web analytics

Iedereen wist dat CV-19 Vaxx een crimineel biowapen was

Karen Kingston sloot zich aan bij Greg Hunter op USA Watchdog en hij vroeg haar waarom ze denkt dat zoveel mensen zich nog steeds niet bewust zijn van het ondoorgrondelijke kwaad dat is gepleegd tegen de volkeren van de wereld door hun eigen regeringen en ze antwoordt:
“Daar komt het op neer. Waarom worden mensen niet wakker? Omdat hun vertrouwde leiders, hun vertrouwde huisartsen hen vertellen dat deze mRNA-injecties veilig en effectief zijn.
“En het is georkestreerd en het is repetitief. Het is dus de definitie van gaslighting in de psychologie en in juridische termen is het de definitie van
Extrinsieke fraude is een handeling, geschillen en in civiele acties.]Extrinsieke fraude[/url], wat betekent dat experts, artsen, doktoren, overheidsfunctionarissen, eerst stellen dat dit vaccins zijn en dat het per definitie geen vaccins zijn, volgens wat is ingediend bij de FDA, het zijn technologieën voor het bewerken van genen en de FDA heeft niet het recht om een ​​technologie voor het bewerken van genen een vaccin te noemen.

‘Ten tweede zijn ze niet eens een therapie. Ze zijn zelfs geen gentherapie, omdat ze ziekte, invaliditeit en dood veroorzaken. Gentherapieën worden gebruikt om genetische mutaties te maken met als doel een ziekte te bestrijden of te genezen, maar deze veroorzaken de ziekte eigenlijk, dus ze zijn een biologisch wapen.

“En de FDA keurde Comirnaty goed
– en ik denk dat dit letterlijk is – voor de preventie van de ziekte van coronavirus-19, dus dat is COVID-19, dat wordt veroorzaakt door het SARS-CoV-2-virus. Ernstig acuut respiratoir coronavirus 2.
“Nou, als je de dossiers van de FDA bekijkt, blijkt uit hun analyse van september van de ingediende gegevens dat je na de twee doses van Pfizer meer kans hebt om COVID-19 te ontwikkelen dan wanneer je bleef ongevaccineerd.

Lees ook:   Gebruik je Davitamon spieren en botten, wist je dat er iets inzit dat ook in de PCR test zit?

“Dus het veroorzaakt ziekte, invaliditeit en dood. Het is geen vaccin. Het is in geen enkele definitie een therapie en het is eigenlijk een biologisch wapen. Dus waarom mensen niet wakker worden, is omdat er tegen ze wordt gelogen. En niet alleen door Fauci en niet alleen door Pfizer, maar door al onze leiders en al onze lokale leiders en zelfs enkele van onze experts die we vertrouwen.

“Zelfs degenen die zeggen dat deze misschien goed zijn voor ouderen – nee – het zijn biologische wapens en ze veroorzaken ziekten door hun eigen vijl.
“Dus dat is wat mensen nodig hebben om wakker te worden, om vol vertrouwen in de waarheid te staan, inclusief bewijs uit de echte wereld dat je kunt vinden op mijn Substack, evenals je eigen ogen en wat je ervaart in je eigen leven.
“We hebben allemaal vroeg mensen verloren door de vaxxine.”

Bron

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button