web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Afrika ontwaakt en stopt de genocide van de duivelse big pharma

Op 18 juni 2022 begon de African Sovereignty Coalition ASC met haar activiteiten voor het behoud van leven en vrijheid in Afrika. In Afrika kwam aan het licht dat de WHO, in samenwerking met Big Pharma, namelijk de Bill & Melinda Gates Foundation, een gemene rol speelde bij de vaccinatie van meisjes en vrouwen in Kenia. Door de filantropische gecamoufleerde vaccinatiecampagnes werden meisjes en vrouwen in het geheim tegen hun wil onvruchtbaar gemaakt.

Een werkelijk duivelse agenda en onbekwaamheid ongeëvenaard.
De oprichting van de African Sovereignty Coalition is het verzet tegen ondemocratische, zelfs vrijheid en levensbedreigende invloed, die niet alleen de soevereiniteit van Afrika bedreigt, maar ook die van alle naties. Denk in dit verband eens aan de enorm schadelijke en dodelijke wereldwijde Covid-19-vaccinaties [www.kla.tv/21132].

 

Deze bedreigingen worden aangestuurd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en meer in het algemeen door de Verenigde Naties en het World Economic Forum (WEF).
Het inaugurele evenement van de African Sovereignty Coalition werd bijgewoond door zeventien Afrikaanse academici, artsen, advocaten, activisten en journalisten uit Zuid-Afrika, Zimbabwe, Oeganda en Kenia, evenals internationale bondgenoten en vrienden uit het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Zwitserland.
Deze actie van de African Sovereignty Coalition is niet alleen een indrukwekkend ontwaken van de Afrikaanse geest van soevereiniteit, maar lijkt ook veelbelovend. Omdat het hand in hand gaat met de Alliance for Food Sovereignty in Africa. Deze beweging is van plan het industriële landbouwmodel te stoppen dat wordt gepromoot door corrupte regeringen, grote bedrijven en ‘private’ filantropische actoren. We berichtten erover in ons programma van 5 juni 2022 [www.kla.tv/22718].

Lees ook:   Putin trolls the CIA like a boss

 

De African Sovereignty Coalition gelooft dat er samen, vrij van de corrupte controle van de financiële oligarchie, een weg is naar gezondheid, persoonlijke autonomie en nationale soevereiniteit voor onze hele wereld.

https://www.kla.tv/23018

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien