web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Dr. Phil vertelt de presentatoren: Kinderen hadden meer last van Covid-lockdowns dan van het virus

Voormalig tv-presentator Dr. Phil McGraw slaagde er deze week in om de presentatoren van ‘The View’ op zijn kop te zetten toen hij zich bij hen voegde om onder andere de negatieve impact van de Covid-lockdowns op kinderen te bespreken.

De 73-jarige tv-persoonlijkheid en auteur zei: “schoolkinderen hebben geleden en zullen meer lijden onder het wanbeheer van Covid dan onder de blootstelling aan Covid.”

In reactie daarop zei co-presentator Sunny Hostin: “Er was ook een pandemie aan de gang…” en Whoppi Goldberg voegde eraan toe: “Ze probeerden de levens van kinderen te redden. We kennen veel mensen die tijdens deze periode zijn omgekomen…’

De onafhankelijke presidentskandidaat Robert F. Kennedy jr. ging echter naar de sociale media om dr. Phil te bedanken.

Hij schreef: “Bedankt @DrPhil. Een hele generatie werd teruggeslagen door het wanbeheer van COVID. Onze kinderen hebben geleden en zullen daar de gevolgen van blijven ondervinden. Ik zie nog geen enkele verantwoordelijkheid voor de machthebbers.”

InfoWars meldt: Dr. Phil legde uit hoe de VS kort na de massale uitrol van smartphones een scherpe toename van depressies, angstgevoelens en zelfmoorden onder kinderen zag. Hij zei dat “dezelfde instanties” die wisten dat smartphonetechnologie slecht was voor kinderen, achter de lockdowns van Covid zaten.

Lees ook eens:  Elon Musk heeft een genderneutraal kind - a Boy!

Hij zei dat deze federale agentschappen ‘de scholen voor twee jaar sloten’ en zich afvroegen: ‘Wie doet dat? Wie neemt het ondersteuningssysteem voor deze kinderen weg?”

“En trouwens, toen ze het sloten, weerhielden ze de gemachtigde verslaggevers ervan om kinderen te zien die werden misbruikt en seksueel misbruikt, en in feite stuurden ze ze naar huis en lieten ze over aan hun misbruikers, zonder dat iemand ze kon zien…” Voegde Dr. Phil toe.

De roddelende propagandisten op de show papegaaiden onmiddellijk “veel mensen stierven” tijdens de Covid-pandemie in een poging de belachelijke schoolsluitingen door Covid te rechtvaardigen.

‘Geen schoolkinderen,’ zei Dr. Phil tegen Whoopi Goldberg.

Ze antwoordde door te beweren dat “we geluk hebben” dat schoolkinderen tijdens de Covid-pandemie niet in grote aantallen zijn gestorven en suggereerde dat dit alleen het geval was omdat ze van scholen werden geweerd.

Anna Navarro kwam tussenbeide en vroeg: ‘Bedoel je dat er geen schoolkinderen zijn gestorven aan Covid?’

Lees ook eens:  FDA keurt 2 nieuwe diabetesgeneesmiddelen voor kinderen goed - criticus zegt dat monster van klinische proef 'schokkend laag' was

Dr. Phil antwoordde: ‘Ik zeg dat dit de veiligste groep was. Zij waren de minder kwetsbare groep en zij hebben geleden en zullen meer lijden onder het wanbeheer van Covid dan onder de blootstelling aan Covid, en dat is geen mening, dat is een feit.”

De menigte barstte na de opmerking uit in applaus en Goldberg leek zichtbaar overstuur.

Tijdens een ander deel van zijn optreden beschreef Dr. Phil zijn recente bezoek aan de zuidgrens en zei dat een hoge functionaris van de grenspolitie hem had verteld dat Amerikaanse belastingdollars worden uitgegeven om veel van de kinderen die het land binnenkomen in seksslavernij te sturen.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥