging hebben als  gevolg van de vaccins tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19).

Levy kwam met deze verrassende cijfers op basis van de veronderstelling dat ten minste 2,8 procent van de mensen die de COVID-19-vaccins kregen uiteindelijk een vorm van hartletsel ontwikkelden die detecteerbaar was met een troponinetest. (Gerelateerd: IEDEREEN die een mRNA-prik krijgt voor covid, lijdt in enige mate aan hartletsel, blijkt uit onderzoek .)

Uit officiële gegevens die op 21 augustus 2022 zijn vrijgegeven, blijkt dat in totaal 263 miljoen Amerikanen , of 79 procent van de Amerikaanse bevolking, ten minste één dosis COVID-19-vaccin hebben gekregen. Gezien die cijfers zou het verwachte aantal Amerikanen met door vaccins veroorzaakte hartschade rond de 7,4 miljoen liggen.

Levy, een productieve boekauteur , publiceerde onlangs een essay met de titel “Myocarditis: Once Rare, Now Common”, dat de basis vormde van zijn discussie met Kirsch over de extra sterfgevallen in de Verenigde Staten die kunnen worden toegeschreven aan de mRNA-injecties.

Een van de meest opvallende punten die in het essay aan bod kwamen, was de relatie tussen COVID-19 en myocarditis, of ontsteking van de hartspier. Volgens Levy “geeft wetenschappelijke literatuur aan dat myocarditis vrij vaak voorkomt bij patiënten met de chronische aanwezigheid van het spike-eiwit.”

Volgens Levy is een verhoogd troponinegehalte bij bloedonderzoek uiterst gevoelig voor het oppikken van eventuele aanhoudende hartspiercelbeschadiging. “Enige verhoging van deze test zal altijd worden gezien als er een significante ontsteking aanwezig is in die spiercellen.”

Lees ook:   VS schiet alweer scheef! Gewoon in een hek je weetz

 

Levy noemde een recent Zwitsers onderzoek dat nog moet worden gepubliceerd, waarin het troponinegehalte werd gemeten bij 777 ziekenhuismedewerkers die na twee injecties een boost kregen. Op de derde dag na de booster werden bij 2,8 procent van die proefpersonen troponinespiegels boven de bovengrens van normaal gezien. De volgende dag was de helft van de verhoogde troponinespiegels echter weer normaal.

Zoals verwacht verwierpen de auteurs van het onderzoek de waarschijnlijkheid dat het vaccin enige schade aan het hart had veroorzaakt. Levy denkt echter dat incidenten zoals de dood op het speelveld van fysiek fitte Europese voetballers in de afgelopen twee jaar erop wijzen dat er iets ongewoons aan de hand is onder gevaccineerde personen.

Deze plotselinge sterfgevallen zouden ernstige zorgen moeten baren, maar worden grotendeels genegeerd door de regering en de reguliere media omdat ze in tegenspraak zijn met het COVID-verhaal dat ze proberen te omarmen.

De uitrol van COVID-19-vaccins veroorzaakt overal een piek in het aantal sterfgevallen

Recente onderzoeken in verschillende landen, zoals Australië, Japan, Nieuw-Zeeland, Israël en Nederland, hebben vergelijkbare patronen aangetoond van meer sterfgevallen als gevolg van de uitrol van COVID-19-vaccins.

Levy haalde ook een onderzoek bij muizen aan waaruit bleek dat de mRNA-vaccins, die spike-eiwitten produceren, myopericarditis kunnen veroorzaken – een complicatie van acute pericarditis. “Ongeacht de aanvankelijke bron van blootstelling aan spike-eiwit, lijkt dit de reden te zijn voor de pathologie en symptomen die worden waargenomen bij chronische COVID.”

Erger nog, Levy gelooft dat mRNA-vaccinatie mogelijk is.

“Eenmaal verzonden, leidt het mRNA direct tot de productie van spike-eiwitten. Dergelijke mRNA-uitscheiding betekent dat het spike-eiwit indirect, zo niet direct ook, van het ene individu op het andere wordt overgedragen via inademing of verschillende vormen van huidcontact, “merkte hij op.

Lees ook:   Schutter kerstmarkt

Een ander onderwerp dat tijdens het Kirsh-interview aan de orde kwam, was de hartschade bij gevaccineerde piloten veroorzaakt door de vaccins. Dit kwam aan het licht nadat de Federal Aviation Administration (FAA) enkele aanpassingen in haar richtlijnen had aangebracht, mogelijk vanwege het enorme aantal piloten dat niet slaagde voor routinematige gezondheidsonderzoeken.

In oktober 2022 verbreedde de FAA de ECG-parameters buiten het normale bereik – van een PR max van 0,2 tot onbeperkt. Levy zei dat dit een “stilzwijgende erkenning van de Amerikaanse regering is dat het COVID-vaccin de harten van Amerikaanse piloten heeft beschadigd”.

“De hartschade is natuurlijk niet beperkt tot piloten. Mijn beste gok op dit moment is dat meer dan 50 miljoen Amerikanen enige vorm van hartbeschadiging hebben opgelopen door de injectie , ‘merkte Kirsch op.

Bekijk de onderstaande video om meer te weten te komen over de hartbeschadiging die jonge Amerikanen ervaren na COVID-19-vaccinatie.

Deze video is van het Truth Health Freedom-kanaal op Brighteon.com.

Meer gerelateerde verhalen:

Nieuwe studie bevestigt verband tussen COVID-19-vaccins en ernstige hartproblemen .

BREAKING: Zweden en Denemarken verbieden beide het Moderna covid-vaccin wegens het veroorzaken van myocarditis bij jongeren .

Cardioloog zegt dat geen enkel geval van COVID-19-vaccin-geïnduceerde myocarditis mild is .

Ontslagen Californische verpleegster getuigt van COVID-vaccin-geïnduceerde myocarditis bij kinderen .

Bronnen zijn onder andere :

Expose-News.com

USAFacts.org

Amazon.nl

Brighteon. com

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken