web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofSpiritueel

Nepal: Kleine Boeddha, de terugkeer – Documentaire

 

In Nepal, vijf uur rijden van Katmandou, gaan duizenden mensen, ongeacht tot welke kaste ze behoren, elke dag op bedevaart, te voet of met een kar. Daar, midden in het bos, komen ze mediteren en bidden in het bijzijn van een 16-jarige jongen. 24 uur per dag zit deze jonge man in de holte van een boom, in volledige meditatie. Hij beweegt niet, hij eet niet, hij drinkt niet. Hij blijft stil zitten, ademt heel weinig, heel zacht en heeft niets nodig. Voor de gelovigen is hij de reïncarnatie van Boeddha! Wonder of niet? We volgden de sporen van deze man die alle Nepalezen al Little Bouddha noemen. –

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥