web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Bill Gates bezit een patent dat hem “exclusieve rechten” verleent om het menselijk lichaam te “computeriseren”.

De  volgende fase  van de gedwongen overgang van de mensheid  naar virtual reality houdt in dat het menselijk lichaam wordt gecomputeriseerd en  getransformeerd in een robotachtige machine die, samen met alle andere gecomputeriseerde menselijke lichamen, uiteindelijk een enorm wereldwijd computernetwerk zal vormen dat gedeeltelijk eigendom is van niemand minder dan miljardair. eugeneticus Bill Gates.

Het klinkt misschien als een soort   sciencefictionroman, maar US Patent 6.754.472, eigendom van Microsoft, verleent Gates en zijn trawanten de “exclusieve rechten” om het menselijk lichaam te “computeriseren” voor gebruik als een collectief van lokale draadloze netwerken .

Het menselijk lichaam, de meest geavanceerde computer die er bestaat, is al een elektrisch geladen, trillend en pulserend netwerk van met elektrolyt gevulde buizen en tunnels die allerlei dingen uitzenden en communiceren die relevant zijn om te overleven. Het doel van Gates is om dit scheppingswonder te exploiteren en te verzilveren, en het ook te ‘verbeteren’ als onderdeel van de transhumanistische agenda van de  globalisten .

Je zult merken dat het plan van Gates  om de mensheid om te vormen en  te transformeren in een wereldwijd netwerk van  transhumanistische cyborgs direct parallel loopt met de huidige  transgender- of  transagenda  – en dat is geen toeval.

Ze hebben ons de hele tijd met alle  transprogrammering verteld  wat ze vervolgens van plan zijn te doen, en dat is om de mensheid van haar menselijkheid te ontdoen. Covid-“vaccins” spelen daarbij een rol, evenals het  fenomeen transgenderverminking van kinderen. (Gerelateerd: Bill Gates is gebonden aan  andere patenten  die bewijzen dat covid een creatie is van het Amerikaanse militair-industriële complex.)

De Israëlische historicus Yuval Noah Harari zegt dat “de ontwerper van het leven niet langer God zal zijn; het WEF worden de ontwerpers van de toekomst van het leven”

Het Amerikaanse octrooischrift 6.754.472, getiteld “Methode en apparaat voor het overbrengen van energie en gegevens met behulp van het menselijk lichaam”, omvat het gehele menselijke lichaam. Het geeft Gates en iedereen met wie hij werkt de waargenomen autoriteit om door te gaan met het knoeien met de menselijke vorm om het beeld ervan te  transformeren in iets vreemds of vreemds.

Lees ook eens:   Britse regering Geeft officieel toe dat 92% van de sterfgevallen het gevolg is van 'drievoudig gevaccineerd'

“Lichaamsdelen, in dit geval huid, zouden op geen enkele manier octrooieerbaar moeten zijn”, zegt Jim Thomas van de ETC Group, die dit soort ontwikkelingen in de technologie volgt.

“Er zijn hier grote vragen of individuen deze technologie kunnen weigeren als deze wordt gebruikt in bijvoorbeeld volgapparatuur.”

Yuval Noah Harari, de rechterhand van Klaus Schwab, is een andere globalist die  dezelfde interesses nastreeft  als Gates. Harari heeft officieel verklaard dat de transmenselijkheid van de toekomst niet de optie zal hebben om deze technologie te weigeren – tenzij ze ter dood willen worden gebracht.

“De ontwerper van het leven zal niet langer God zijn”, verklaarde Harari hooghartig en arrogant. “Het WEF (World Economic Forum) worden de ontwerpers van de toekomst van het leven.”

Harari zou tijdens dezelfde toespraak verder uitleggen waarom Gates’ patent op het menselijk lichaam van cruciaal belang is voor zijn globalistische agenda. Kortom, het doel is om mensen te veranderen in cyborgs die niet langer het beeld van God dragen en volledig worden gecontroleerd door de globalistische controlematrix.

Volgens Robert F. Kennedy Jr. hebben Gates en zijn soortgenoten een “goddelijke bereidheid om te experimenteren met de levens van (wat zij beschouwen als) mindere mensen.” Sommigen zouden een stap verder gaan en de woorden goddelijke bereidheid vervangen door  goddeloze lust .

Lees ook eens:   Klappen voor zorgverleners wat een schande!

“De strategie van Gates om de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) te kopen en de controle over Amerikaanse gezondheidsfunctionarissen zoals Tony Fauci en Deborah Birx (stelt hem in staat) het wereldwijde gezondheidsbeleid te dicteren dat zeven miljard mensen treft en om de meest intieme details van ons leven te beheersen.”

“Onder zijn leiding voert de WHO wereldwijde sociale en medische experimenten uit waarbij Gates’ religieuze overtuiging wordt toegepast dat hij technologie (vaccins en ggo-landbouw) en zijn diepgaande kennis van computers kan gebruiken om hem de redder van de hele mensheid te maken. Wij zijn zijn proefkonijnen.”

Het laatste nieuws over Bill Gates is te vinden op  Evil.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder andere:

Newspunch. com

NatuurlijkNieuws.com

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥