web analytics
...
Maatschappij & Psyche

Onderzoek naar dodelijk incident met politie in Waddinxveen

Het Openbaar Ministerie onderzoekt beelden van een geweldsincident met politieagenten. Mogelijk zijn het opnamen van een incident vanmorgen in Waddinxveen dat het leven kostte aan een man van 39.

Over dat dodelijke incident maakte het OM eerder vandaag op Twitter bekend dat er agenten bij betrokken waren. De rijksrecherche onderzoekt de zaak. Meer informatie willen de politie en het OM niet geven.

Omroep West kreeg vanmorgen de beschikking over beelden die door een passerende scooterrijder zouden zijn gemaakt. Daarop is te zien hoe enkele agenten een man in bedwang houden en hem harde slagen toedienen. De man roept “motherfuckers” en de agenten dragen hem meerdere keren op om mee te werken.

Broer

De broer van de 39-jarige overledene heeft tegen Omroep West bevestigd dat het zijn broer is die op de beelden te zien is.

Op de website alarmeringen.nl, waarop oproepmeldingen van hulpdiensten staan, verscheen om 05.59 uur een oproep voor een ambulance naar de Tweede Bloksweg in Waddinxveen. Die loopt parallel aan de Oude Dreef en kruist de Dreef. Om 07.45 uur volgde een bericht van de politie over het overlijden van een man op de Dreef. Andere meldingen van overleden personen in Waddinxveen zijn er niet.

https://nos.nl/artikel/2214981-onderzoek-naar-dodelijk-incident-met-politie-in-waddinxveen.html

Gezien welk reclamebord naast die auto staat?
Te bizar voor woorden! Ik zag het op de tv nml…en dacht whot?

Afbeeldingsresultaat voor meer cake en taart voor de uitvaart

 

 

Lees ook:   11 stedentocht

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept