web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Tarot Astrologievoorspelling 2023 voor elk sterrenbeeld

Tarot Astrologievoorspelling 2023 voor elk sterrenbeeld
94ca6e04ed6331f3b78783d2f46ad085 AnGel-WinGs.nl

Ram
Arcana Tarot: – De Hierophant

2023 wordt een jaar van zelfgroei waarin je op verschillende niveaus volwassen kunt worden, waardoor je
kunt evolueren naar een meer solide positie in de spirituele sfeer en meer controle kunt krijgen over je materiële leven.
Hij zou kunnen overgaan tot een serieuzere verbintenis of belangrijke stappen kunnen zetten die een  liefdevolle relatie versterken. Op professioneel gebied is het een gunstig jaar voor expansie. Het kan je de kans bieden om een nieuwe uitdaging aan te gaan, die je zal helpen meer financiële stabiliteit en goede  vooruitzichten voor je carrière te hebben.
Je leven zal in zekere zin “gaan” in de richting van je bestemming of wat je voelt als je missie en doel.

Stier
Arcana Tarot: de kracht

De Krachtkaart moedigt verandering aan en kan je helpen een nieuw perspectief op je leven te krijgen, je horizon te verbreden en je de moed te geven los te laten wat je niet langer dient. Misschien word je gedwongen om ideeën, situaties en zelfs mensen op te geven die deel uitmaakten van wat als stabiel in je leven gold, maar vooral in de tweede helft van het jaar heb je de mogelijkheid om verder te gaan dan je je had voorgesteld en zelfs om doelen te bereiken waarvan hij dacht dat ze buiten zijn bereik lagen.

Tweelingen
Arcana Tarot: De keizerin

 

Dit jaar biedt je goede vooruitzichten op sociaal vlak. Je zult nieuwe mensen kunnen ontmoeten en zelfs je vriendenkring kunnen vernieuwen, wat je op zijn beurt zal helpen om je horizon op alle niveaus te verbreden.
Uw gevoeligheid voor wat u omringt en de scherpzinnigheid waarmee u situaties beoordeelt, worden gewaardeerd en zullen ervoor zorgen dat u gemakkelijk een prominente rol speelt in de groepen waartoe u behoort. Op professioneel niveau kun je voor een aantal uitdagingen komen te staan die je weliswaar uit je
comfortzone zullen laten stappen, maar die je in staat zullen stellen om naar een ander niveau te evolueren, waardoor je meer materiële controle en stabiliteit krijgt.

Lees ook:   Astrologie uitleg door Karen Hamaker Zondag

Kreeft
Arcana Tarot: De kluizenaar

Dit jaar zal je helpen belangrijke antwoorden te vinden en problemen op te lossen die je zorgen baren en die enkele veranderingen teweeg kunnen brengen, vooral in je liefdesleven, dat zich in een proces van grotere volwassenheid en transformatie bevindt. Je krijgt een andere kijk op het leven en op basis daarvan verander je
je prioriteiten en de manier waarop je omgaat met zaken die centraal staan in je veiligheid en stabiliteit. Op professioneel vlak zal je je vaardigheden beter kunnen stroomlijnen, wat je zal helpen om extra financiële middelen te verwerven.

Leeuw
Arcana Tarot: De hogepriesteres

Gedurende dit jaar zul je meer introspectief zijn, waardoor je beter in staat bent om je behoeften te begrijpen en het gemakkelijker wordt om vast te stellen wat er in je leven moet worden gecorrigeerd of omgeleid om meer persoonlijke voldoening te krijgen. Je liefdesleven kan voor uitdagingen komen te staan, waardoor je beter kunt begrijpen waar je naar op zoek bent.
In het professionele domein kunnen onverwachte veranderingen een goed reactievermogen vereisen. Toch kunnen ze je helpen om hogere doelen te bereiken.

Maagd
Arcana Tarot: de tovenaar

Liefde en romantiek zullen duidelijk zijn in de eerste helft van het jaar wanneer je je meer geïnspireerd en dromerig voelt. Toch kun je ook overvallen worden door twijfels en gevoelens van onveiligheid. Je verbeeldingskracht zal in 2023 meer uitgesproken zijn en het zal je helpen creatievere oplossingen te vinden voor wat je moet oplossen. Uw professionele doelen kunnen veranderen naarmate u situaties vanuit een breder
perspectief bekijkt, met een verbreding van uw horizon. Vertrouw op uw analysevermogen en uw vermogen om op crises te reageren.

Weegschaal
Arcana Tarot: De zon

Lees ook:   Tweelingzielen update • Nieuwe maan in Stier

Dit jaar brengt je gelukkige momenten in het gezelschap van degenen van wie je het meest houdt, en als je alleen bent, kun je misschien iemand ontmoeten die heel speciaal in je leven zal worden.
Uw gevoelens worden benadrukt en u zult in harmonie zijn met de mensen om u heen, met goede vooruitzichten op uitbreiding op het gebied van affectieve relaties. Daarnaast zul je in staat zijn om contact te maken met mensen die anders zijn dan degenen die deel uitmaken van je gebruikelijke vriendenkring. Ze brengen je nieuwe ideeën en goede mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling of zelfs nieuwe werkvoorstellen.

Schorpioen
Arcana Tarot: De keizer

2023 biedt u goede materiële vooruitzichten, helpt u uw carrière te consolideren en beslissingen te nemen die van invloed zijn op uw huidige en toekomstige leven. Je zult zelfverzekerder zijn over wat je zoekt en vastberadener stappen ondernemen om je doelen te bereiken. De tweede helft van het jaar zal ook helpen om
je liefdesleven een boost te geven, omdat het een gunstig jaar is om een verbintenis aan te gaan of een hechtere relatie op te bouwen. Je zult het gevoel hebben dat je macht hebt over situaties, wat je zal helpen belangrijke prestaties op alle niveaus te bereiken.

Boogschutter
Arcana Tarot: De ster

Dit jaar brengt je veel vreugde en het vooruitzicht om je leven op verschillende niveaus uit te breiden. U kunt goede kansen krijgen en een beloning krijgen voor de inspanningen die u in het verleden heeft geleverd, voor uw ijver en toewijding. Vertrouw op uw vermogen om de middelen die tot uw beschikking staan te beheren en zet in op nieuwe ideeën, aangezien deze een goede kans van slagen hebben. Je zult je geïnspireerd voelen en
bijzonder creatief zijn, wat je ook kan helpen hogere doelen te bereiken en je horizon op alle niveaus te verbreden.

Steenbok
Arcana Tarot: De maan

2023 brengt u de oplossing van enkele situaties die een prominente plaats in uw leven hebben ingenomen en die, hoewel niet gemakkelijk, noodzakelijk zijn om enkele van de beperkingen te overwinnen die u ervan weerhouden te bereiken wat u wilt. U zult niet altijd duidelijk kunnen zien welke weg u het beste kunt volgen
en u zult ook niet zeker zijn van de keuzes die u moet maken. Toch heeft dit jaar een sterk creatief potentieel en zal het je helpen verder te gaan dan je voor mogelijk had gehouden. Bovendien kunnen er goede verrassingen zijn op het gebied van liefde en hebben familiebanden de neiging om te versterken.

Lees ook:   Numerologie: mensen met deze 3 hoofdgetallen zijn geboren om te regeren

Waterman
Arcana Tarot: De gerechtigheid

Dit jaar zal je helpen om onevenwichtigheden te corrigeren en meer stabiliteit in je leven te hebben op alle niveaus, met opmerkelijke persoonlijke groei die vooral duidelijk zal zijn in de eerste helft van het jaar. Het kan natuurlijk zijn dat u voor een aantal uitdagingen komt te staan die uw vermogen om zich aan te passen op de proef stellen, en dat maakt u ongemakkelijk. Toch zullen ze essentieel voor je zijn om bronnen te vinden die
je in jezelf niet kende. Vooral uw gezinsleven geniet de voorkeur, omdat het een goed jaar is om te trouwen of uw gezin uit te breiden.

Vissen
Arcana Tarot: Het Rad van Fortuin

Het nieuwe jaar kan een aantal belangrijke uitdagingen met zich meebrengen die u zult moeten leren overwinnen door het aanpassingsvermogen en de creativiteit waarmee u innovatieve oplossingen kunt vinden.
Er kunnen op verschillende niveaus significante veranderingen in je leven plaatsvinden, en daardoor zul je een dieper besef krijgen van wie je bent en het pad dat je moet volgen. Weet hoe je met het leven mee kunt stromen zonder weerstand te bieden aan wat wordt gepresenteerd.
Raak niet ontmoedigd als de resultaten niet onmiddellijk komen; vertrouw op jezelf en blijf trouw aan jouw waarheid. Vroeg of laat krijg je wat je wilt

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥