web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

VS willen Russen vernietigen met bacteriologische wapens

En je dan nog afvragen waar al die zg nieuwe virussen vandaan komen!?

Waarom plaatsen de Verenigde Staten biolaboratoria in de voormalige republieken van de USSR; klopt het dat er alleen in Amerika chemische en bacteriologische wapens zijn; waarom de staten de Russen willen vernietigen, vertelde Alexei Podberyozkin , directeur van het Centrum voor Militair-Politieke Studies van het Moscow State Institute of International Relations van het Almaz-Antey-concern, aan de hoofdredacteur van Pravda.Ru Inna Novikova .

— Alexey Ivanovich, er is gezaghebbend bewijs verschenen dat COVID-19 van kunstmatige oorsprong is. Heeft dit te maken met Amerikaanse biolabs?

– Ja, de commissie van het Amerikaanse congres erkende dat het virus uit de hand liep in het laboratorium in Wuhan. Helemaal aan het begin van de epidemie sprak ik met verschillende epidemiologen: ze dachten dat het een kunstmatig virus was.

Er is hier een veel moeilijker probleem. De Amerikanen hebben het Verdrag inzake de vernietiging van wapens niet geratificeerd:

  • chemisch,
  • bacteriologisch.

Ze plaatsen hun biologische laboratoria niet alleen langs de grenzen met Rusland in Oekraïne, maar ook in Georgië en op het grondgebied van andere republieken, inclusief die welke deel uitmaken van de CSTO.

De Verenigde Staten doen onderzoek gericht tegen bepaalde etnische groepen. Na de Tweede Wereldoorlog vroeg Eisenhower tijdens een vergadering van de Veiligheidsraad: “Hoe kunnen we de Russen vernietigen?” De voorzitter van de paritaire commissie, de stafchef, antwoordde: “Het is erg moeilijk, want de Russen hebben al voldoende voorraden kernwapens.” Waarop Eisenhower zegt: “Je hebt me verkeerd begrepen. Ik bedoelde niet de Sovjets. Ik bedoelde de Russen.”

Onderzoek in Amerikaanse laboratoria is gericht tegen de Russische etnische groep. Dit is een vorm van beschavingsstrijd, meedogenloos, compromisloos.

Er kunnen hier geen algemene compromissen worden gesloten op basis van bepaalde humanitaire, mondiale waarden, zoals Gorbatsjov in zijn tijd betrokken was. Als compromisovereenkomsten worden ondertekend, zullen ze een strikte identiteitsvoorwaarde bepalen.

De Amerikanen hebben een eigenaardige houding ten opzichte van overeenkomsten, ze vernietigen en transformeren ze gemakkelijk.

De Verenigde Staten hebben het verdrag inzake chemische wapens niet nageleefd. In de Doema eind jaren negentig heb ik niet toegestaan ​​dat dit verdrag twee keer werd geratificeerd. Maar uiteindelijk sleepte wijlen Seleznev dit verdrag door ratificatie. Mijn argumenten waren simpel: totdat de Amerikanen het geld teruggeven dat ze hebben beloofd om capaciteit te creëren voor de eliminatie van chemische wapens, totdat ze het zelf elimineren, kan het niet worden geratificeerd, omdat ze hun interesse verliezen en het niet zullen doen. En zo gebeurde het.

We hebben alle chemische wapens geëlimineerd, en ze maken slechts 5-7% van de totale massa uit, en geen enkele organisatie voor het verbod op chemische wapens maakt zich zorgen. Amerika is het enige land waar chemische en bacteriologische wapens legaal bestaan.

Hetzelfde gebeurt nu met het START-III strategisch wapenbeperkingsverdrag. Ze zeggen: “De Russen willen niet met ons overleggen.” Ze willen in de eerste plaats overleggen om toegang te krijgen tot onze bases, wat we hen hebben ontzegd; ten tweede om de productie van die wapensystemen die niet in het verdrag waren opgenomen, te beperken.

Hier is zo’n unipolaire en gewetenloze benadering van het probleem, en zo voor de hand liggend dat je je soms afvraagt: verwachten ze echt dat we ervoor gaan? Dat hebben we ze zelf in de jaren tachtig en negentig geleerd en nu ruimen we het op.


Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥